Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Astrid, podpis pro LmaminkuK je dokonalý :) , ......... vlastně je úžasně strašidelně roztomiloučký.
    Jak je možné, že zvládneš z děsivých podpisů najednou vystřihnout podpísek "sladce bubáčkovský"???
    Ty jsi prostě mimo moje chápání xDxDxD

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný večer. Opět několik přenádherných podpisů ke shlédnutí.
    Šikulko Astridko , za tu krásu ,kytičku si zasloužíš !

3. doben

doben Ikona fóra

Takhle to vypadá tady u Astrid každý den. :D
    Ten podpis pro LmaminkaK je hrozně legrační.

Jo a rozhodl jsem se, že si ten svůj podpis nechám až do doby, kdy bude potřeba zasněžený.
    Akorát bych tě chtěl poprosit, jestli by jsi to písmo upravila tak, aby bylo stejné jako v mojem starém podpisu (kdyžtak může být trochu menší, aby lépe sedělo), ale barvu nechej modrou.

takhle:

Samozřejmě nemusíš vůbec spěchat, není to zase tak důležitá změna.​

Naposledy upraveno: 1/11/15
  4. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Astridko,já vážně nemám slov,ten je úžasný,moc opravdu...A ty jsi úžasná jak to stíháš tak rychle....:);)

5. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Ahoj Astrid,
    Chtěla bych Ti tímto moc a moc poděkovat za krásný podpis. Úplně to sedí na ty naše pacholky. Přesně takhle jsou velcí všichni tři a taťka kocour jak to jistí z dálky... No skvělé. Nemám slov co k tomu dodat. Ještě jednou velké díky.
    Astrid jsi moc šikovná!!!
    P.S.: Vrátila jsem se dnes po 5-ti dnech domu a babička ani nebyla moc šedivá... Jen vypadala unaveně:).

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jen pár dní se člověk nedostane a nestačí se divit, kolik krásných podpísků Astridka vykouzlila a to do písmene!!! Lépe bych to nevystihla jako to napsala fujtajblinka....bubáčkovsky sladký...no prostě kouzelný, sladký.... nemohu najít dosti vhodných slov. Jsi velká kouzelnice a vždycky srdíčko potěšíš!!! Krásný večer nejen Astridce, ale všem milovníkům tohoto vlákna!;););)

7. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Prosím tě,nejde mi tam Astridko dát avatar....

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým.
    Dievčatá moje zlaté, ďakujem vám a tiež dobenovi :)

LmaminaK, skús tento : [​IMG]
    Doben, jasne, skúsim to s tým iným fontom, len neviem či dnes budem stíhať ... možno na večer :)
    Denich, nie je za čo :) som rada, že sa Ti páči :)
    Deni, ešte niečo ...Tvoj podpis má 180 pix. na výšku, takže tam smieš mať len jeden riadok textu. Skús to tam nejak napchať, aby si neporušovala pravidlá.

https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/pravidla-chov%C3%A1n%C3%AD-na-na%C5%A1em-f%C3%B3ru-bezpe%C4%8Dnost-a-opat%C5%99en%C3%AD-proti-kr%C3%A1de%C5%BE%C3%ADm-hern%C3%ADch-%C3%BA%C4%8Dt%C5%AF.596/page-2#post-121915

Naposledy upraveno: 9/2/16
  9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný večer. Podpis pro denich ...nad ním udělám jen obdivné ááách.Nádherné! Ti mazlíci jsou k pomilování, jak živí.
    Už se těším na další krásné podpisy a avatary . Eva

10. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

Dobré ráno!

Přinesl jsem obrázek Astrid

Dalo by se udělat další s tímto tématem?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

děkuji vám
    Omlouvám se za překlad [​IMG]

11. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj Astrid;) opravdu se sem stále ráda vracím.. obdivuji Tvojí práci.. jsi úžasná:) jsou všechny podpísky krásné, ale tam kde jsou zvířátka.. tak ty mi berou dech.. si neuvěřitelně šikovná:) kdybych od Tebe již neměla tak hezký, tak bych hned chtěla udělat jiný..;) ať se Ti i nadále vše daří..

