Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

přeji ti aby se ti tvůj NTB co nejdříve "uzdravil";) můj to tedy nakonec vzdal úplně a tak jsem si musela koupit nový:D. Už nyní se ale moc těším - a určitě nejenom já - na tvé nové podpisy. Natali

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Ahoj Astridko, po dlouhé době jsem zavítala na fórum a koukám, můj krásný podpis je fuč :oops:
    Poradíš, co s tím?

Ejhle, podpis je tu a to jsem s tím ani nic nedělala :inlove:

Naposledy upraveno: 7/9/16
  3. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj lott_lott,

pokusím se odpovědět i za Astrid - snad se na mne za to nebude zlobit - zřejmě došlo k výpadku úložiště na kterém jsi měla podpis uložený. Mně se to také stalo, ale protože jsem měla podpis od Astrid uložený pro jistotu ve svém PC tak jsem si ho znovu uložila na nové úložiště a vložila znovu do Signatury. Pokud máš svůj podpis uložený někde ve svém PC tak prosím udělej totéž co já, pokud ne tak budeš muset bohužel počkat až se tu objeví Astrid a doufat, že ho má někde uložený ona;).

Přeji ti fajn hru Natali

Edit - lott_lott, zřejmě došlo ke krátkodobému výpadku úložiště a po jeho restartu se ti podpis opět vrátil.

Astrid mne požádala abych vás všechny kteří máte od ní podpis si ho pro jistotu uložili do PC pro případ výpadku úložiště. Ti kteří ho nemají uložený a podpis se jim ztratí jim ho Astrid znovu nahraje až bude mít svůj NTB opravený. Moc vám děkuji i za Astrid;) Natali

4. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Ahoj Astrid :).
    moc Ti děkuji za vytvoření podpisu,moc se mi líbí.Až teď jsem se k tomu dostala,abych jsem si ho stáhla.
    Ještě jednou děkuji a ať se Ti dál daří .Všechny Tvé podpisy co jsi vytvořila jsou nádherné.;)

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Podísek pro evik4861je kouzelný, klidná psí máma s dovádivými koťátky...a pak se řekne mají se rádi jako pes a kočka!!!Přeji pěkný den všem a Astridce další krásné nápady!!!;););)

6. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj astrid;) jsi opravdu nesmírně šikovná.. moc Tvé podpísky obdivujixD máš opravdu velký talent a cit... moc ráda sem vždy zavítám a kochám se tou krásou.. ;)

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak jsem se opět nabažila vší tou krásou :inlove:

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Prajem všetkým pekný večer :)
    Ako zaiste viete z predošlých príspevkov, tvorbu podpisov som na čas musela odložiť, kvôli pretrvávajúcim poruchám v mojom ntb.
    Musel do aut.servisu, bol ešte v záruke.
    Žiaľ stalo sa niečo, s čím som nerátala. Prišla som o všetky dáta, napriek výraznej žiadosti o ich zachovanie :-( ...o tom ako to prebiehalo sa rozpisovať nechcem, vinu zvaľovala predajňa na servis a naopak ... nič a nikto mi nevráti materiál, moju cca 5 ročnú robotu či už čo sa práce týka, alebo podpisov, atď ...
    Včera som si dobre poplakala aj zanervačila :p čo ja málokedy, keďže som dosť pokojnej povahy ...ale toto bolo na mňa ozaj moc ...
    Takže teraz mi neostáva nič iné, ako pomalinky dávať všetko dokopy, aby som mohla začať opäť tvoriť. Držte mi palce ;o)
    Baby moje zlaté, ďakujem vám za krásne príspevky s pochvalou, vždy viete potešiť ♥♥♥
    Majte sa krásne, pá zatiaľ :)

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milá Astridko, to je mi velmi líto, ale asi nejenom mně, co Tě potkalo!!! Moc Ti budu držet palečky, aby se Ti podařilo obnovit Tvé umělecké studio: Jsi šikulka a věřím, že se Ti to podaří! Pěkný večer!;););)

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Astridka moja milá, je mi ľúto tvojej nádhernej práce , ktorú si za tie roky pre našu komunitu urobila. Ono aj ten virtuálny svet niekedy zlyhá a zrúti sa.
    Aj keď som dlho nepísala, ale občas som sa tvojimi výtvormi pokochala - a ver mi, že to dobre padlo môjmu srdiečku,ale aj môjmu pohľadu. Tvoje práce sú krásne, ale nie len to. Oni žiaria čistotou ducha i srdca. Tryská z nich optimizmus, láska a čaro.
    Držím všetky palce, aby si sa čo najskôr zbavila všetkých ťažkostí a znovu sa mohla venovať tomu, čo máš rada, a hlavne tomu, čo milujeme na tebe my všetci - tvojej tvorbe.
    PS - stále snežím, ale snežím krásne:inlove:
    PS - o ďalší podpisík ťa poprosím až keď sa narodí naša Katarínka, to potom bude braček Maroško so sestričkou. (len urobiť dobré foto):oops:

