Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Astridko-Tvé podpisy jsou úžasné, moc děkuji za rychlost s jakou jsi vykouzlila i můj podpisek-je moc krásný,ale mám problém jak si ho nainstalovat,protože jsem na to trochu levá- může mi někdo podat vysvětlení jak na to? Moc děkuji:inlove:

2. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Pokaždé když jsem zaběhnu se mi tají dech nad tím, co dokážeš vytvořit. Tolik přání, stylů a požadavků a od tebe vždy přijde něco tak kouzelného :)
    Není lepší lék na špatnou náladu než tvá obrázková dílka.
    Díky za ně a přeji

3. LukášFiat8

LukášFiat8 Zelenáč fóra

Ahoj Astrid, :p
    Po dlhšom čase som zas späť.
    Sú tu ďalšie Vianoce a podpis. obr. ktorý si mi minulé urobila sa mi veľmi páči a naďalej ho budem mať.
    A teraz k veci-neviem, či je to ešte možné ale bol by som rád keby si pozmenila písmo na ňom.
    Samozrejme to neponáhľa a v prípade že sa to už nedá zmeniť-nič sa nedeje :)
    ĎAKUJEM

4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Ještě jednou moc děkuji za avatar a podpisek.Podle rady jsem po 2 hod.opakování složila další maturitu-podařilo se!!

5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Milá Astridko.
    Moc,moc,moc ti děkuji za překrásný podpis i avatar.Je opravdu kouzelný,vánoční a něžný.Moc jsi mi udělala radost koťátkem.Kočky mazlivé i šelmy divoké to je moje.
    Jsem okouzlená těmi krásnými obrázky co tvoříš. No ale jasně,ten můj je teď nejkrásnější ;)
    Ještě jednou děkuji,přeji i nadále hodně fantazie a krásný předvánoční čas.

6. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ale tak se nehádejte.. nejkrásnější ho mám přece já :) Vždyť se podívejte, takovou šikovnou spící lvici mi udělala.. že ani ten sníh okolo jí nevadí.. :) ani ten adventní věnec se svítící svíčkou.. dokonce se usmívá a jak je spokojená :)
    A to mám ještě od ní i spícího lva (jako je na avku), který taky dělá zzzzz.. Ještě bez sněhu okolo.. :)

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, no, no, moji milí! Odkedy mi Astridka vytvorila podpis s mojim Maroškom, je určite najkrajší ten môj. A preto si ho zachovávam a nevvymením za nič na svete!:inlove::inlove::inlove:;):D

8. michnaj

michnaj Pilný autor

Ahojky Astridko, chtěla bych tě moc poprosit až budeš mít čas jestli bys mi tenhle podpis od tebe nějak vánočně nenazdobila a nebo úplně nový s nějakými růžovými šlechtěnci a sněhem, moc děkuju:inlove:

9. JMJH

JMJH Znalec fóra

Zas už se perou.. ach ju.. :) Tak pro Lubicu je nejhezčí její Maroško, jak šahá po kytičkách v trávě. Dobře. :) Pro Monču její koťátko v její náručí. Dobře. :) Pro další taky ty jejich.. Dobře.. :) Pro mě moje spící lvice a spící lev.. a ještě asi několik dalších, co jsem tu viděla.. Dobře? :)
    A to ještě přijdou další, až je Astridka přinese :)
    Aby tady potom v těch našich spamech našla ty další objednávky.. :eek:

Robin - gratulka, vidíš, jsi šikovná :)

Astri - ta labuť u soptíka je krásná - připomíná mi můj zápis do 1. třídy ZDŠ kdysi před moc a moc lety.. Tenkrát jsem tam dostala taky labuťku - vlastně dvě byly vystřižené z nějaké fotografie asi (nebo už nevím, čeho) a mezi ně byl vlepený spodek krabičky od sirek. Takže jsem tam mohla do něho ještě něco malého vložit, co by se kolíbalo, nebo jelo jako na saních.. :)

Naposledy upraveno: 3/12/15
  10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