12. alba

alba Pisálek fóra

hola astrid:)
    tengo una amiga que dice que si le puedes hacer una firma.
    con el nombre de
    lolimeli
    el tamaño como el de mi firma y le gusta mucho el tema de la naturaleza, si puedes me dices
    ¿ vale
    gracias guapa:inlove:luego te leo

Hi Astrid:)
    Mám přítele, který říká, že pokud si můžete vytvořit podpis .
    s názvem
    lolimeli
    velikost jako můj podpis , a jsem opravdu rád téma přírody , pokud můžete mi říct,
    Dobře
    krásné děkuji:inlove:
    Pak jsem četl

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    ANALU79, alba určite vám podpisy spravím.

Chvíľku ale vydržte prosím, ...potrebujem zopár dní voľna po tých halloweenských ;D
    Kačenka, ďakujem ...veď nevadí, že podpis už máš, môžem spraviť zas nový, vymysli, čo by si v ňom chcela mať a potom ho môžem skúsiť urobiť:)
    Doben, zmenila som font nicku v podpise. Takto si to chcel?

Taktiež chcem ešte upraviť font v podpise -Kutena-

Keby bolo treba niečo "súrne" napíšte mi na farmu ;) majte sa všetci krásne ..ja sa onedlho zas ukážem ..pá zatiaľ

14. doben

doben Ikona fóra

Super Astrid, přesně tak jsem to chtěl. Díky.

15. Vripo

Vripo Pisálek fóra

Zdravím moje astridko,
    prosím může ještě avatar?:D
    Nebude se bát jsem přece chlap:p:)

16. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj Astrid ;) není třeba dělat jiný podpísek.. mám krásný:) vím, že Ti to dá dost práce.. a zájemců máš také dost..:);) ale děkuji za nabídku.. prostě to tady obdivuji:)

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým.
    Doben, nie je za čo ;)

Vripo :) ... to je dobre, že sa nebojíš :)) a avatara? budeš chcieť tento podpis používať aj naďalej ?
    Kačenka, nechám to na Teba, kedykoľvek budeš chcieť zmenu, napíš mi na farmu ... po malej pauze sa aj tak zas pustím do práce :))

Ešte by som chcela poďakovať všetkým úžasným spoluhráčom a mojim babám :) za super darčeky, ktoré ma nesmierne potešili ... dievčence, ešte raz zo srdca ďakujem
    Fujtajblinka, Zdenička, drobecbobo, denich, Rudko, Rondon ..ďakujem vám ♥

EDIT : Denka, ešte by to chcelo všetko dať do jedného riadku :p skúúús :D
    Strašne sa teším stromčekom, ktorými si ma ráno neskutočne prekvapila, neverila som vlastným očiam :D ...zas bude moja Bahama aj vďaka Tebe krajšia :inlove:

18. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Ahoj Astrid, tak jsem doopravila podpisek od Tebe a myslim ze uz by to melo byt v poradku. Denča

Edit: Tak jsem dopsala, opravila a snad budou mít i modíci radost že nejsem na podpise moc velka:)

Naposledy upraveno: 6/11/15
  19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám :)
    Deni, Ty si šikulka, teraz je to ono ;)

Ďakujem ešte ANALU79 a Evičke -pajaable za milé darčeky ...ste zlaté :inlove:

ANALU, písala si mi, že by si chcela vianočný podpis a nechala si mi tu na fóre obrázky zvieratiek.

Spravila som Ti taký zimný - farmársky :))
    Viem, že u vás v Brazílii je na Vianoce aj 40°C, tak neviem, či Ti bude vyhovovať podpis so zasneženým pozadím ... ak nie, dám iné pozadie, len mi napíš na farmu aké by si tam chcela mať :)

[​IMG] ....[​IMG]

20. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

• Prosím uprav si podpis tak, aby odpovídal pravidlům. Děkuji sopti
    Můj podpis je nejkrásnější!
    Máte velký talent.
    Jsem velmi vděčný!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.