Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Ahoj astridko,

je to moc pěkné, jsem nadšená a ty jsi moc šikovná a taky moc děkuji.Hezký den

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    dragvla, nemáš za čo :)

pigi1313 môže byť takto ?

EDIT: fujtajblinka, ďakujem :D

Naposledy upraveno: 30/1/16
  3. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Astridko, Astridko :(
    koukám, že nám nějak ztrácíš přehled. Takto to nemůžu nechat, vím, že toho máš moc a proto posílám malou pomůcku :

Nyní už to půjde lépe :) :) :)
    A koukej se ukázat, stále tě vyhlížím a u tebe se nepohne ani větvička :(
    Ale vidím, že jsi mi okukovala psíka do podpisu pro Evoku :D Ty její westíci jsou rovnou k pomuchlání ;)

4. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Astrid...Krása a nádhera nemám slov ani písmo. Děkuji moc :D:D:D:D.

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    pigi, nie je za čo :)
    babako, ..pre Teba ...na želanie :

môže to byť takto ?

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak jsem zase načerpala trochu krásna prohlídkou nových výtvorů, díky astrid, jsi úžasná a dívala jsem se, že se začínají objevovat dotazy nováčků, kde že se rozdávají takové krásné "obrázky" a modíci je posílají do tohoto vlákna, tak na nedostatek práce si určitě stěžovat nebudeš ... jen se nenech zahltit, aby to i nadále tobě i nám činilo potěšení

7. babako

babako Expert fóra

:inlove::);), Astri , jsi kouzelnice a já sedím na zemi v němém úžasu jak se ti podařilo ztvárnit moje přání..:inlove:
    Jsi šikovná ženská a co tvůj výtvor,to unikát a dechberoucí podpis.. Děkuji.. Je to prostě pokoukáníčko jako všechna tvoje tvorba..

Astri,asi ti budu muset přivézt svoje auto,víš chci to mít i na něm..;););););););)

Astri mnohokráte děkuji..

8. bill

bill Pilný autor

a teraz neviem co dalej porad mi aj ja chcem take

9. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Astrid- jsi kouzelnice, tvoje obrázky to je nádhera:D:D:D

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :)
    Medvánek zlatá ..ďakujem za krásne a povzbudivé slová ♥ neboooj už tej práce nemám moc ... možno len nejaké opravy a nejaké dokončovania podpisov, čo som pred časom začala v dobe, keď som mala viac voľného času :)

Babako, Ládi ...auto? nieeee :oops: :D :D
    ... ja som taak rada, že sa to podarilo :D... som Ti písala, že teda, mne sa viac páčia levy ;) :D ale dôležité je, že si Ty spokojný ;)
    ďakujem Ti za super AERO ;D :D

bill ...rada pre Teba vytvorím podpis ...alebo tu mám hneď dva voľné :

keby si chcel/a iný napíš mi, čo by v Tvojom podpise malo byť ;)
    Robinka moja milá ... ďakujeeem ♥

Naposledy upraveno: 21/3/16
  11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 20/2/16
  13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, tak som si zase raz popásla oči a potešila sa. Krásne, krásne, krásne...

14. mamba54

mamba54 Stará škola

Souhlasím s Lubicou, nové podpisy jsou....úžasné, jeden hezčí než druhý, já si snad založím další farmy, abych mohla je mohla mít ;):D

15. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

ahoj,vidím,že tu máš dost šrumec.Až bude chvilka,prosím o avatara se žirafkou.Už jsem jeden měla,ale změna fora mi ho smazala a já nevím kde ho najít.Změna je holt život.Děkuju:)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, západ slunce pro Petera... to nemá chybu. Procházka pod horkým zapadajícím sluncem , v dálce slyšet vodopád... krásný návrat do dob letních cizokrajných dovolených. Volný obrázek s medvědy...snad procházka kanadskou přírodou...okouzlující a divoké kočičky...k tomu už není co dodávat!!! Opět jsi potěšila naše dušičky! Děkujeme!!! ;););)

17. PeterBadac

PeterBadac Pisálek fóra

WAUUUUUU nemam slov :D. Nieco neuveritelne co si dokazala vytvorit. VELKE DAKUJEM PRE ASTRID888

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Lubka, Zdenka, mamba, ďakujem vám ♥

PeterBadac, nemáš za čo, veľmi ma teší, že sa Ti podpis páči :)

lenbeno, žirafky? skúsim :)

Majka takto si to chcela?

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko, naše milá.... jak já moc ráda chodím sem do tvého vlákna... hotová pastva pro mé oči a balzám pro mé nervy... vždy se tu potěším tvými podpisy a moc se těším na další nové... těší mne jak jsou hráči spokojeni, jen tak dál;).

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) toto je asi jediné vlákno, kde se nenaříká, nerozčiluje, je to oáza klidu a míru a hlavně ukázka nezištné práce pro druhé, astrid, máš můj hluboký obdiv

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.