[​IMG] Majka

11. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Robin - dokázala si to, nyní je to perfektní !!!! Jsi šikulka !!! Příště už to bude hračka
    Michnaj - vydržíš cca týden? Momentálně Astridka má spoustu práce s přestavbou bytečku, který jak sama říká "má vzhůru nohama" a ráda by vytvořila kouzlo skutečných Vánoc do Vánoc :D :D :D

(Pro modíky: prosbička naší Astridky)

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Velké poděkování Astridce a Fujtajblince za návody jak umístit krásný podpisek, moc děkuji :D:D:D

Naposledy upraveno: 4/12/15
  13. michnaj

michnaj Pilný autor

fujtajblinka: samozřejmě, vůbec to nespěchá až když bude mít čas, když nebude tak vůbec nevadí, moc děkuju;)

14. belianski

belianski Zelenáč fóra

Astridka, ty si ale potvorka! Teraz si neviem vybrať, lebo sú oba nádherné! Nakoniec som ich podelila na zimný a letný. Moc ti ďakujem! Si úžasná šikovnica!!!

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

belianski, nádherný podísek od naší kouzelnice. Rozevlátá koňská hříva, popadávající snížek a skoro se mi zdá, jako kdybych z dálky slyšela ržání divokých koní....Úchvatné, uklidňující... prostě nádhera. Krásného a pohodového Mikuláše všem!!!;););)

16. JMJH

JMJH Znalec fóra

mamča - z dálky? Vždyť jsou blízko? Hned před námi. Takže já když se zaposlouchám, tak je slyším z blízka.. :)
    A přeji pěknou druhou adventní neděli - už jsem "zapálila" na adventním věnci před lvicí druhou svíci.. Líbí??

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým.
    Ako som sľúbila, vždy keď bude čo i len chvíľka času, tak vám postupne tie podpisy porobím. Opäť tu mám niekoľko a na ostatných samozrejme budem pracovať počas nasledujúcich dní, či po večeroch, pokiaľ budem vládať :D stále totižto prerábame a len dúfam, že to do konca týždňa bude všetko tak, ako má byť.
    Chcem poďakovať fujtajblinke, za poskytnutie pomoci robin ...som rada, že Ťa tu mám susedôčka moja :D
    terkacheerka, Medvánek, Soptinka, Lubinka, Zdenka, Olinka, robin, Monči, Hani, Majka, Darinka ...dievčence ..veeeľmi pekne vám ďakujem za všetko ...ste úžasné ♥
    Nepleska, nevadí, som rada, že sa Ti páči nový podpis :)
    LukašFiat8, žiaľ už ten podpis nemám uložený v takom formáte, aby sa dalo meniť písmo
    Takže tu je zopár podpisov, už dlho sľubovaný Hanke :

[​IMG] ..... [​IMG]
    Monči, v Tvojom podpise som našla chybku, tak pridávam opravený :
    pre janaj :
    trošičku som zmenila ježkov :)

[​IMG] ..... [​IMG]
    pre michnaj:

[​IMG] ..... [​IMG]

pre LubkuKrakovú
    avatar a podpis s jej vnúčikom Maroškom ♥

Majte sa všetci krásne,... ja sa zas ukážem, len čo budem môcť ...pá zatiaľ :)

Naposledy upraveno: 7/12/15
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Milá Astrid jsem se zamilovala do obrázku http://i.nahraj.to/f/1gdz.gif
    bez těch zvířátek a s krásným podpisem a sněžením?Dík moc za odpověď Majka
    PS:jiný odstín jesti to půjde,ty rozzářená okýnka jsou boží:inlove:

Naposledy upraveno: 9/12/15
  19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moja drahá Astridka, ja som ti poslala síce sovičku, ale nedá mi - musím to napísať aj sem. Aj keď som ťa nechcela otravovať novým podpisom - viem , že máš veľa práce, ale Ty si mi jednoducho urobila radosť. Pri tom novom podpise a avatare - keď som ich objavila- som od radosti plakala ako malé decko :oops::oops::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Avatar je už na mieste. Ešte došpekulujem podpis a bude to. Si moja Hviezda! Mám Ťa hrozne rada.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

astrid888 ti jsou nádherní! Děkujuuuu :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.