Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

-pechtfógl- tohle dilema většinou vyřeším nákupem několika kusů - druhů - mýdel... a ani se raději neptej kolik a kde je všude mámxD.

2. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Ahoj astrid888, nie som v pomere s nikým.Poznám z tejto hry Piatok to je moja spolužiačka. Stále sa chválila,že čo si jej spravila nejaký podpis mi sme jej neverili je z problémovej rodiny, rodičia sú alkoholici a sú romovia.Na hodine kde sa učíme o PC poprosila pani
    učiteľku či sa môžeme pozrieť na tento umelecký krúžok a páčilo s mi čo si jej spravila. Ja som chcel a poprosil som Ťa či by si mi nemohla spraviť podpis mám rád more teda páči sa mi morský život a hlavne delfíniky. Neviem prečo ked ti píšem sa tu objavuje iné meno lebo ja viem len,že sa táto farma volá lenočka10. Teraz som na lyžiarskom a spolužiak má tu PC tak ti píšem. Prosím môžeš mi spraviť podpis s morom a delfínikmi, pekne prosím.

3. Drevulka

Drevulka Pilný autor

OÓÓÓ ja žasnem, s kým ma dávaš do hromady. Ubezpečujem Ťa, že Skroland nemám ani medzi susedmi a s 0tinkou1 sa kamarátim býva v Nitre zoznámili sme sa prostredníctvom tejto hry ja bývam v Michalovciach a nie je medzi nami príbuzenský vsťah. Ozaj bola by to katastrofa keby sme sme aj boli rodina? Čo ja viem tak aj manželia tu hrajú. Prepáč, že ti toto píšem ale nevidím nič na tom proti právne, a nie je to ani proti pravidlám ked hrá celá rodina.
    To je ten dôvod prečo nechceš Hanibalovi spraviť podpis? Je mi to ľúto. Tvoje podpisy sú tak nádherné, že táto zvesť sa nesie touto hrou ako voda v Niagarských vodopádoch tak sa nečuduj,že máš čím ďalej tým viac prosiacich o Tvoje nádherné podpisy.

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým.
    Drevulka niee, ja Ťa nedávam s nikým dokopy, to snáď len podobný štýl písma ma zmiatol...a len som hádala, nikde som nikoho neobvinila ....a Hanibala som sa tiež len spýtala.
    Nikde som nenapísala, že podpis Hanibalovi nespravím, len som nevidela nikde jeho žiadosť. To je všetko.

5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Drevulka, já si myslím, že to Astrid nemyslela nijak zle, spíš bych v tom viděla, že ji potěšilo kolik vás z rodiny hru hraje a jak je tato hra u vás oblíbená;). Proč zatím Astrid nevytvořila Hanibalovi podpis jsem vysvětlila já ve svém příspěvku č. 959. A Hanibal to zřejmě pochopil a napsal si novou žádost o podpis... Tak se tu prosím nehašteřme ať si nemusíme kazit ten krásný pocit a zážitek z každého nového podpisu od Astrid;)

Naposledy upraveno: 20/3/16
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Drevulka, tímhle jsi mě fakt zamrzela. A přitom jsi takové milé děvče....:sleepy::cry:

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,milá Astrid,byla by nějaká velikonoční signatura?Vše nechám na Tobě.Máš dobrý vkus a mě momentálně nic nenapadá.Děkuji moc Majka

8. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Ahoj astrid. Prosil by som urobila by si mi podpis ale ja sa už ani neviem ako volám Hanibal sa mi nepáči ale nedá sa to zmeniť ale všade inde je môj nick lenočka10 tak neviem prečo mi to tu tak píše-Mám rád more a páčia sa mi delfíny. Tak keby si my mohla niečo také dať do podpisu potom Ti budem častejšie písať. Tak už sa neviem dočkať.Ďakujem. Už sme doma z lyžovačky bolo fantasticky boli sme v Ždiari aj som sa trošku opálil.

9. .Šňuky.

.Šňuky. Pisálek fóra

Astrich asi sa nudíš ked tu vediete takúto rozpravu. Čo keby si aj mne spravila nejaký podpis s hadmi. Obdivujem Tvoje návrhy sú obdivuhodné a krásne. Tak dík.

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Drevulka: to co jsi tu napsala je sice hezké, ale jistě nám též objasníš, proč všechny uvedené nicky píšou dnes z jedné IP adresy a to zároveň i nick .Šňuky.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Šňuky, pokud sis všimla, astrid tuhle debatu nezahájila a nemyslím, že by jí bylo příjemné hádat se. Howgh.

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.
    .Šňuky. neviem čo Ti na toto odpísať a ani na zistenie toho, že sú všetky tie nicky z jednej IP adresy...
    Podpis pre Hanibala :

Natalka, ďakujem Ti a aj Pechfógl ...tí čo ma aspoň trošku poznajú, tak vedia, že ja nezvyknem vyvolávať konflikty.
    Majka nieeee :D tak som sa chcela vyhnúť tým sezónnym podpisom ... šak to by si mala len na 4-5 dní ;o)) len maj pekne tie mačky :

•••

Naposledy upraveno: 11/4/16
  13. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Vybral som si ten druhý. Je pekne zabudol som chcel by som ešte avatar. Ďakujem.

Naposledy upraveno: 20/3/16
  14. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Podpisy sú nádherné všetky si s dovolením odkladám aj ked mi nepatria ale je to nádhera. Podmorský svet ani nehovorím ten je teda jedinečný máš zlaté ručičky. ale to už je verejne známe, že si proste jednička v tvorbe podpisov. Ďakujeme za ne.

15. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj Astridko, prosím můžu tě poprosit o ten první volný podpis s tím tygříkem ? Moc se mi líbí a budu mít aspoň na výměnu.A udělala bys mi k tomu i avatar ? Moc ti děkuji :)

16. anavia

anavia Zelenáč fóra

AHOJ astrid mohla by som poprosiť o ten voľný podpis kde je mačka, myška,zajačik a psíkovia až je ešte voľný aj avatar. Dakujem tvoje výtvori sa mi veľmi páčia si umelkyňa alebo umelec.

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahoj anavia, ja som Ti už na tento nick podpis robila, to bol ten Tvoj moderátorský a potom si ma požiadala, aby som Ti prepísala nick na Drevulka, pretože anaviu už nebudeš používať.
    Som rada, že sa Ti moja tvorba páči, ale nechajme niečo aj pre iných hráčov ... tak sa maj krásne a všetko dobré prajem ..

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

19. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko, podpisky opět nádherný, jsi úžasná a Tvoje tvorba je krásná. Podmořský svět je moc hezky udělaný. Ola:)

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým.

podpis a avatar pre Háčka :

podpis a avtar pre modo.ocko22

[​IMG] .....[​IMG]

Naposledy upraveno: 22/3/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.