Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Robinka, super ...si šikovná !!!
    Podpis pre mambu54:
    Môže to byť takto ?

Naposledy upraveno: 25/1/16
  2. mamba54

mamba54 Stará škola

Jé, jsou moc krásné, jak si mám vybrat jen jeden? Děkuji moc, moc, jsi šikulka, ještě aby se mi podařilo ho umístit :p:D,

Hurá, mě se to povedlo!!!!! To je úžasný, Astridko, ještě jednou moc děkuji, teď budu muset psát hodně příspěvků, abych ten krásný podpísek mohla zase vidět :D

Naposledy upraveno: 25/1/16
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, jsem v lázních v Jáchymově a občas se nedostanu na net a dnes se podařilo připojit se a zase se pokochat krásnými výtvory naší milé Astridky! Doufám, že už je mnohem lépe Astridko, přeji pěkné dny všem milým !;););)

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Mamba, nemáš za čo ;o) si šikulka ;o)

Zdenička, rada Ťa vidím :) ďakujem, už je dobre ;o) ..dúfam, že aj Tebe ;o) tiež Ti prajem krásny deň :)

podpis a avatar s farmárskym motívom pre blabla97 :

marketka, ďakujem Ti ♥ aj ja som moc rada, že je tá potvora preč ... len ktovie dokedy ;o) Jar ešte síce nemáme, ale ja by som už bola najradšej, keby už bola ...
    A tento podpis je taký neutrálny :) Kikinka to tam všetko stráži, zlatá je ;o)

evoku moja zlatá ...tohto podpisu som sa trošku obávala ... chcela si do fialova ladený podpis s westíkmi.
    Nie je problém spraviť fialové pozadie a veru skúšala som rôzne ...či už dymové, alebo také abstraktné ... no nikde sa mi tí psíci nehodili. Nakoniec som zvolila prírodné pozadie ladené jemne do fialova a z toho, čo som mala, mi toto vyšlo najlepšie ... keby si to predsa len chcela inak, napíš mi a doladím ;o)
    Takže westíci :

Naposledy upraveno: 26/1/16
  5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

astrid888-zdravím a jsem ráda,že už ta protivná migréna zmizela. A už jsem také smazala snížek,když i od nás zmizel,tak nasadíme jaro;)

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astridka moja zlatá je to naprosto úžasné velká vďaka si naozaj šikulka ;)

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

evoku57 - som v nemom úžase 8), jednoduchý podpis, bez rôznych pridaných efektov a pritom taká paráda, jeden by sa tam aj hneď presťahoval (keby sa dalo):inlove:. Cítiť z neho priam neskutočný pokoj, šťastie a aj keď ľudí tam nevidno priamo, všetko o nich rozpráva - .... "a žili šťastne, až kým ..." Nech sa toto kúzlo z podpisu prenesie aj k Tebe do života:).
    Astridka, moja veľká poklona (auvajs, až som ťukla čelom do stola;)).

Naposledy upraveno: 28/1/16
  8. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj Astrid kdyby se ti to náhodou nepovedlo tak už jsem jsi vymyslel nový chi tam mít ledového mága s pozatím ledovou krajinou i s avatarem dík moc samozřejmne podpis Dragojan01

Naposledy upraveno: 26/1/16
  9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Evoku, som moc rada, že sa Ti podpis páči :) a nemáš za čo ;o)

Milka, Tebe ďakujem za milý komentár k Evkinmu podpisu, som moc rada, že to prostredie na Teba tak zapôsobilo ...rovnako ako na mňa ;)
    dragojan01, tak som ostala pri prvom návrhu ... ako si písal chcel si ohňového a ľadového draka v súboji + prebiehajúci boj v pozadí ... zvyčajne píšem, že ak sa nepáči, tak prerobím, ale s týmto neviem či by som ešte vedela nejak pohnúť :D

10. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj astrid jsem unešen je to moc,moc,moc hezké jsi fakt dobrá:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

11. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko moc hezké podpisy jsi udělala, je radost se na ně dívat. Jsi skvělá. Ola:)

