Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Asi si na letní podpis budu muset vymyslet jiné zvíře než jsou jezevčíci... ta tekoucí voda v podpisu pro dobena je prostě úchvatná;)

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

astrid888, ty želvičky jsou překrásné,takové uklidňující.Osobně bych si zvolila ten druhý-je takový nějak něžný.Samozřejmě to záleží na dobenovi,ale asi si nechá oba;) Jsou krásné podpísky:)
    Natali1465, asi také začnu uvažovat jinak o změně:)Vždyť přece mývalové jsou čistotný a nemají se kde umýt:(

Naposledy upraveno: 15/3/17
  3. babako

babako Expert fóra

Astri všechny tvoje podpisy jsou čím dál tím dokonalejší.. Je to pokoukání..

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pohled na dobenovy podpisy je úchvatný, tekoucí voda působí uklidňujícím dojmem, Astridko, kouzelné podíváníčko. Děkujeme. ;););)

5. mamba54

mamba54 Stará škola

Tedy dobene, já ti ty podpísky asi ukradnu-.-;):D, ty jsou .....Astridko, prosím, prosím, já bych taky chtěla tekoucí vodu:p;)

6. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a astridce velké díky za krásnou podívanou. Tekoucí voda je boží. Astridko já se nemůžu vynadívat na tu krásu. Jsi kouzelnice. Díky za to že Tě máme. N.

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny večer všetkým prajem ♥
    Tak je to tu ... pred niekoľkými minútami som postúpila do konečného 200. levelu. Mám veľkú radosť, no zároveň je mi tak trochu smutno ... Ale veď toto je cieľom každého farmára, že?

Dievčatá, samozrejme, môžem vám tie podpisy vylepšiť, len mi to ešte pre istotu pripomeňte, keby som náhodou zabudla :p
    Veľmi pekne vám ďakujem za pochvalu, ste všetci zlatí ♥
    podpis pre isacodi :

8. mamba54

mamba54 Stará škola

ASTRIDKO, VELKÁ GRATULACE!!​

a proč konečné!? To už se dál nedá hrát? To by byla hrozná škoda, kdybychom tě ztratily:oops:

Naposledy upraveno: 16/3/17
  9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Jsi naše šikulka:inlove:

Naposledy upraveno: 15/3/17
  10. alba

alba Pisálek fóra

ahoj:D:inlove::inlove:
    Mám naozaj rád Astrid firiem:inlove:
    Zajtra je spôsob, ako môj priateľ a dúfam, že sa vám páči moc, moc ďakujem za všetko krásne:D
    Dúfam, že vaše dieťa je lepšie:inlove:
    bozky a objatia pre všetkých ľudí D Tento krásny fórum:):D

je to pre vás:inlove:xDxD

dobrú noc:sleepy::D:inlove::inlove:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Astridko,. gratulace, ale co teď budeš dělat? :D Já se ti mohu posmívat, protože jsem teprve lvl 97.
    No a ta alba - není kouzelná?

12. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Astridko, i já posílám obrovskou gratulaci. Jak to holka děláš? Na farmě ve 200 lvl., podpisy čím dál nádhernější, máš čas i na sebe?
    Chodím si sem pravidelně pro potěchu oka a je to vždy pohlazení. Jsi prostě neskutečná.
    Takže můj nejuctivější hlubokosklon Tvému dílu.:)

Ať se Ti vše daří, až si vymyslím, co bych ráda, taky Tě moc poprosím o podpis (protože kdo nemá podpis od Astrid, jako by nebyl)
    Ale to má čas.xD

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Naše milá kouzelnice Astridko, dosáhla jsi kouzelného, pro mne magického čísla 200. Neumím vkládat obrázky, ale velká gratulace ke Tvému úspěchu je od srdíčka. Krásný den Tobě i všem milovníkům našeho uměleckého vlákna.;););)

14. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

velká gratulace ke 200, já se nemůžu dočkat svojí 100

15. Milá, šikovná Astridko, gratuluji ti k dosažení 200 levelu.♥ Skvělá práce ;)

16. dannger11

dannger11 Expert fóra

Astridko,
    taky se připájím ke všem gratulantům a vítám Tě v cíli s obrovskou kyticí a uznáním,jak rychle si toho dosáhla.Jsi opravdu naše šikovná umělkyně i farmářka a právem patříš mezi mýma sousedy na 1.místo,kde Tě samozřejmě mám:).Přeji Ti,at Tě jak tvoření podpisů pro nás všechny,tak farmaření pořád baví.;)

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

když jsem dosáhla lvl 100 tak jsem si řekla, že mohu trošku zvolnit a jen tak v klidu si farmařit... ale pak jsem získala za souseda kolegu pezta a bylo po klidu:D takže teď to za mohutného povzbuzování mé kolegyňky z nejmilejších *JÁ* táhnu zase dál, i trošku jsem přidala na píli... nicméně než se dohrabu do konečné 200 to bude nejenom ještě chvilku trvat, ale budu také doufat že tato hra i do té doby vydrží...;)

Ode mne přijmi tu největší gratulaci s mohutným předklonem, protože takhle pilně farmařit, při tom vytvářet stále krásnější a nápadité podpisy, starat se o rodinu a chodit ještě do zaměstnání.... uffff zapotila jsem se jenom když jsem to vypsala... prostě gratuluji, gratuluji gratuluji... a jsem moc ráda, že se mohu i já počítat mezi tvé přátele;)

18. vavovi

vavovi Stará škola

Astridko - veliká gratulace k tvému úžasnému postupu a děkuji, že se mám kam chodit kochat nádhernými výtvory.

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým mojim milým úžasňákom
    :inlove:
    Z celého srdca ďakujem za nádherné slová, gratulácie tu na fóre aj na farmičke. Ste proste prajní, milí ... fantastickí ♥
    Za moje rýchle postupy však vďačím vám, mojim susedom a priateľom.
    Ak môžem, spomeniem 5 anjelov, ktorí mali najväčší podiel na mojich úspechoch, ako v TOP-ke, tak aj v bežné farmárske dni a to: Fujtajblinka, Danngerka a Cassinka - cassandravega, Rondon, babako.
    Vďaka vám za krásne, ale aj milé a vtipné správy a darčeky v podobe produktov, ktorými ste ma neustále podporovali.

Mambička, nie, nie, nekončím ...len už nie je kam postúpiť, avšak na farme je roboty stále dosť. Teraz si budem plniť úlohy, pestovať atď ...a kým sa mi bude dať, tak podpisy pre vás budem robiť naďalej ...bez toho to ani nejde ;o))
    Pechfóglinka, áno ..Alba je strašne zlatá, ale aj ostatné dievčatá zo zahraničia, ktoré k nám občas chodia ;o)
    Lumatka, bude mi cťou, rada pre Teba spravím podpis, len si premysli čo a písni ;o))

Ešte raz veľké ďakujem, všetkým ♥
    Obrázky s gratuláciami od milých farmáročiek :

od marketky47

od skalarky.v:

od Evičky-evainfo :

od Evičky - evik1016
    od Kerryhillky:

Naposledy upraveno: 19/3/17
  20. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko gratuluji k té úžasné 200. Jsi skvělá a Tvoje tvorba je nádherná. Ola:):inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.