Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Astrid, jak to, že mi zmizel tebou vytvořený podpis???

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Jestli mohu poradit,tak si signaturu(podpis) uložte do PC a následně vložit na photobucket.com,kde se Vám signatura už neztratí.
    Na photobucket.com se můžete zaregistrovat přes facebook:music:

3. šebejda

šebejda Baron fóra

kamarádi závisláci:) Dneska jsem se tady podle návodů pokusil vytvořit svého avatara. Dopadlo to fakt úžasně (u všech mých příspěvků se objevil obrázek přes půl listu). V ohromení a úleku jsem začal mazat všechny své příspěvky a nakonec se mi povedlo smazat i svého skvělého avatara:p. Prostě, tudy má cesta nevedexD. Prosím zde přítomné tvořitele, zda by mě, stárnoucímu a zmatenému farmeramákovi, avatara vytvořili. Ale varuji, s PC mi ujel vlak, nebude to se mnou jednoduchéxDxD

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    ďakujem vám všetkým za milé príspevky :)
    Albyk, určite Tvoj podpis doriešim ...buď necháme pôvodný, alebo spravím nový ....len neviem či v tomto ntb mám foto Tvojho psíka.. napíšeme si ešte .

Vitaj šebejda :) ak mi prezradíš, čo by si v podpise chcel mať, tak Ti ten podpis samozrejme spravím :)
    O niekoľko príspevkov vyššie sú voľné podpisy ale s drakmi...neviem či by sa Ti taký podpis páčil

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Šebejda, neboj. Astrid má při zacházení s počítačem bohaté zkušenosti se mnou. Co já dokážu, to se hned tak nevidí. Ty to ovšem uvidíš záhy, až se pokusím vložit nový podpis, který mi Astrid vytvořila.

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

-pechfógl- veď sa už trochu posnaž, ja viem, že máš rodinné problémy, ale ten tvoj podpis mi tu chýba. Veď Astridka ti ho urobila na !tvoj obraz".;)

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Aaaale pechfógl ;o) ...nebolo to s Tebou tak ťažké ...si ma dopredu strašila, aké to bude hrozné ..a nakoniec si to dala veľmi šikovne !!!

Lubinka ...pechfógl nie je teraz na svojom pc, tak sa jej ťažšie robí ..veď času dosť ..podpis neutečie :)
    Albyk, našla som Tvojho havinka ...no mám iba hlavičku, ..viac sa tuším z tej fotky "vystrihnúť" nedalo ... môže byť takto ?

No a podpis pre Teba šebejda ... modrý drak ;o)
    spravila som aj avatarový obrázok ..pre istotu

šebejda, tu je perfektne a veľmi zrozumiteľne spravený návod, ako sa vkladá podpis a avatar ...
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/osobní-profil.8131/
    Keby to nešlo, tak som tu, kľudne to môžeme skúsiť krok po kroku cez hernú poštu :)

Naposledy upraveno: 15/1/16
  8. šebejda

šebejda Baron fóra

Astrid, doháje, ty jsi fakt dobráxD:DxD. Klaním se až k zemi a k tomu smekám svůj fiktivní kloboukxD

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Joooj až mi zabehla káva :D šak to je raz dva ...som Ti písala, že to idem robiť hneď ;o)
    EDIT :

Natalka, ale ako šikovne si šebejda ten obrázok vložil do podpisu ...a úplne bez pomoci !!
    ja som totižto ten návod z FAQ nejak omylom zmazala :oops:

Naposledy upraveno: 15/1/16
  10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Tedy Astrid - podpis pro Šebejdu je fakt moooc krásný, až mi z něho běhá mráz po zádech;)

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Milá farmeramácká rodino. Díky astrid mám jeden z nejhezčích podpisů, co jsem ve hře viděl. Během své hry jsem tu na fóru vychválil 2 lidi za jejich vstřícnost a bezištnost. Budu-li něco podobného psát příště, určitě se už budu zmiňovat o 3 suprových farmářích. Astrid, jsi moc šikovná a ještě jednou moc děkuju:)

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ano Natinka, ten som myslela ...aj som ho dala už späť.
    Ja som si až neskôr všimla, že som to nejak zmazala náhodou ... ale na šťastie sú tu šikovníci šikovný ;o) čo to dokážu hravo aj bez návodu ;o)
    Šebejda, veľmi pekne ďakujem :)

Tu si ešte pozri ako sa zarovnáva obrázok na stred :)

14. babako

babako Expert fóra

:inlove:Je skvělá ta naše Astridka..;)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Šebejda, souhlasím Tvůj obrázek je nádherný, ale ten můj je určitě nejlepší a to si myslí každý o tom svém podpísku!!! Naše milá kouzelnice nám plní všechna přáníčka, dělá to s láskou a proto jsou tak nádherná a nám milá!!! Děkujeme Astridko!!!! ;););)

16. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Děkuji moc Astridko, je to nádhera, máš nezkutečný dar!! Konečně jsem měla čas vložit podpis a při každé návštěvě fora tak můžu vzpomínat na krásných 15 let prožitých s Albykom... Dík. Jitka

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zkouška - když si člověk přečtě osmkrát návod, třeba to pochopí.....

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

-pechtfógl- ... no vidíš jaká jsi šikulka šikovná;)

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Albyk - Jitka, nemáš za čo :) ... psík bol a na fotke stále je krásnučký ♥
    Pechfógl, ja som na Teba tak pyšná !!...som verila, že to zvládneš hneď ;) šikulka si.. presne ako písala Natinka.
    No a mám tu podpis pre jednu z mojich najmilších susediek : *JÁ*

20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko naše milá... už jsem chtěla vyhlásit pátrání po tobě;) měla jsem obavu, že jsi nám někde zapadla sněhem;)

A ten podpis pro *JÁ* je tedy úchvatný... jak já jí budu záááávidět:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.