11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

tak to je mi opravdu moc líto, no nevím já bych asi běsnila mnohem víc, zejména v servisu>:( ale co už naděláme... je třeba utřít slzičky, uklidnit se sklenkou nějakého dobrého moku a prostě začít znovu. Ty jsi velmi šikovná robka a já věřím, že nebude až tak dlouho trvat a ty nás opět potěšíš nějakým pěkným podpisem;) tak hlavně ať se dobré dílo podaří... přeji ti hodně zdaru, držím ti palečky a moc a moc se těším na další tvou tvorbu:). Natali

12. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj Astridko, je mi to moc líto co se Ti stalo, ale vím že nás zas budeš překvapovat nádhernými podpisy. Jsi šikovná a my Tě máme rádi. Měj se hezky a ať Tě už žádná nepříjemnost nepotká. Moc Ti přeji jen to nejlepčí :) Ola

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Dievčatá, veľmi pekne ďakujem za milé slová útechy a podpory :inlove:
    Tiež verím, že to dám čo najrýchlejšie dokopy, hlavne aby čakajúci hráči mali svoje podpisy čo najskôr. Pracujem na tom už od včera, využívam na to všetok voľný čas.
    Lubinka, som rada, že si tu, chýbala si mi :) teším sa na foto detičiek, niečo potom vymyslíme ;o)
    Olinka, ja vás mám tiež veľmi rada, ale to všetci viete ;o)
    Natinka, besnenie by mi nepomohlo po tom ako som si vypočula po telefone ako hádzali vinu jeden na druhého ...ono vlastne nikto za nič nemôže ..to tá druhá strana!! Nemalo zmysel sa hádať, ... ja som mala byť múdrejšia a nespoliehať sa na to, že moja žiadosť bude akceptovaná... Takže v konečnom dôsledku môžem nadávať len sama sebe :D.. to jediné má zmysel a som hádam raz a navždy poučená.
    Ešte raz vám všetkým veľmi pekne ďakujem ;o) ..za všetko ♥♥♥

14. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Milá Astridko, je smutné co se ti stalo. Také to znám -já nic, to ten druhý. Je smutné, že se nikdo nepřizná. Doufám, že se z toho co nejrychleji oklepeš a budeš pokračovat ve své krásné práci a těšit nás svými podpísky. Hráči si určitě rádi počkají. Čím víc techniky používáme, tím víc jsme na ní závislí.

15. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Astridko..taky je mi to líto, vím co to muselo stát času a práce.Taky jsem kdysi dělala podpísky, některé tu občas zahlédnu.Bohužel se můj ntb odporoučel ...ale já už znovu nezačala. Občas zavzpomínám, že to bylo fajn tvořit pro druhé, ale je málo času ..určitě dáš zase vše dokupy a zase to bude paráda a pokoukáníčko:-)

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Presne ako píšeš žížalka :) tiež som Ťa dávno nevidela, som rada, že si nakukla a tiež sa teším návšteve Borůvky :)
    Borůvečka, pamätám si Tvoje obrázky a podpisy, boli krásne ;o) si veľmi šikovná.
    Tak ako som sľúbila, že sa s podpismi poponáhľam, v rámci možností som teda vytvorila podpis pre Albu a už aj idem na ďalší :))
    Alba, môže to byť takto?
    Majte sa zatiaľ krásne, pá

Naposledy upraveno: 19/9/16
  17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

podpis pro Albu ulahodil mému oku hned na první pohled... opět nový formát a ta krásná fialová barvička;)... tu mohu, stejně jako čokoládové hnědou téměř všude a na všem... takže je teď všem naprosto jasné jaké barvy preferuji ve svém šatníku:D

18. alba

alba Pisálek fóra

hola:D
    siento mucho lo que te ha pasado astrid :(una pena con los trabajos tan bonitos que tenias:)
    la firma me gusta mucho pero el nombre de la granja esta mal puesto es
    granja moranal_63
    si puedes cambiarlo te lo agradeceria mucho y puedes ponerlo asi
    Alba granja moranal_63 y la cara de la chica la puedes hacer mas clara?
    gracias preciosa:D
    besitos:inlove::inlove:

ahoj:D
    ľúto, čo sa ti stalo Astrid :(škoda s týmito krásnymi diel, ktorá pásomnica:)
    Firma ale páči sa mi názov farmy je zlá, pretože to je
    farma moranal_63
    môžete ho zmeniť, ak by to veľmi ocenia a môžete dať to tak
    Alba farma moranal_63 a tvár dievča môže mať jasnejšie?
    vzácny vďaka:D
    bozky:inlove::inlove:

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Alba, prepáč :D idem to hneď opraviť.

EDIT: Už je tam správne číslo.

Naposledy upraveno: 19/9/16
  20. doben

doben Ikona fóra

Tak co astrid, jak to šlo na tabletu? :D Ale ten servis je teda nic moc, protože není normální, abys kvůli tomu přišla o data. Někdy se to dá před opravou i někam uložit, ale o to by se měli starat oni. Každopádně jsme rádi, že už můžeš tvořit dál. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.