Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, tak mu ten podpis dej, co Ti to udělá ... vždyť už jsi mu jich během krátké doby udělala tolik.Dostal klokany, když špatně viděli na psaní, dostali brýle, nebo to bylo naopak? Když v domovině klokanů řádilo jaro, v jeho podpisu opadávalo listí... a třeba si ho začne konečně vážit, protože bude poslední. A toho škrábajícího "havíka" ;) by byla škoda, ať ho vrátí a může mít z něho radost někdo, kdo mu nebude dělat ostudu.
    Pech to pochopila správně, škoda jen, že někteří měli obavu, že se to týká jich. Ale i to je znamením, jak si toho vážíte.
    A teď k věci: takže zateplená jeskyně nebo půdička nebude. Pokud tomu bude tak, musím si celou zimu posílat s podnájemnicí něco na zahřátí, ale v jakém stavu nás na jaře najdeš, nevím... xD:inlove:

2. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, zase jsou tu úžasný podpisy od astridky. Astridko já jsem se svým podpisem naprosto spokojená a neměnila bych ho. Vystihuje přesně to co jsem si přála.a že jej mám dlouho tak to svědčí o tom jak je skvělý. Přeji vám všem hezký čas adventní. Tera :)
    Prepperka děkuji.

Naposledy upraveno: 2/12/18
  3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

terkacheerka - až doteď mi vlastně nedošlo, že ten tvůj podpis je celoroční. V létě modrou barvou evokuje bazén a hvězdy zase soutěže, flitry a výhry. A teď v zimě je ta modrá přesně do zimní atmosféry, a hvězdičky jsou jako vločky co padají z nebe. Fikaný podpis.
    :D

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Cindy zlatá, nie som smutná, len som bola trochu sklamaná, ale už aj to prešlo, takže je všetko ok ;o)
    Skalinka, ja som počula, že mala mrkva ísť niekam do sklepu pekne do debničky s pieskom. Takže už z toho bude obed? daj na ňu pozor ;o))
    MatýsekKamílek ...tak u Tvojho malého pomôže hlavne veľa trpezlivosti a lásky no a iste sa dočkáš chvíle, keď si povieš, že to Tvoje mláďa zvládlo a je z neho úžasný mladý muž ;o). Veľmi Ti to prajem a verím, ten čas čoskoro nastane.
    Mahirka, ako rada Ťa tu vidím :) určite niečo skúsim, zatiaľ nemám predstavu, ale spravím čo bude v mojich silách. Teraz si lámem hlavu nad podpisom evičkyinfo, tam to treba tiež nejak zasnežiť a už to mám aj rozobraté na ploche, tak skúšam, akoby to vyzeralo najlepšie. Uveriteľné to určite nebude, ale veď uvidíme čo z toho nakoniec vyjde ;O))
    Terka naša šikovná, ja viem, Ty máš podpis už niekoľko rokov a tak nejak Ti presne pasuje ;o) a ešte Prepperka ho tak pekne rozobrala :)
    Gordonček, Huskáčov v tejto podobe už nikto nebude chcieť, hlavne, ak je už podpis niekym iným "nosený" ale samotného psíka možno niekde použijem. A áno, toho vlka mu prenechám.
    Hmmm, premýšľam, čo si tak mrkva s netopierom môžu posielať na to zahriatie ... ;o))

5. doben

doben Ikona fóra

astrid a co to dotyčnému, který by zvažoval změnu podpisu po krátké době zpoplatnit? Buď by si to pořádně promyslel nebo bys na tom pořádně vydělala. :p
    Chápu, že to není tvůj styl, ale někteří si prostě v dnešní době neváží věcí, které dostanou zadarmo. Mimochodem také bych ocenil, kdyby se nám tu Honzulka někdy pochlubil podpisem vlastní výroby, aby si vyzkoušel, jaké to je. Sám to vím moc dobře, když se snažím vytvářet soutěžní podpisy. Zaprvé mi to vždycky trvá strašně dlouho než dovedu můj nápad do finální podoby a zadruhé se to stejně se tvými podpisy nemůže rovnat. Takže jsem moc rád, že tě tu máme a obdivuji, že tě to stále baví. :)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Astridka, ak si čítala Annu zo Zeleného domu, u tých dvoch prichádza do úvahy iba ríbezľový mušt... Anna s Dianou... ;)

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Astridka, děkuji... ani nevíš, jak moc jsi povzbudila mou víru, že vše přece jen bude dobré.

