Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné pokoukáníčko, úžasný podmořský svět a podpísek s Megginkou pro modro.ocko22, tak ten taky nemá chybičku a co potom roztomilý tygřík pro háček, ten vypadá tak spokojeně, jako by to ani nebyla jedna z největších šelem! Je to proto tak pěkné, protože je to tvořeno s láskou! Děkujeme!!!;););)

2. háček

háček Perspektivní autor

Jéé moc děkuji Astridko, je moc hezký, líbil se mi hned jak sem ho viděl :). Jsi prostě nejlepší (to slyším doma pořád xD ).Pošlu ti určitě něco dobrého na farmu, ale skoro vždycky máš plno :(,ale já to budu zkoušet xD

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Jé moc děkuji:inlove:.Konečně moje zlatíčko:mad:Jsi moc hodná.Majka

Naposledy upraveno: 21/3/16
  4. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Milá Astrid vytváříš něco tak nádherného, chodím se sem kochat už pár měsíců až ted mě moc zaujal podpis č.4 (štěnata v zeleném) str.49 pokud je volný a pokud ne tak ten úplně poslední. Nick lucie1978 a můžu poprosit i o avatara? Moc moc děkuji.

5. Bambulka

Bambulka Zelenáč fóra

Ahoj astridko. Podpisky nádherný moc se mi líbí ten Podmořský svět je nádherný máš něco i pro mně? I avatar bych chtěla byla by nějaká volná ? Děkuji.

6. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci.
    háček, modro.očko, nemáte za čo

Háček a ďakujem Ti za darčeky, si zlatý, ale šetri pre seba nabudúce ;o)
    lucie1978 ahoj, samozrejme .. pred chvíľkou som sem nazrela a hneď som Ti podpis pripravila.
    Bambulka ahoj :) Pri neznámych nickoch si zvyknem pozrieť množstvo postov na fóre a ako vidím, ozaj si doteraz nebola aktívna, posledný príspevok je z januára 2015 písaný slovensky. takže až budeš viac aktívna, podpis Ti spravím.

Podpis pre ananuki

7. ICE-T

ICE-T Pisálek fóra

Ahoj astrid888. To je nádhera ja nechcem zatiaľ nič len sa kochať tou nádherou. Želám veľa spokojných hráčov.

8. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

ananuki a lucie1978 máte krásné podpisky od astrid888. Ona je skvělá a její obrázky taky. Sem se chodím dívat na krásu. Tera:)

9. ananuki

ananuki Pilný autor

Milá, zlatá astrid, moc ti děkuji za nádherný podpisek. Nemůžu se na něj vynadívat :).

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

Krásné, jarní, pohodové....to jsem potřebovala :)
    Díky, Astrid!

11. buba9927

buba9927 Zelenáč fóra

Je to niečo fantastické.Pohľad pre Bohov ďakujem zaň.

12. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky astridko,chtěla bych Tě moc poprosit,jestli bys mi neudělala jarní podpis i avatar.Ale chtěla bych tam zase dát toho pejska s kočičkou,co mám v podpise:).Mám zimní kabát a chtěla bych se převléknout do jarního.Děkuji ti moc předem.Vím,že toho máš hodně,takže nespěchej,já si ráda počkám;).

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    Ananuki, naozaj nemáš za čo a prajem Ti skoré uzdravenie ;o)
    Dievčatá, ďakujem za milé komentáre ;o)
    Kuliočko, určite Ti podpis prerobím ...dám Ti vedieť keď bude hotový ;o)
    Natalinka, môže byť ? keby si chcela niečo zmeniť stačí napísať ;o)

14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

moc moc děkuji za krásný jarní podpis... ten les je přesně takový jako máme u nás za vsí a jezevčíci jsou jako živí... přesně takového jsem měla jako svého prvního psa ještě jako dítko školou povinné. Jsi moc hodná, že jsi mi ho udělala a jako vždy jsi to trefila na první dobrou;), jak ty to děláš?;)

15. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Milá Astridko moc děkuji:)

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Moje milá a drahá Astridko , úžasem jsem oněměla.Tak to je takové překvápko,že mě to posadilo
    na zadek .Pokud se dobře pamatuji,nikde jsem tady nepsala,jaké plemeno ovcí chovám,ani to
    jak nesmírně miluji hory,hlavně Tatry.Propána,jak jsi vůbec na něco tak úžasného přišla ?
    Udělat mi obrázek s mýma černohubkonožkama + hory + nádherná příroda kolem ?
    A hlavně tak pestrý,veselý a jarní.Žasnu a ani nevíš jak jsem dojata,z celého srdce Ti děkuji.
    Ty jsi takové moje sluníčko v duši,Tvé obrázky léčí,rozpláčou a mají tolik co říct.
    Astri,prosím,buď tak šťastná,jako my tady všichni,kteří se tady byť jen chodíme koukat na Tvojí tvorbu
    nebo vlastníme pár těchto drahocenných ,,kousků,, jako já.A ať Tě ta tvůrčí můza nepřestává líbat......

17. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Astrid,
    ...kdo umí, umí. Kdo neumí, obdivuje o_O a taky, naprosto otevřeně přiznávám, závidí :wuerg:.
    Jsi moc a moc šikovná.

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň vám všetkým :)
    Natalka, kerryhillka ...nemáte za čo ..ja ďakujem za krásne príspevky ♥ veľmi potešili.
    Keryhillka ten tmavší podpis, ktorý si si dala hneď po zimnom, nebol dosť dobrý ... nejak mi k Tebe nepasoval, preto som sa rozhodla urobiť Ti tento nový ;o) na tieto ovečky som narazila celkom náhodne ...hľadala som niečo iné, čo som ale nenašla :D
    Vieš, že mi kedykoľvek môžeš napísať keď budeš chcieť podpis zmeniť ;o)

Gabraia, ďakujem Ti :)

pre *Kuliočko* :

19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

To je krásně jarní podpísek. Astrid jsi úžasná a *Kuliočko* bude mít určitě radost. N.:)

20. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

astrid888

Ahojky astridko,ještě jednou moc a moc děkuji,je to nádhera,prostě kouzelné:)Jsi hodná a šikovná:).Tady co si prohlížím všechny tvé podpisy jsou moc krásné:).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.