Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

astrid888 ahoj,to je parada,nemam slov
    obrovske dakujem ;):):):)

2. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Astridko je to moc krásné,moc a moc děkujííííí:inlove::inlove::inlove:;)

ezzra u nás je to také dlouholetá srdeční záležitost,jsou to takoví mazlící medvídcixD

Naposledy upraveno: 24/11/19
  3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

No teda ZEJDY66...tisko zavidim..moje plemeno..srdcovka a dlhe roky chovania..Astridka..no krasa,,ale vsetky su prekrasne:inlove:

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Alexandrička, zejdy, nemáte za čo :)
    Zejdy ešte si skús podpis dať do stredu, podľa tohto obrázku.
    Opäť choď do svojho profilu, kde už máš podpis, klikni tesne za obrázok a potom na túto ikonku a potom zadaj dolu "uložiť zmeny".
    A ešte taká maličkosť, keď to už budeš mať, klikni nad podpis a zmaž prvý riadok, ten ostal prázdny a tým si si podpis "zväčšila" takže pozri ako to mám napr ja, tesne pod tou trhanou čiarou. Skús to, určite to zvládneš ;o)

Ezzrička, ja viem, že si chovala rottweilerov, písala si mi o tom dáááávno ;o))
    Ja som mala boxeríkov.
    Inak tu občas zahliadnem hráčku, ktorá má v avatare boxíka a vždy ma láka urobiť jej podpis :D

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak si to tady prohlížím a jihnu ;) A protože mám zvláštní myšlenkové pochody, přepnu si za chvíli na jůtubu na dýdžeje Boba. Na toho druhého krasavce písnička asi není. :)

Astridko, šikovníčka si :inlove:

Naposledy upraveno: 27/11/19
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Astrid máš nějakou představu jak by vypadali klokani s Vánoční tématikou ?

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Honzulko, mám obavu že možná neví, co si tak zabalit batoh a podívat jak to na té jižní polokouli o vánocích vypadá ?

[​IMG] ;)

8. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj alexandrakerulova00,

uprav si prosím svůj podpis - vymaž si v signatuře prázdné a zdvojený řádek, tvůj podpis je teď větší než připouští pravidla našeho fora. Děkuji moc Natali;)

9. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Astrid střed jsem asi chytila,ale prázdný řádek nevím jak odbourato_O

Tak jsem to dala,ale byla to šichtaxD;)Moc děkuji za pomoc,pa:inlove:

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Super zejdy, stred máš a teraz tak isto vo svojom profile klikni pred obrázok a potom stlač klávesu backspace, kým sa Ti obrázok neposunie vyššie. Ak by bol opäť na kraji, tak len zopakuj to vycentrovanie. A tak isto si môžeš vycentrovať aj text pod podpisom. Keď sa s tým pohráš, určite si to budeš vedieť pekne nastaviť, si šikulka ;o)

Honzulka, Ty máš toho krásneho zimného vlka, načo Ti bude vianočný klokan? ;o)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    EDIT: Zejdy, perfektné, si moc šikovná ;o)

Naposledy upraveno: 25/11/19
  11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Dobré ránko :)
    Podpis a avatar pre Monči- moncicak7070
    Monči, vyššie som dala návod ako vložiť podpis. Ak budeš potrebovať pomoc, napíš mi na farmu ;o)

12. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Dobré ránko Astridko,
    je to úžasné :inlove::inlove::inlove:, já věděla, že si skvěle poradíš ;). Moc moc děkuji za tu nádheru i za rychlost. Jdu pročíst návod a snad se mi to povede. Jsi jednička :inlove:

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sleduji další krásné podpisky a je moc fajn se sem chodit kochat :p a vidím, že se všichni pomalu převlékají do zimního a určitě bych chtěla doma takového hlídače, jako má zejdy66 bych si ho přála při večerních zimních procházkách ... je nádherný a budí docela respekt :D no takový větší mazílek ...se ti Astridko fakt povedl :inlove:

.

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Astrid jen jsem se zeptal,ale začátkem měsíce už ta vánoční nálada bude a bude lepší i s těmi pejsky,které jsi mi udělala dříve a ještě malá otázka na jaké straně mám hledat sebe a mé podpisy už jsem to zapomněl

Gordy : ty jsi mě rozesmála,jestli bych se vydal do Austrálie tak bych se tam vypravil až příští rok v létě

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :)
    Honzulka, tu si nájdi svoj nick, potom klik a tam sú všetky Tvoje podpisy ;o)
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/podpisy-a-avatary-od-astrid.20398/

Urobila som zimný podpis aj pre LubkuKrakovu s jej Lilly ;o))

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Spomínala som, že vždy keď vidím príspevky hráčky Krasomila333, mám nutkanie vyrobiť jej podpis, pretože aj ona má krásnu boxerku v avatare. No a tak sa aj stalo, podpis som vyrobila z vlastnej iniciatívy a teraz už len budem dúfať, že sa Krasomile niektorý z podpisov zapáči.

Naposledy upraveno: 26/11/19
  16. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

astrid888
    Ten podpis je opět krásný :inlove::inlove::inlove: jsi opravdu šikulka ;)

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Jejda Astrid,

ten podpis pro Krasomilu je tak krásný... ten se tri opravdu moc povedl ;)

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

19. nanynkacheerka

nanynkacheerka Rádoby autor

ahoj, jsou to super podpisy. Díky za krásnou podívanou. Nany :))

20. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Krasny vecer..no ja tu len tak udivene pozeram ake su krasne podpisky..
    Astridka tak som dosla aj ja poprosit o nejaky havuskovy s tym snehom..a ked by sa tam mihol nejaky rotwicek tak by som bola rada,,ale jasne ked budes mat cas a naladu...vopred dakujem...Necham to na teba,,ved ty si v tom majster:inlove::p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.