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Doben, že by som mu poslala číslo účtu? :D Áno, stále ma to baví ... s vami ;o) ♥
    MatysekKamilek, určite to bude dobré a Ty budeš na všetky svoje deti hrdá ;o)
    Ynuš, že si Ty "zamaskovaná" Slovenka ? :D Čítala, čítala a aj videla niekoľko krát :)

9. Y_n_O

Astridko, su Hanák jak poleno, ale za dávných dob mého mládí většina světové literatury byla kvalitněji překládaná u vás, nakladatelství se jmenovalo KKK - Knižnica Krásných Kníh. A když to tak vezmu, je mi jedno, jestli čtu česky, slovensky, polsky, rusky... pomaleji v angličtině :)

Naposledy upraveno: 2/12/18
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Anna ze Zeleného domu, Angelika, Krásná Catherine, Prokletí králové - to všechno jsem si vozila ze Slovenska. Vždycky když jsme někde vystoupili z autobusu byla moje první otázka: Kde je tady knihkupectví? No a moje knihovnička podle toho vypadá. Až umřu, bude na vyhazov, protože tady už slovensky nikdo nečte. A ty české překlady (až na pár výjimek - no fuj!). Oni ti rychlokvašení naši hošíci a dívenky myslí, že když zvládli jazyk, mohou překládat. Kdepak, bičem bych je honila. Nejen že nemají cit pro rodný jazyk, ale nemívají ani elementární znalosti reálií, historie apod.). A jejich vydavatele, kteří jim to trpí, i když jim za ty paskvily dávají minimální honoráře, ty bych mlátila taky.

Naposledy upraveno: 3/12/18
  11. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Nadhera kukat na tvoju tvorbu Astridka je to krasa :inlove:

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

pechfóglinko,

vzhledem k tomu, že můj tatínek byl slovák a já na Slovensku prožila polovinu svého dětského života, dodnes si ráda přečtu knihu ve slovenštině... přečetla jsem spoustu knih, ale ty originál slovenské mne vždy svým jazykem dostávaly do kolen a dodnes tomu tak je ;)

13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:inlove: ta nasa slovencina je prekrasna,lubozvucna, rada citam, knihy v slovencine su prekrasne
    ale filmy si radsej pozriem s ceskym dabingom :)

14. -pechfógl-

No, dabing: Taky už ho nedělají mistři svého řemesla, opat jen ti, co znají příslušný jazyk a dokáží ho stěsnat, v případě titulků do cca 45 písmenek na řádek. Nejvíc mě vytočil pan překladatel, který v jedné francouzské krimikomedii nechal delikventa zvolat: Bacha, jdou kuřata! Trošku zaměnil výslovnost od poulets a police.

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :)
    Ja ani nebudem rušiť, len rýchlo vložím podpisy a zas padám :)
    Zajtra niekedy podvečer popracujem na podpise pre Mahirku :)
    Tak sa majte zatiaľ krásne, páá

Pre Evinku:

(Evi musela som zmeniť opičky, s tými čo si chcela, to nebolo ono. Dúfam, že to moc nevadí)

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

--------

16. -pechfógl-

Astrid: Néééé! Mahiře podpis nepředělávej!!!!:cry:

17. Y_n_O

pechfóglinko, neboj, Mahira chce svoje stepovací ovečky pořád, jen aby kolem nich bylo vidět, že je zima (nebo by měla být...xD) 8)

18. -pechfógl-

Ano, v tom případě ovšem mohou stepovat zimou.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer u Astridky :) mě dnes na farmičce čekal holoubek se vzkazem, že se opičky stěhují do zimní krajiny xD je to tam moc hezké a určitě si to užijí :p. Astridko ty snad ani nespíš, tolik krásného jsi za posledních pár dní vytvořila, je to paráda a žádný podpisek nemá chybu :inlove:. Tak malé poděkování od mých potvůrek, že jsi fakt skvělá[​IMG] moooc se mi líbí a děkuji :p

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Astrid děkuji za vlčka jsi talentovaná umělkyně a kouzelnice

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.