Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

astridko opět nádherné podpísky a avatary jsi udělala. Je to radost se sem jít podívat. Tera :))

2. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

krásný den Ti přeji - až by jsi časově stíhala mohla bych tě prosím Astridko poprosit o změnu avataru z vánočního na zimní - chtěla bych si ho zachovat na příští vánoční čas - stačí mi odstranit dáreček zima pokračuje avatárek si chci nechat
    děkuji

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Terka, ďakujem Ti :)
    Mahirka, ja mám uložené aj bez darčekov, tak Ti ich sem hneď dávam :)

Naposledy upraveno: 17/2/16
  4. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

jsi prostě nejlepší ...děkuji
    už jsem si změnila :)

5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko naše milá... těžké to bude Calis mít, přetěžké... mně osobně se moc líbí ten první a pak třetí podpis i s avatarem... jsem velmi zvědavá který si Calis vybere;).

6. Calis

Calis Rádoby autor

Ó aké krásne... :inlove:Veľmi pekne ďakujem Astrid a veeľmi sa teším :)

7. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Calis - gratuluji ke skvělé volbě;)... kdybych já si tak mohla změnit avatara za krásného hnědého jezevčíka:pmno, ale ten koník je také krásný:cry:.

8. honzi

honzi Komisař fóra

Natali: tak si tam nech toho pesánka nějak propašovat.. astridka by to zvládla :D

9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Honzi - nepochybuji o možnostech a dovednostech naší milé kouzelnice Astridky... ale já i ona moc dobře víme, že to nejde, jenom jsem si tak posteskla... já jsem tááák ráda, že je mám alespoň v podpisu ňufánky moje milé;)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Až jednou bude celonárodní - tím myslím ČR i SK, sjezd závislíků, měl by si každý účastník opatřit klobouček, abychom ho mohli před Astrid (i Baghírou) smeknout.

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Calis, vybral jsi si krásný démonický podpis....úžasné. Myslela jsem si, že budeš mít těžkou volbu při výběru, ale všechny byly kouzelné! A souhlasím s -pechfógl- hluboce smeknout klobouky před našimi výtvarníky našich podpisů! Děkujeme Astridko i Richarde!!! Krásný den všem.;););)

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Terinka, šikulka zlatá, ja som vedela že to zvládneš ;o)

Mahirka, za máličko, ja som to mala uložené, takže to bolo hneď :)
    Natalka, Zdenka, Pechfóglinka a ďalší ... vám ďakujem za občasné spestrovanie tohto vlákna veľmi milými a aj vtipnými komentármi ...som rada, že ste ♥
    Honzi, zvládla veru, len to nejde, ako písala Nati, nie je jednoduché zmeniť si mod. avatar ...možno by to aj šlo, len by to museli schváliť na vyšších miestach ... aspoň v dobe keď som aj ja moderovala, to tak fungovalo.
    To ale bolo na starom fóre a napr. vtedy fungovali aj animované obrázky v avataroch , tak som niektorým spravila aj iskierku v očku :D jooooj, to bolo ale dávno :D
    Ale veď Natinka má pekného koníka, tak si myslím, že je to ok :)

voľné :

Naposledy upraveno: 20/2/16
  13. babako

babako Expert fóra

:inlove::);)... Astri prostě a jedním slovem nádherné..:inlove::);)

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Babako, ďakujem Ti :)

Nany, takže líštičky ..nech sa páči :)

15. honzi

honzi Komisař fóra

Já si snad založím další farmu, abych si od tebe vzal nějaký podpis s drakem :d jSI KOUZELNÁ

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Astridko,naše zlatá,tys opravdu na zem slítla jak víla z jiné planety.
    Každý den ,když sem zavítám,kouknu na Tvé nové dílka,tak je mi tak nějak hezky a cítím se líp
    i když je mi mizerně.Z každého podpísku na mě sálá nějaký příběh,no jen se zasním,a už se tam vidím....
    Přeji Ti spoustu úžasných nápadů,aby ta dílka co sem dáš,byla i nadále tak romanticky nádherná až se mi z toho
    bude tajit dech.Už se těším........

17. anavia

anavia Guest

Ahoj astrid888 som užasnutá z Tvojich nádherných podpisov a avatarov, je to naozaj pastva pre oči. Som začínajúca moderátorka s menom anavia chcela by som ťa srdečne poprosiť či by si mi nespravila podpis a avatar.
    Som vášnivá chovateľka papagájov tak by som Ťa poprosila či by sa v ňom mohli nachádzať nejaké ako npr. ara arakauna, ktorá je farebne veľmi krásna. Srdečne ďakujem za odpoveď.

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj anavia - vítám tě mezi námi moderátory... Astridka je naše velká kouzelnice, všichni se sem chodíme dívat na její výtvory a já osobně to mám jako malé dítko večerníček;).

Co se týká podpisu určitě ti Astridka udělá nějaký moc pěkný a já se na něj těším už nyní. Pokud chceš podpis na moderátorský nick pak se budeš muset smířit s avatarem koníka;).

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anavia, už teď se moc těším, čím nás Astridka zase překvapí při tvorbě Tvého podpísku a avataru!!! Volné podpisy s volavkami od vody jsou nádherné a jako protiklad pumy v horském masivu... co dodat. Lištičky se šibalskými očkami pro nanyblacks jsou roztomilé!!! Opět krásné pokoukáníčko před nastávajícím víkendem! ;););)

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň vám všetkým ♥
    Honzi, Ty si zlatý :D veď si vyber niektorý z nich ... uložíš si ho a občas vymeníš, no ;)

Moja milá Kerryhill, z celého srdca ďakujem za to, čo si napísala ...veľmi ma teší, že moje obrázky na Teba takto pôsobia.
    Ako píšeš, vždy sa snažím len tak pre seba do toho podpisu "vložiť" aj nejaký ten mini príbeh .. no a ani som len netušila, že to tiež vidíš :) O to viac ma tvorba baví a ešte raz ďakujeeeem ♥

anavia ahoj :) V prvom rade Ti chcem zaželať príjemné moderovanie, nech Ťa táto práca medzi nami a v mod teame baví. Súčasný mod team je zostavený zo samých super ľudí ... Tak nech sa Ti darí anavia :)
    A podpis Ti samozrejme spravím. Papagáje mám rada aj ja a práve dnes som si pripravila obrázky ma podpis (voľný) s Arou hyacintovou :D no tak teda najprv príde na rad Ara ararauna - modrožltá . Dám Ti vedieť hneď ako bude hotový.

Mahirka, Tebe som sľúbila, že Ti podpis trošičku upravím, vynovím no ovečky ostanú tie, čo máš + dve ďalšie :D

Mahirka, tak ..avatarové obrázky sa mi podarilo nahrať na úložisku, čo mnohí hráči používajú (http://photo.uloziste.com) no už tretí deň pozorujem, že je nejak spomalené.
    Má aj niekto iný problém s nahrávaním ? už viac ako pol hodinu sa snažím nahrať podpis a nič .
    Na podpis teda zatiaľ použijem iné úložisko a potom to znovu nahrám na toto... keď bude riadne fungovať .

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.