Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michnaj

michnaj Pilný autor

Astridko nevadí klidně můžeš ten můj podpis použít;) JMJH: Pajda dělá svoji práci a má pravdu , tady je tvorba podpisů tak to nekaz a jdi s tím tvým náboženstvím do ... kostela.

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný neskorý večer všetkým :)
    Som tu len na skok, tak len v skratke chcem poďakovať všetkým za milé príspevky, Evinka, Tebe aj za obrázok ♥
    Modroočko, spravím jasne ...aj Michnaj- ka súhlasila, takže nebude žiaden problém :)
    Monička, tak to máme doriešené, som rada, že sa to podarilo :)
    Hani v poho...je jedno, ktorý podpis si dáš :) a neboj, Pajda to nemyslel zle, len si robí svoju prácu a dobre :)
    A aby som nezabudla, chcem poďakovať Pachminke za úžasnú pomôcku, ktorú iste v tvorbe podpisov využijem :)
    Mám tu dva podpisy, jeden prerobený pre Lubinku :

a pre babako :

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

3. babako

babako Expert fóra

:inlove::inlove::inlove:,krásné ráno,ještě teď sedím na zemi.. Jsi skvělá Astrid..;););)
    Děkuji,moc děkuji..;)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

babako, nádherný podpísek, ta obloha s blesky je úchvatná, králové zvířat se svou smečkou v poklidu odpočívají asi po dobré večeři.... to nemá chybu, ani se Ti nedivím, že jsi zůstal(a) sedět!!! Poděkování patří Astridce... zaslouží si ho za svoji krásnou a milou práci pro nás všechny!;););)

5. babako

babako Expert fóra

mamča50, děkuji,moc děkuji a obrovké díky patří Astridce,je to šikulka.. Její práce je úžasná a má dar a cit,jsem prostě okouzlen..
    Hezký večer všem..;););)

6. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny večer vám všetkým :)
    Babako, nevieš si predstaviť, ako veľmi som rada, že sa Ti podpis páči :) Zdenka moja, vždy tu zanecháš milý komentár či už k podpisu, alebo sa tu milo prihovoríš k ostatným hráčom - žiadateľom o podpis ....ja ďakujem Tebe a tiež všetkým mojim najmilším ♥ ktorí sem prídu aj keď len nakuknúť :) som rada, že vás tu mám ♥

Pre modro.ocko22 :

Prajem vám dobrú noc a krásne sny.

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Astridka moja milá. Ďakujem, ďakujem, ďakujem. Hlavne preto, že i napriek tomu, že viem, že máš veľa práce doma, venuješ sa aj novým podpisom, znova si myslela aj na mňa a "odstránila si chybu" v mojom podpise, ktorú som ja vlastne ani nevidela. Bol pre mňa krásny aj taký aký bol. Jasné, že tento je ešte krajší a za to veľké ďakujem. Si hrozne zlatá.
    PS - malému som pusu odovzdala. Keď videl - ešte ten predchádzajúci podpis- hrozne sa tešil: Aha Maroško a zajkovia. Aj sneh padá. Prečo nepadá u nás? No vysvetľuj...;):inlove::inlove::inlove:

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Naposledy upraveno: 16/12/15
  9. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Sousedinko moje ;) , ihned letím pro nějakou tu zásobičku energetických tyčinek a nápojů ..... Kde jinde by si brala tolik energie na přestavbu bytečku, vaření, pečení, zdobení a točení kolem chystání vánočních kouzel a ještě k tvorbě úžasných obrázků :inlove::inlove::inlove:
    Nikdy jimi nezklameš , vždy naopak okouzlíš xD
    Drž se "děvče" ​

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co to, co to? Astridka má náhradní volno? Přeju jí ho až do silvestra.;)

11. belianski

belianski Zelenáč fóra

Milá Astridka, moc ti znovu ďakujem za nádherné podpisy a prajem ti nádherné Vianoce, nech sa ti splnia všetky tvoje priania!!!

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

13. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Astridko, krásné a bohaté Vánoce a v Novém roce stále tak úspěšnou tvorbu podpísků, které nám dokážeš vykouzlit

14. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Astrid, přeji Ti krásné Vánoce a velice úspěšný celý příští rok.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Milá Astridko, krásné a pohodové vánoční svátky v kruhu rodinném, Fujtajblinka to napsala nádherně, lepší slova bych nenašla. Užij si volných chvilek, užij si rodinky a budeme se zase těšit na Tvoje milé kouzelné výtvory! Krásné vánoce! Zdena;););)

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Milá Astridka, prajem Ti také krásne Vianoce, aké krásne sú Tvoje podpisy, aby si Ty aj Tvoja rodinka zažili toľko radosti, šťastia a spokojnosti, koľko my zažívame pri pohľade na Tvoje dielka.

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny večer vám všetkým ♥
    Ďakujem vám krásne za milé priania ..dúfam, že ste všetci prežili krásne Vianoce ;)
    Písal mi náš Lubin, že jeho podpis nefunguje a tak som to prišla skontrolovať a veru je to tak ...niekoľko podpisov opäť zmizlo.
    No nič.... postupne to budem musieť všetko nanovo ponahrávať, nech je to opäť tak, ako má byť . Kľudne mi napíšte na farmu, ak niekto zistí, že podpis nie je funkčný.
    Pre [Daydreamera] Charlieho z Narnie :) :

lubin1234:

Hagerr:
    stepankas:
    fujtajblinka:
    denich:
    Muriel:
    Mahira:
    Rondon:

Postupne budem pridávať ďalšie ... majte sa zatiaľ krásne ...pá

Naposledy upraveno: 28/12/15
  19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Ahoj Astrid, myslím, že podpis mi funguje :) Jsi hodná, že se o to staráš! Krásný vstup do nového roku!

20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astridko, chodím se sem kochat tvými výtvory a je to vždy balzám pro moje oči, jsi moooc šikovná. Chtěla bych tě též poprosit o podpis pro sebe. Ale v klidu, až budeš mít čas, s trpělivostí sobě vlastní si na něj moc ráda počkám. Děkuji a přeji ti hezký den, moc a moc úspěchů v osobním životě i fajn hru.
    Natali

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.