Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Úžasné, podpísek danda-vnovis, působí tajemně až skoro démonicky, poletující ptáci...asi to budou v dálce netopýři!Jsi šikulka Astridko, krásný den nejen Tobě , ale všem kterým děláš radost !!! ;););)

2. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým.
    Danielka, ďakujem ♥ a tiež Zdenke za milý komentár a všetky ocenenia, ..vážim si to ♥

Podpis s chrobákmi pre AnMaDi

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

3. AnMaDi

AnMaDi Pisálek fóra

ahoj astrid,moc se mi to líbí, děkuji

4. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Dando, ty tvoje oči :pxD ..................jsou úplně, ale úplně jako živé! Až se strachem tají dech a běhá zombií mráz po zádech :( :D
    A živý jsou i broučci se svojí kuličkou :)
    Astrid,ako probíhala příprava podpisu - lehárko v trávě a oči na šťopkách ? :D :D :D

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Musela sem trochu podpis přiblížit reálu, abych varovala předem, že mám krutopřísnej pohled :D
    zombie jsou jen pro dolazení atmosféry
    Ale musím teda uznat, že jak alaska, takpodpis brouci se velmi zdařily. I když co se divím, když je dělala astridka :inlove:, na tom přeci není nic divného

6. úúúúú xD tedy podpis pro Dandu je bombastický... bojím, bojím, bojím. Klobouk dolů, Astridko.

7. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Ahoj Astrid
    takový draky co má
    alaska.1 jsem chtěla.:inlove:Jsou dokonalí.

8. verbatinik

verbatinik Zelenáč fóra

Ahoj astrid888 udělala by si mi prosím podpis, mám mnoho věcí ráda, takže si něco vyber: psi, dinosauři,the sims 3 a fialová barva je má nejoblíbenější :)
    Byla bych moc ráda za vytvoření podpisu :) :3

9. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým.
    Modro.očko, je tak, ako má byť.
    verbatinik, skúsim.. dám Ti vedieť

podpis pre krakonos.1
    Môže byť takto?
    ak si si podpis predstavoval inak, napíš mi do hry.

EDIT: krakonos.1, som rada, že sa Ti podpis páči ;o)

Naposledy upraveno: 21/7/16
  10. krakonos.1

krakonos.1 Zelenáč fóra

to je taková nádhera v to jsem ani nedoufal, mockrát Ti děkuju

11. verbatinik

verbatinik Zelenáč fóra

Děkuju, Farmeramu, hraji už dlouho, ale na fóru sem nebývala tak často a proto se chci zeptat, jak si nastavím ten podpis, obrázek vím, ale nevím podpis :(

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký den všem,

jste všichni moc hodní, že jste tu nezlobili po dobu mé dovolené;)... přibylo tu několik moc krásných podpisů a kupodivu i ten dandy mne už tolik nestraší v noci při úplňku:D.

verbatinik,

zde máš návod jak si vložit svůj podpis - Jak vložit podpis - přeji hodně zdaru při vkládání;).

A všem ostatním přeji další krásný letní den;) Natali.

13. verbatinik

verbatinik Zelenáč fóra

14. astrid888

astrid888 Titán fóra

Pekný deň všetkým.
    Natali ďakujem za odpoveď pre verbatinik ;o)
    podpis a avatar pre verbatinik:
    môže byť takto ?

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Opět krásné pokoukáníčko a podpis pro krakonos.1 mně připomněl pohádky o Krakonošovi, Kubovi a Anče a nezapomenutelného představitele Krakonoše pana Františka Peterku. Krásné ohlédnutí o několik let zpátky! Děkujeme naší milé Astridce a všem přeji krásný a pohodový víkend! ;););)

16. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá astrid,

to byla pouhá maličkost, obzvláště když jsi pro verbatinik vytvořila tak krásný podpis;). Natali

17. mamba54

mamba54 Stará škola

Astridko, ty nás máš na svědomí, my se doma snad uvzdychámexD, zase takový nádherný podpísek - s dinosaury, nádhera,nádhera:inlove:

18. verbatinik

verbatinik Zelenáč fóra

• Prosím, nevkládej více příspěvků pod sebe, považuje se to za multipost, děkuji Natali
    Děkuji moc, je to nádherné :D :) :3

Moc se mi to líbí, umíš dělat nádherné podpisi
    :3 <3

Naposledy upraveno moderátorem: 23/7/16
  19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Podpísek pro verbatinik...úsvit s dinosaury...návrat tisíce let nazpátek a verbatinik má hned nový kabátek! Okouzlující. Jeden z mých vnuků miluje dinosaury, sbírá je a taky je zná podle jmen, až bude mít v září narozeniny jeho dort bude ve tvaru zeleného dina a bude mít 9 ostnů...tolik mu bude roků! Krásný víkend! ;););)

20. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

verbatinik - šikulka, takto to je to super :) Ať se Ti vysněný podpísek dobře nosí... Při pohledu na něj si hned člověk vzpomene na "nedávnou " :D :D minulost.

Ještěže toho naše milá autorka tolik pamatuje :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.