Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Anvanka zlatá, vieš, že nemáš za čo ..ako som Ti písala ..aj nabudúce a vždy veľmi rada ;o)
    Fujtajblinka -susedka moja úžasná, ďakujem Ti ♥ ...a vieš čo? Anvanku si môžte pridať do klubu s Ronom :D
    Inak ja by som si vybrala ten podpis so zeleným porastom, no vraj Anvanka palmy ee ...že západ slniečka radšej ;o) ale musím napísať že sa mi s ňou spolupracovalo veľmi dobre, ako aj s Tebou a Ronom :D nezbedníci moji :D

2. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Také mi padla brada až na klávesnici. Ti plameňáci jsou prostě neskutečně krásní. Ani bych nevěděla který podpis si vybrat. Smekám a hluboce se klaním :inlove:

3. babako

babako Expert fóra

Astri,to je jedním slovem nádhera.. Jsi moc šikovná..o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Priatelia, ďakujem za pochvalu ♥
    Drevulka, pridala som Ti text, ako si chcela ...
    Keď si budeš vkladať nový podpis, tak si nezabudni označiť vložený odkaz a kliknúť na túto ikonku, vďaka ktorej budeš mať potom podpis pekne v strede :

5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Astridko: jako všichni ostatní i já se sem chodím kochat.....ale u těch plameňáků jsem se jen nadechla a vypustila z pusy...ty vo....
    To už se nedalo ustát, ;) nádhera, v mých očích to už jen tak něco nepřekoná...jsi neskutečná:)

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Úžasné.... zapadající sluníčko v popředí s odpočívajícími plameňáky, člověk se ocitne v úplně jiném světě, světě plném exotiky! Opět se díváme v němém úžasu!!! Opravdová kouzelnice je ta naše Astridka!!!;););)

7. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Klub nezbedníků ? :p:p:p To beru !!
    A vůbec, Zlatíčko od sousedů :eek:), my to děláme pro tebe ♥♥♥
    Čím složitější přáníčko na podpísek, tím více rozšiřujeme obzory tvého nadání a zdokonalujeme tvůj vybroušený talent

8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Astridko,hezký večer,ty plameňáci jsou tak krásný,že na ně fascinovaně koukáme :inlove:

9. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Milá astridka, vytváraš tak nádherné podpisy, že by som si ich najradšej privlastnila všetky. sú krásne - úžasné rada sa každý deň na ne pozerám a obdivujeme Ťa celá rodina. Ďakujem, že nám takto obšťastňuješ chvíľky života. Je to skrátka nádhera.

10. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko, po delší době jsem se sem přišla pokochat a jeden podpis krásnější než druhý... jsi jedna z nejšikovnějších:music:

11. Drevulka

Drevulka Pilný autor

anvan tvoje plameniaky sú nádherné. Máš úžasne nádherný podpis. Gratulujem Ti a dávam veľké Dakujem aj umelkyni čo Ti ho vytvorila.
    Veľmi sa mi páčia jej výtvory.

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    Lumatka ahoj, ďakujem za pochvalu a tiež žížalke, babakovi, Zdenke, Markétke aj za krásnu fotku s jej pruhovanou krásavicou v krabici ...je úžasná !!! Tiež ďakujem Drevulke a Zrzinečke - Ivuške ;)

Fujtajblika moja, ja viem že vy to všetko len pre moje dobro :D

Mám tu kone pre enrikeu ... môžu byť takto ? ak by si chcela niečo zmeniť, napíš mi a prerobím.

Návod, ako vložiť obrázok do podpisu :
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/osobní-profil.8131/

[​IMG] ...... [​IMG]

pre pechfógl...na neskôr ;o))

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

Naposledy upraveno: 18/3/16
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No nezbláznili byste se z toho? - I když, ten poslední podpis mi připadá takovej moc optimistickej....:p Nechám si ho, až bude venku + 18°C.:D

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

-pechfógl-, ten podpísek je kouzelný a těch +18 už bude třeba brzy, dnes odpoledne to už bylo +11. Ale asi budeš mít velké dilema...vybrat si avatar...jeden hezčí než druhý a než třetí!!! Pěkný večer! ;););)

15. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Astridko :) naprosto úžasné podpisky jsi udělala. Moc se mi líbí a ten pro -pechfógl- je skvělý. Jedním slovem nádhera. Tera

16. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Prajem všetkým okukávačom týchto nádherných výtvorov našej úžasnej astrid888 a hlavne jej našej úžasnej astridke[​IMG]

17. Hanibal

Hanibal Pisálek fóra

Ahoj teta astrid888, prosil som Ťa aby si mi spravila podpis ale nikde nevidím moju prosbu a ani si mi nič nenapísala, prečo mi ju neurobíš.Srdečne dakujem.

Bastard, lacrima a babako tohle ocenili.
  18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Hanibal, ahoj ...no teta astrid888 nikde nevidí nejakú Tvoju žiadosť o podpis ..buď je slepá, alebo neviem, no ;o))

A Ty budeš iste v nejakom blízkom príbuzenskom vzťahu so Scroland a s Otinkou , že by aj s Drevulkou? že ?
    Drevulka Tebe ďakujem za pochvalu a krásne prianie a tiež ďakujem Terinke, Zdenke a Pechfógl za milé komentáre.
    Pechfógl, presne ..oproti tej Tvojej súčasnej osamotenej vranke je tento podpis dosť optimistický ;o))))

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Hanibal - tvůj předchozí příspěvek jsem musela přesunout do Archivu protože jsi v něm uvedl informaci, která odporovala Pravidlům chování na foru, zejména bodu Prodej a obchodování s účty . Věřím tomu, že to nebylo úmyslné, nicméně musíme být spravedliví ke všem stejně. Snažila jsem se ti to vysvětlit herní poštou, ale zřejmě používáš ve hře jiný nick než tady na foru... tímto se tobě i Astrid omlouvám a věřím že se na podpisu určitě domluvíte;).

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

´Víte, mentoři, vy byste měli Astridce přehrávat dospělá kuřátka, abyste je patřičně uvítali mezi nás. Jinak se zjevně nudí (nezabíjej mě hned, Astrid) a vytváří ještě lepší podpisy, než které jsme už od už měli. A to je to dilema, aspoň pro mně. Když jdu koupit mejdlo, přijdu do drogerie a chci mejldo. Jakmile se prodavač ponoří pod pult a začne přede mne vyrovnávat mejdla, vím, že je to v háji. Prostě se nedokážu rozhodnout, zabírám tam místo, zdržuju zákazníky za sebou - v panice popadnu to nejblíž a až doma zjistím, že je to mýdlo s dehtem, sírou, sanytrem a louhem.... Takže mám všechno nejradši jako v tom vtipu: Bůh přivedl Adamovi Evu a řekl: Vyber si!xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.