Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky astridko,já nemohu najít ten druhý podpísek.U tebe je jen ten růžový a ten s tou zahádkou není a ode mě z PC nahrát na pictu ani jinam nejde,prosím poraď,děkuji
    A kdyby to šlo a nikdo neměl zájem o ty pásovce se včelkama,já bych si ho vzala a kdyby tam vykukoval zpoza rohu místo pásovce čárlík byla by úplná spokojenostxD
    Děkuji za odpověď a nezlob se,že otravuji Lída

Naposledy upraveno: 4/11/19
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jejda, mám krásných podpisů hafo, ale ten první trojpejskový je boží. Astridko, prosím, přidělíš mi jej?

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

evainfo, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak jsem to skopírovala od tebe,ale já jsem tam hledala,nebyl tam,jen ten růžový,proto jsem se ho snažila ode mě s Pc,tam si ukládám tvé výtvory od Tebe a nešel:(A děkuji za rychlou odpověď a snahu mě vyhovět;) Hezký den přeji

evainfo, astrid888 a GordonSargent tohle ocenili.
  5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Podpis s lienkou pre hroudov a Ynušku a marketku47 :

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No Hroudov, vzhledem k tomu, že na podzim někteří z vás čelili invazi berušek a lienok tak Astrid na ně nezanevřela. Možná tak si představuje svůj příští podzim až jí zase vlítnout na balkón :)

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Gordonka, ale tieto vyzerajú celkom milo, nie? aj keď tie zúbky ...no ..niečo ako máš Ty, len naopak :p

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..no my tu máme aj netopiere aj lienky na jeseň, akurát zuby som im ešte nevidela, ale povráva sa, že sú dosť kusavé-.-, fajn, že si ich aspoň tu móžem obzrieť, jeden aby sa bálxDxD
    Astridka, pekné:inlove:

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Astridko,ještě jednou děkuji moc za úpravu:inlove:A teď jsem se zasmála i sama sobě-nevěděla jsem co to jsou ,,lienky" a oni jsou to kousavé berušky;)No jak jsem stará,tak jsem .....prostě neznaláxD
    A Čárlík vzkazuje,že se včeliček,vos,sršňů a ani pásovců nebojí;)

Jo jsou to vosičky,už jsem to opravilaxDI když všechny umějí dát nepříjemné pigáro,nebojím,jsem skovaný za větví;)

Naposledy upraveno: 5/11/19
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nejsi zas tak stará, kousavý berušky jsou poměrná novinka. Hele a to hnízdečko, nejsou to spíš vosičky než včeličky?

12. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj astrid888, klidně to můžeš nechat takhle, mě se to líbí ikdyž mají zoubky :), takže si mohu podpis změnit

Naposledy upraveno: 5/11/19
  13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

marketka47, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak astridko chtěla bych moc poděkovat, už ho tam mám

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Tak to bolo rýchle, si moc šikovná :) a nemáš za čo ;o))

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj všichni :inlove:

Přiznám se, že jsem pásovcům fandila od začátku - byl to můj favorit. Jsem moc ráda, že si našli svou majitelku. A ještě mají navrch i osobního hlídače. Super ;)

17. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Nádherné podpisy vytváří ta naše kouzelnice. Je to takové pohlazení, díky za to Astrid.

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci. Ďakujem za pochvalu podpisov, ste zlatí, ale to vy viete :inlove:

Mám tu podpis a avatar pre pepino1972

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

Ahoj Astridko, krásný podpísek. Připomíná mi těmi motýlky jaro, je to takové pookřání v tomto podzimním období.​

Naposledy upraveno: 9/11/19
  20. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Astridka ,jsi užasná, rychlá,Tvé obrázky jsou tak krásné a vydařené.Díky moc za ty šelmy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.