Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Toto vlákno je kouzlo samo! Pokocháníčko a za tím vším spousta práce naší milé Astridky!!! Do nového roku jí přeji mnoho krásných nápadů a díky za její trpělivost při naší netrpělivosti v očekávání našich podpísků. Návštěvníkům těchto stránek přeji vše nejlepší do nového roku, splnění všech i těch tajných přáníček, hodně zdravíčka, štěstíčka a samé milé lidičky okolo sebe!!! Krásný zbytek starého roku a ahojky v novém roce 2016!!! Zdena;););)

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Natali, ďakujem Ti za prianie ..si veľmi milá :) rada Ti podpis urobím ... ešte si napíšeme a dohodneme sa ;)
    lott_lott-ka naša ...ja Tvoj podpis nevidím ani cez prehliadač IE, ani cez GCH ... nevidím ani ten svoj, ale to preto, že som si ho ešte neopravila ...veď viete ako je to s kováčovou kobylou :p:D
    Dúfam, že úložisko, kde nahrávam obrázky teraz, vydrží dlhšie...veď uvidíme ... mám vaše podpisy uložené, tak sa to všetko poopravuje ...teda ja to poopravujem :p

Zdenka moja úžasná ♥...
    Aj ja prajem Tebe a tiež všetkým mojim najmilším (aj tým, čo sem nepíšu) všetko len to najlepšie :inlove:
    ...ale ešte sa tu do konca roka určite objavím s prianím do Nového roka :)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) uklidňující vlákno, moc za něj díky ... pastva pro oči, milá slova, prostě pohoda

4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým ♥
    Medvánek, modro.očko..ďakujem vám :)

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Astridka naša milá, si ako naša dobrá víla. Tvoje podpisy vždy potešia.
    Prajem Ti do nového roku veľa zdravia, šťastia, pohody a úspechov. A nám prajem, aby si mala vždy tvorivú invenciu, nech môžeme využiť Tvoj talent v náš prospech. Mám Ťa veľmi rada.
    Ľubica

astrid888 a mamča50 tohle ocenili.
  7. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Astridko a všichni návštěvníci této kouzelné galerie,
    přeji Vám
    2016

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň vám všetkým prajem.
    Opäť pridávam podpisové obrázky, ktoré žiaľ kvôli nefunkčnému úložisku postupne z vašich podpisov miznú.

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 11/1/16
    mamča50, babako a fujtajblinka tohle ocenili.
  10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 2/1/16
  13. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),to je prostě nádhera,jsi moc šikovná Astridko..;) Hezký den..;)

14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Velmi děkuji naší milé Astridce za podpis. Jsi opravdu velmi šikovná a já ti přeji do Nového roku 2016 hlavně hodně zdraví, štěstí a úspěchů v práci i v tvorbě podpisů. Ať se sem můžeme všichni chodit dívat na tvé výtvory, které určitě potěší nejenom mne ;)

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moja milá Astridka, nestíham sa diviť. Tie podpisy sú také krásne. A čo je najzaujímavejšie, každý úplne iný. Jeden romantický, iný technický,a ja ešte neviem aký. Je to fantastické.

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    babako- Ládi, Lubinka veľmi pekne vám ďakujem ♥
    Natinka, nie je za čo :) to ja mám radosť z toho, že sa Ti podpis páči ;)

Podpis pre KiQuSiQ na želanie levy :

17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Astrid veľmi krásne ti ďakujem za nádherný podpis :) teším sa z neho, naozaj je krásny, ako všetky ostatné :) ďakujem ešte raz

18. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Teda Astridko - opět si vytáhla další podpískové eso!!! Lví podpis je naprosto úžasný :)
    KiQuSiQ : ta nádhera Ti sluší :D :D :D

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Povánoční a novoroční shon ustává, návštěvy téměř odbyté a konečně chvilka se zase pokochat v čarovném království podpisů u Astridky!
    Bylo mi líto těch, kterým se podpisy ztratily, ale pro nás to bylo miloučké připomenutí té nádhery! Podpísek se lví rodinkou plný zvířecí lásky... to nemá chybu!!! Nový rok nám začal prostě nádherně! Pěkný den všem!;););)

20. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Astridko mě se podpísek taky ztratil, myslíš že ho někde najdeš? Nebo když budeš mít chvilku tak nějaký pěkný vytvoříš? Předem moooc děkuji ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.