Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Natali dakujem :) Trosku som na to mrkla ale uz som unavena po predlzenom vikende a mne starsej sove,uz mi to nemysli,aj ked prave teraz by mi to malo mysliet :D Takze sa na to mrknem az zajtra ked pridem z roboty :)

Honzulka05 a astrid888 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě si sovicka64 dej obrázek na střed;) - klik na obrázek, nahoře je zarovnání, tak dej na střed a bude to raz dva, jsi šikulka

Edit: vidíš, že jsi šikulka? ať jsi vzala radu ode mne či Astridky, tak jsi to dokázala sama xD:music:

Naposledy upraveno: 16/9/19
    Honzulka05 a astrid888 tohle ocenili.
  3. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Dakujem aj ja som si to vsimla :D No uz som to urobila vcera,este musim prist na ten mensi uff,no mam teraz este daku robotu ,,,,,

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.

Sovicka, stiahni si avatar (malý obrázok) do svojho pc. Potom choď do svojho profilu a nájdi si nastavenie avataru, potom už budeš vedieť ako ďalej. No a zarovnanie na stred, opäť v profile nájdi signatura a potom nájdi tieto ikony, klikni na tie stredné a potvrď zmeny.

evainfo, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Astrid to som urobila uz vcera no neslo mi to s pc natiahnut,no teraz som to este raz skusila a islo to ako po masle o))))) Dakujem velmi pekne Astrid aj Natali za rady :) A samozrejme este raz dakujem za obrazky su supeeeer o)))))

6. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci.
    Podpis pre jesterku74 na prianie labradorčatá :inlove:

[​IMG]...[​IMG]...[​IMG]...[​IMG]...[​IMG]

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astridko, šťěňátka - to je jedna nádhera, potěšila jsi mé oko i dušičku, i když nejsou fialový :inlove::inlove::inlove::music::p

8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

[​IMG] astrid888 ty jsi fakt profík na tyhle signatury,jsou nádherný,móóóc jsi mě potěšila,děkujuuuuuuu.Je neuvěřitelný,jak potěšíš svou tvorbou a přitom bez nároku na honorář [​IMG] .Líbí se mi strašně ty první 3 (podzimní) s tím padajícím listím,krásně sladěný barvičky.
    Do budoucna mám velkou prosbu na tebe ,jen pokud by bylo možný vytvořit (klidně stejní pejsci jak v podpisu 1 nebo 3) zimní s padajícími sněhovými vločkami+domeček v pozadí+vánoční strom,nebo letní verzi ,kde padaj růžové květy sakury nebo slunce vrhá paprsky do trávy s rosou ? Jestli si teda moc nevymýšlím [​IMG]
    První 3 podpisy jsou nádherný,bych si je nechala nejraději všechny a třeba občas jen prohodila.

Edit: díky za odkaz na přehled signatur u hráčů,jdu se kochat,protože jsem právě zjistila,že jsem zhlédla jen zlomek těchto krásných výtvorů

Naposledy upraveno: 18/9/19
  9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Jesterka, som rada, že Ťa podpisy potešili ;o) inak som si aj myslela, že sa Ti viac budú páčiť práve tie tri ;o))
    Jasne všetky sú Tvoje, tak si ich môžeš meniť ako len chceš. V tomto vlákne si nájdeš vždy tie svoje podpisy: https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/podpisy-a-avatary-od-astrid.20398/
    Budem tam pridávať aj tie zimné a jarné, ako si si priala ;o) Ak nebude žiadna iná žiadosť, tak sa do toho pustím možno ešte tento týždeň. Dám Ti vedieť, oki?
    Ja teraz padám na rodičko, tak páá zatiaľ.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

evoku,všechny jsou hezké,ti pejci nepotřebují být fialoví,ale ti bílí jsou také hezcí

marketka47, evainfo a astrid888 tohle ocenili.
  11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 18/9/19
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jéje, to je ta hráčka, se kterou jsem se potkala u Kutenova podpisu s čarokočkou xD Astridko, jako vždy smekám virtuální klobouk. Si kočka, si kočka si kočka a perfektne urobená :inlove:

13. muckel6666

muckel6666 Pisálek fóra

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.
    muckel6666, nemáš za čo ;o)
    Jesterka, mám pre Teba už aj zimnú verziu. A podpis aj s avatarom som pridala aj do Tvojej zložky v prehľade podpisov. Jarnú verziu spravím neskôr, na to je ešte času dosť ;o))

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid a už toho začínám mít dost. Dobře nedostanu od Tebe letní podpis, ale co třeba denní a ne že se budeš vymlouvat ,že ve dne netopýři spí :):inlove:

16. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

astrid888
    ...jsi neuvěřitelně šikovná ,opět nádherná signatura, moc děkovala ♥.Apropo,kdyby ses tím živila,tak bys byla v balíku.
    Děláš radost druhým,jen tak ve svém volném čase,tak doufám,že občas potěší někdo tebe, protože si to sakra zasloužíš.

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Týmto to asi nebude končiť, že ? xD

Ja viem, viem ešte tie plavky a čiapku :p

Jesterka, ďakujem veľmi pekne za uznanie a za krásne slová ♥ Som veľmi rada, že sa Ti podpisy páčia, fakt ;o)​

Naposledy upraveno: 20/9/19
  18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Jejda Astrid,

ten denní podpis pro Gordon je tak krásný a úžasný, ten se musí líbit i bez plavek a mořexD

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Natalinka, bolo by naivné myslieť si to ...ja poznám svoju úžasnú susedku, teda jej nároky :p :D

20. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

No vidíš Astrid,

a mně se tááák líbí, hlavně to sluníčko je tam naprosto úžasné :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.