Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nádherné pokoukáníčko!!! Podpísek pro petz je úžasně démonický. K těmto šelmám to patří, modří papouškové...to je nádherná souhra barev a odpočívající lví rodinka pro Bertik70 je protikladem k podpisu petz! Jsi naše milá kouzelnice Astridko !!! Krásný večer všem milým! ;););)

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Podpis pro Zrzinku11 je opravdu slaďoučký. Zas tak nádherný podpísek. Chodím si sem pohladit dušičku ♥ .
    Než jsem dopsala příspěvek, tak se tu objevily další nádherné podpisy. Astrid jsi opravdu kouzelnice a já smekám před tvými nápady.

4. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko, ten podpisek je tak nádherný, že se mi na pár minut zatajil dech, jsem nadšená naprosto a z celeho srdce Ti velmi dakujem:music: bola to láska na prvni pohled;)

5. anavia

anavia Guest

astrid888 prepáč mi, že ťa otravujem , ja by som tiež chcela mať ten podpis taký malý ako ho máš ty alebo zizala42 alebo tento čo má Zrzinka11 .Ty si mi písala, že nemôže byť taký veľký, je nádherný môj podpis ja som z neho nadšená prosím poraď mi ako to mám urobiť. Srdečne ďakujem.

6. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko to jsou nádherný podpisy. Ten pro Zrzinku11 je naprosto úžasný. Sem vždy ráda se jdu podívat. Děkuji Ti za tu nádhernou podívanou. Ola :)

7. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Ahoj Astrid, vzhledem k tomu že jsem nezodpovědna a pustila jsem to nejmenší dítě k PC, tak mi zmizel podpisek a at delam co delam nejak ho nemuzu najit... Nemela bys čas a chut se po nejakem podpisku podivat. Bud jedno velke zviratko a tri mala nebo dve velka zviratka a tri mala - at je nase rodinka cela? Dekuji ti mnohokrat... s napisem denich (vsechna mala)

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Chachá a jelikož si už vůbec nepamatuji jak se vkládá tak musím prolézt forum až přijdu z práce večer xD astridko, máš u mě něco na zoubek :music:

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým ♥
    Žížalka, áno, tie mačičky sú krásnučké ..ale mne sa všetky ti zvieratká páčia, aj preto sa mi podpisy s nimi dobre robia :)

Olinka, ďakujem ♥
    Zrzinka, veeeľmi sa teším, že sa Ti podpis páči. Návod je tu :

https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/osobn%C3%AD-profil.8131/

Anavia, tento podpis môžeš mať, ja som ho upravila do povolenej veľkosti, ale ak chceš, môžeš si dať vo veľkosti, ako robievam bežne :

Deni, neboj, to nie je Tvojou nezodpovednosťou ...Tvoj maličký s podpisom nič také nemohol urobiť ...to žiaľ úložisko, ktoré sa zdalo spoľahlivé, náhle skončilo, či čo ...proste už nefunguje.
    Tu je Tvoj podpis :

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Astridko,ty jsi zlatíčko.Konečně mám svoje kočky:music:

Naposledy upraveno: 23/2/16
  11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Nemáš za čo Majka :)
    to je vraj vzácnejší druh leoparda - Leopard obláčikový ;) je krásny, že ?

12. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Huráááááááá už jsou zase u maminky:) Dekuji moc.
    P.S.: dítě stejně dostalo vynadáno, protože už zase lozil na počítač. Přes den ho tak 10-15 vypne natvrdo a ldyz je vypnuty tak ho chodi zapinat... By me ranila mrtvice o_O

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

[​IMG] Ano je nádherný:music:

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým.
    Chcem všetkým veľmi pekne poďakovať za darčeky a tiež za to, že ste si na mňa spomenuli
    babako - Ládi, pajaable- Evinka, Rondon, rudocs, Alba, Caliska, brnenský zahradník, mambička, zizalka, Mirdo- Mirko, ANALU, mamča - Zdenička, pechfóglinka, fujtajblinka, Mahirka ... dúfam, že som na nikoho nezabudla.

Mnohí ste mi napísali, či niečo nepotrebujem a za to ďakujem tiež ♥

Teraz by som sem chcela pridať zopár podpisov zatiaľ bez nicku ...možno sa niekomu budú hodiť.

1.
    2.
    3.

Naposledy upraveno: 24/2/16
  15. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko to jsou kouzelný podpisky. Líbí se mi moc a vybrala bych si ten první obrázek. Děkuji Ola:))
    Astridko zvládla jsem to. Děkuji moc za podpisek a avatar. Ola

Naposledy upraveno: 24/2/16
  16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Olinka, môže byť takto ?
    [​IMG] ...........[​IMG]

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tééééda, ty podpisy s kočkama a pejskama jsou nádherný, to fakt nemá chybu, Astridko, není den, kdy bych sem nezašla se pokochat. Šikulka :inlove:

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nádhera, je vidět, že se blíží jaro, také na Astridku dýchlo....krásné něžné a všechna ta zvířátka jsou taková miloučká. Určitě brzy si najdou svého majitele! Krásný den i když dnes to na jaro nevypadá. Paní zima ještě neřekla své poslední slovo!;););)

19. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Přišla jsem Ti, Astridko, poděkovat za tvůj čas, ochotu a trpělivost. Podpis, který jsi pro mě udělala je ... prostě božský. Veliké díky. :inlove::D

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Cassinka , susedka moja úžasná :) pre Teba kedykoľvek, vždy veľmi rada ...a vieš, že nemáš za čo ;o) ♥

Evoku, Zdenička, ďakujem vám ♥ ...vždy vás tu rada vidím ;o)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.