Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Ahoj Astrid, preji krasny vecer. Koukam na to, co jsi vytvorila a muzu Ti rict padla mi celist. Samozrejme v dobrem!!! Obrazky (podpisky) jsou nadherne. Neni se ani cemu divit, ze se na Tebe takhle vrhame a chceme vsichni:). Jsi moc sikovna a verim, ze vytvoreni jednoho tohoto podpisku pro kohokoliv je velmi narocne, ale výsledek je nepopsatelny. Proste nadhera!:)

Deticky uz jsou plne sil a je jich plny byt. A moje mamka se dobrovolne a bez muceni nabidla, ze od zitra cca 16 hodin do 1.11. pohlídá všechny tři děti. Takze po 8-mi letech doma vyrazim do sveta bez ocásků:):). Myslím si, že az prijedu po domu, že už k nam neprijede ani na kafe natoz aby deti pohlidala...:p a to mám mladou maminku (babičku)!!!

Dobrou noc všem přeji já i moji tři chlapečci:inlove:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Všechny helloweenské podpisy jsou úchvatné, podpísek pro Muriel nás vrací někam do staré Francie, krásná starobylá zákoutí ve světle lucerny.... no prostě nádherná nostalgie! Opět klobouk před autorkou dolů!!! Krásný den nejen Astridce, ale všem milovníkům tohoto vlákna!!! Zdena ;););)

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Zdeni, ďakujem za komentár k podpisu pre Muriel, veľmi sa mi páči a vystihla si to presne ;)
    Deni, som veľmi rada, že sú prckovia už ok a Tebe prajem aby si si tie dni voľna užila...aj keď aj tak budeš mysľou stále pri nich ..inak to už ani nebude ;)
    Mám tu pre Teba podpis. Nenašla som veľa vhodných obrázkov, kde by som napchala 5 zvieratiek do obmedzenej veľkosti podpisu, takže som zvolila takéto ležiace mačičky ... snáď sa bude páčiť ....ak by nie, tak budem pátrať po iných zvieratkách ..daj mi vedieť Deni :)

Tak zatiaľ sa majte krásne všetci, ja sa zas čoskoro ukážem .

Naposledy upraveno: 9/2/16
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. Vripo

Vripo Pisálek fóra

Zdravím,
    Když je ten haloween můžu poprosit o tenhle nadpis ?
    Nebo nějaký heloweenský?

6. honzi

honzi Komisař fóra

Vripo, odpovím ti za astridku:
    tenhle podpis je už obsazený, mám ho já ;)

astridko, měl bych na tebe úplně malou prosbičku, mohla bys mi na tu ceduli vlevo dát krvavý otisk ruky? :D:D:D:p

Naposledy upraveno: 28/10/15
  7. Vripo

Vripo Pisálek fóra

Zdravím honzi,
    to nevadí
    Tak prosím astrid jestli by to šlo ten který ted' mám můžeš ho změnit na heloweenský

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým .
    Evinka, ďakujem Ti :inlove:
    Honzi, určite áno ..doplním to :)
    Vripo, dokončím, čo mám a potom môžem, samozrejme :)

9. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Ahoj Astrid, mohla bych požádat o jeden strašidelný univerzál, jestli je to možné pro 8 čarodějnic? Tedy jeden, který může puožít najednou osm babích osob?
    No protože vidím tu frontu přede mnou i za mnou, tak i o jeden univerzál advento-vánoční?

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám.
    stepankas, pokúsim sa :)
    Honzi, takto si to chcel ?

Ezzri, podpis pre Teba ... ak si si ho predstavovala inak, napíš mi na farmu, prerobím, ako budeš chcieť :)
    To isté platí aj pre denich :)

[​IMG] ....[​IMG]

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Moja mila Astridka..:inlove:
    zlaticko dakujem,,kraaasny,,lepsie by som si to nevedela ani predstavit...rano uz aj k tebe leti mlsotka...dakujeeemmm nadhera

,,keď chceš s vlkmi žiť musíš s nimi vedieť aj vyť,,

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ezzrička zlatá,
    nie je za čo a nič prosím Ťa neposielaj !!!
    Pred chvíľkou som do svojho predošlého príspevku vložila trochu upravený podpis, s malou zmenou
    ...nech sa Ti podpis dobre nosí Ezzri ;)

Upravený podpis pre Vripa

13. Vripo

Vripo Pisálek fóra

Zdravím astridko,
    Moc díky jo a nevyrobíš nějaká heloweenský volné podpisy
    že bych si třeba nějaký vzal než jenom s pikachu ale nemyslím že je ten pikachu hnusný :) :D

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Vripo, nevedela som, že by si chcel v podpise aj niečo iné ako pikachu :D
    Tie voľné nejak nestíham žiaľ ...no pozri na toto ..môže byť? nebudeš sa báť? ;) :D

15. doben

doben Ikona fóra

astrid ten podpis s pikachu pro Vripo je nádherný. Líbí se mi hlavně proto, že je jednoduchý. Prostě nádhera.:inlove:

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Astridka - ty jsi úžasný človíček, s velkým srdcem, krásnou duší a obrovským talentem :inlove:
    Chodím se sem kochat těmi nádhernými podpisy. Díky Tobě je fórum tak krásné a barevné . Je nejen co číst, ale také se na co dívat :inlove:
    Velké díky

17. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

Přišel jsem pozdravit
    Astrid je velmi kreativní!

Naposledy upraveno: 30/10/15
  18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Doben ďakujem za pochvalu podpisu :)
    ANALU, vitaj u nás ... ďakujem Ti :)
    Skalarka moja úžasná, ...nevieš si predstaviť, ako si ma potešila Tvojou návštevou tu v tomto vlákne...
    Tak veľmi sa teším, že sa Ti obrázky páčia :) Ďakujem za milý príspevok ..a obrázok so sloníkmi som si stiahla a uložila :inlove:

19. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ahojky,já vím já vím já vím,zase opět otravuji,mohla bych také poprosit tebe jako velkou šikulku o něco strašidelného,ale zároveň roztomilého...?

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)

LmaminkaK, môže byť takto ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.