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj Astrid. Jsem tu poměrně nová a objevila jsem toto vlákno s tvojí tvorbou. Chci tě poprosit o vytvoření avatara. Protože jsem krákora Mája, líbila by se mně jednoduchá slepice. Něco takového jako má farmář Mikeš toho kocoura. Žádnou fotku nebo barevný obrázek, ale úplně jednoduchá kresba a nějak tam zakomponovat jméno Mája. Když se povede slepice veselá nebo šibalská, bude to bonus :)
    Předem moc děkuji a přeji úspěšné farmaření. Mája

13. filipss

filipss Zelenáč fóra

Zdravím tě prosím mohla by si mi udělat nějkaký jarní podpis a avatar. nějaký tulipány,řeky,ptáky,... vyhraj si s tím jak chceš.
    A prosím Aby jsi mi jako jméno napsala filips s malým f :)
    Bouhžel se tady někdo jmenoval filips tak jsem si řkl budeu se jmenovat filipss :)

14. lacrima

lacrima Titán fóra

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    dragojan01, som rada, že sa Ti podpis páči :)
    Olinka, ďakujem Ti ♥
    Jaruška moja zlatá ...šak Ty si s tým jarným podpisom poradíš raz-dva ;) no keby si potrebovala pomoc, stačí mi napísať ..ale ja viem, že Ty to dáš aj sama a perfektne ;o)
    filipss, napíš mi prosím Ťa na farmu ... už som jednému hráčovi s nickom filips podpis spravila, no potom sa už neozval,..tak nech nerobím podpis opäť len tak zbytočne ;o)
    krakoramaja, spravila som Ti na výber niekoľko takých jednoduchým avatarov ..kľudne si nechaj všetky :)

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

Naposledy upraveno: 29/1/16
  16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Jak už je vidět, vybrala jsem si tu první, je boží. Zřejmě jde z trhu, má zobáček nahoru, asi si dost nahrabala :D
    Akorát mně připadá, že jméno je trochu nezřetelné a vlastně je tam zbytečné, když hned pod obrázkem je nick uvedený. Nezlob se, ale mohla bys to jméno odstranit? Pak už to bude naprosto dokonalé.

Edit: Teď je to přesně ono! Astrid, moc ti děkuji za tvůj čas a tvoji šikovnost. Mája

Naposledy upraveno: 29/1/16
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, už jsem zase doma a podpísek pro evoku57 okouzlil nejen mne, ale i vnučku, která miluje pejsky a zbožňuje fialovou barvu! Nemá chybu a vracející se slepička z trhu je kouzelná, opravdu se jí nákup povedl a nebo po ní pokukuje nějaký ten kohoutek, tak si tak pěkně vykračuje! Krásný víkend všem milým!!!;););)

18. dragvla

dragvla Pisálek fóra

Dobré ráno astridko,

chtěla jsem se jen zeptat zda jsi na mě nezapoměla s tím podpiskem a avatarem?Moc děkuji.

19. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Ahoj Asridko, chtěl jsem se zeptat jestli si na mě nezapomněla s podpiskem a avatárem s motivem podmořský svět. Děkuji za odpověď..:):)

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň vám všetkým :)
    krakoramajka ... aj mne sa tá sliepočka najviac páčila ..a nemáš za čo ;o)

Zdenička zlatá, dúfam, že sa cítiš dobre a že si si poriadne oddýchla ;o) podpis pre evoku sa mi nerobil ľahko ...tak ako som už písala to pozadie dalo zabrať, nájsť také aby bolo fialové a zároveň nech pôsobí aspoň ako tak prirodzene ... ale vždy sa vyskytne niekde nejaký zádrhel :D ..teraz to bolo k podpisu pre dragvla ... podpis tmavo zlatý + znamenie raka ... hm ..keď som hľadala obrázky zn raka ...väčšinou to bol krab ...nie klasický rak ..a ak som aj našla konečne raka, tak sa mi nehodil do podpisu ...proste stále niečo :D ale tak niečo som zostrojila už včera a dnes som to len dolaďovala ...
    dragvla nezabudla som na Teba, neboj :) môže byť takto ?

EDIT: pigi1313 .... na Teba som veru zabudla ...aj som vedela, že niekomu som sľúbila podmorský svet, ale nevedela som si spomenúť komu ...tak sa moc ospravedlňujem a možno dnes večer začnem dávať dokopy obrázky, ktoré by sa mi do podpisu hodili ...ešte raz prepáč ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.