Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    brnensky- zahradnik, nemáš za čo :) samozrejme, že si ich môžeš striedať :) dúfam, že sa Ti nakoniec podarilo zaspať :D ;)

Mirko ...pre Teba :

2. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

:inlove:Astridka,ďakujem za nový podpis,

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Mirko, nemáš za čo :)
    Podpis a avatar pre janaj :

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

4. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Astrid, podpis pre janaj je dokonalý :) rovnako ako všetky ostatné :)

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

astrid888 jůůůůůů děkujůůůůů :inlove:

6. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko - opět ti musím vyseknout poklonu... ten avatar i podpis se spícími ježky je opravdu nádherný... až jsem v pokušení tě požádat o něco podobného i s jezevčíky... ale to bych pak zase nevěděla který si tam dát dříve a to rozhodování to bych si tedy opravdu nezáviděla;). A tak se vždy moc těším na každý tvůj nový podpis a avatar pro hráče. Přeji ti hodně fantazie při tvorbě a ještě víc úspěchů nejenom ve hře:).

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

KiQuSiK, Natalka, ďakujem vám :inlove:
    Janaj nie je za čo :)

Teraz tu mám podpisy na BR fórum pre ANALU79
    má to byť kôň + dievča, žena ...

EDIT: Ľubka, ďakujem Ti ♥ ...toto ale nebolo vôbec zložité ... sú to len obrázky a ja som ich len minimálne upravila
    ... tie so zvieratkami sa robili o dosť zložitejšie ;o)

Naposledy upraveno: 15/2/16
  8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Astridka - si neuveriteľná...

9. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

Miloval jsem to všechno![​IMG]

pro Astrid

10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astrid - ty jsi neuvěřitelná.... já bych si tedy vybírala mezi prvním a třetím obrázkem, ale který by zvítězil to opravdu nevím... a vůbec, ale vůbec nezávidím ANALU... a jsem zvědavá jaký podpis si nakonec vybere:D

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak mě ta Astrid opět posadila na zadeček. Ještě že ho mám slušně polstrovanej.:p

12. lacrima

lacrima Titán fóra

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>... a kutálel se a kutálel, až se zakutálel

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nádhera...ani analu 79 nezávidím to rozhodování, pro který podpísek se rozhodnout !!! Jsou nádherné všechny a mne oslovil třetí obrázek žena, vraník a západ slunce. Už teď se těším, který si vybere analu79. Jsi prostě Astridko, nepřekonatelná ...ať Tě múza provází! Pěkný večer všem!;););)

14. mamba54

mamba54 Stará škola

Zase krásné podívání, ty zvířecí signatury nemají chybu, jsou prostě nádherné,.......a signatura pro analu...analu její vybírání vůbec, ale vůbec nezávidím,
    moc moc se mi líbí ten první.....a pak ten čtvrtý, pátý, šestý, sedmý...druhý,třetí..:D;) , tak jsem taky zvědavá, který si vybere analu;):):)

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám prajem ♥
    Dievčatá, z celého srdca ďakujem ...vždy viete potešiť ♥
    Ja už viem, ktorý podpis si ANALU vybrala, už ho má na Brazílsko - portugalskom fóre:)
    Zazneli tu dva správne tipy ;)

16. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko - to nám nedělej... nejdříve tvé krásné podpisy a pak nám ani neřekneš která z nás se strefila;)už takhle v noci špatně spím... teď samou zvědavostí neusnu vůbec:p.

Edit: tak už mohu jít v klidu spát, o to klidněji, že můj typ byl mezi těmi správnými:D

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Natinka, presne tak ...takže teraz už zaspinkáš :D že si Ty bola nakuknúť na BR/PT fórum ? :D

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

19. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

Dobré ráno!
    Byl bych rád, aby mohli vyjádřit jakýkoli uspokojení a radosti, doufají, že překladatel.
    Je velmi těžké vybrat pouze jeden snímek.
    Koneckonců všichni jsou velmi krásné.
    Mám možnost používat jeden pro každý den v týdnu.:D
    Tisíckrát děkuji Astrid :inlove:

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Ja som to tušila Natalka :D
    ANALU, vitaj .. som veľmi rada, že sa Ti podpisy páčia ;) veľmi rada Ti spravím podpis aj nabudúce :)
    Tak a teraz tu mám ďalšieho koníka pre Calis ..môže byť? ak by bolo treba niečo zmeniť, napíš mi na farmu a upravím :)

Naposledy upraveno: 17/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.