Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Milá astridka si úžasná som v šoku od radosti. Dakujemmmmmmmmmmmmm.Toto je môj Filipko.
    Prosím poraď Tvoje nádherné výtvory sa mi nedajú dať ako avatar sú vraj veľké a ja ich neviem zmenšiť alebo ich tam nesprávne dávam.

Naposledy upraveno: 7/3/16
  2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým.
    Drevulka, nemáš za čo :) ... skús tieto :

[​IMG] .....[​IMG] ..... [​IMG]

EDIT: Drevulka, ďakujem Ti za krásne snežienky :)

Naposledy upraveno: 8/3/16
  3. Drevulka

Drevulka Pilný autor

[​IMG] Pre astrid888. Nech Ti vonia Konvalinka, nech rozjasní Tvoje očká, nech Ti stále pripomína veľkú vďačnosť od Drevulka.

4. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Milí astrid888. Tvoja tvorba je nádherná, lahodí oku aj srdcu a ja som často na Tvojej stránke.Ja som už staručká pozerám do nebíčka , páči sa mi veľký - malý voz všetkým ľudom pre radosť, krásna zornička čo ukazuje v noci pocestným cestu domov, a k tomu krásna mimozemšťanka čo vráti sen z mladosti a urobí mi veľa radosti. Mohla by som byť tak drzá a poprosiť o takýto nejaký podpis avatar. Prosím až budeš mať čas poteš srdce 68 ročnej babičke. Ďakujem.

Naposledy upraveno: 12/3/16
  5. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Otinka1 - to je krásné přáníčko :D a pro Astridku krásná výzva. Jak ji zde všichni známe, vyčaruje něco nebesky mimozemského ☺☻☺

6. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    podpis pre Scroland:

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

upravený podpis pre háček :

[​IMG] .....[​IMG]

••••••••••
    Otinka1, skúsim to

7. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj Astridko, moc ti děkuju za podpis , je hezký a skoro jako má taťka xD. Moc děkuju :) Péťa

8. Scroland

Scroland Pisálek fóra

0 Bóžinku astrid888 to je nádherné. O takom nádhernom som ani nesnívala a koľko lásky je tam, škoda, že aj moja mamička ma tak nemá rada ako srnka svoje srnčiatko ona miluje len fľašku, tie holúbky sú krásne a slobodné aj ja raz tak slobodne vyletím z tohoto pekla. Ďakujem so srdca ďakujem.

Naposledy upraveno: 11/3/16
  9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    Scroland, tak to je mi ľúto. ..a nemáš za čo.
    Podpis pre Otinka1...môže byť takto? :

10. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Astridko to je nádherný podpisek. Jsi kouzelnice. N.

11. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Srdečne ďakujem astrid888 máš naozaj zlaté ručičky môj podpis je nádherný, to dievča sa ti podarilo ozaj sa na ňu podobám /ked som mala 18/len ja som blondína.Veľmi si potešila moje srdce a tak Ti z neho celého srdečne ďakujem.

12. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Ahoj astrid888. Som otrava určite si to už o mne myslia všetci, preto prepáč veľmi sa ospravedlňujem, len by som poprosila vypadlo nám z môjho podpisu : Opakovanie je matkou múdrosti, vieš denne mi to pripomína môj Filipko keď ma ráno budí: Dáš papať? Daj papať pišku /piškota/ atď.[​IMG] Opakuje mi to dookola aby som na to nezabudla.Má rád vodičku na pitie aj na kúpanie.

13. enrikea

enrikea Aktivní autor

• Prosím, nevkládej více příspěvků pod sebou. Pokud chceš něco dopsat použij tlačítko Upravit. Děkuji Natali1465
    ahoj Astridko ja bych chtěla tohle se jménem enrikea,vubec nevím jak to udělat....

Naposledy upraveno: 24/3/16
  14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým tohoto vlákna, po dovolené odpočinutá a načerpaná pozitivní energií, jsem si udělala krásné ráno prohlédnutím nových podpísků a byla jsem nadšená....Asrtidka je kouzelnice. Úžasné pokoukáníčko a určitě udělaly velikou radost svým majitelům i nám všem ostatním!!! Pěkný den všem! Zdena;););)

15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj mamča50 - vítám tě z dovolené, doufám, že jsi si odpočinula a užila si ji;).

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Zdenička vitaj doma, tiež dúfam, že si sa mala krásne ;o)
    Otinka, nemáš za čo :)
    Drevulka, jasne, dopíšem to tam.
    Enrikea, toto je podpis pre Raaduuliinkuu, tak môžem pre Teba spraviť niečo podobné :)

a teraz podpis pre Anvanku na prianie plameniaky :

[​IMG] .....[​IMG]

17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Astridka, plameniaky sú neskutočne úžasné :inlove:

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Milá astrid,
    jsem naprosto nadšená podpisy, které jsi pro mne vytvořila!!! Jsi kouzelnice a musím ti tisíckrát poděkovat - nejen za krásný výtvor, ale i za tvou trpělivost a výdrž a ochotu s každým spolupracovat.
    Podpisy mám dva a budu si je asi střídat, ať si je užiji do sytosti.
    Ještě jednou velké díky a ať se ti stále daří!!!

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko,

plameňáci jsou úžasní, skoro se mi až zastavil dech při pohledu na ně:).

20. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Astridko,
    opět sedím s pusou dokořán ☻
    Plameňáci jsou prostě překrásný a co více, vše jsi dokázala sladit k naprosté nádheře ♥

anvanko - musím pochválit tvůj výběr. Tvůj podpísek je ( jak by autorka ve svém rodném jazyce řekla) úplně "očarujúci "

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.