Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astrid, vítej zpět :) a hned první srpnový podpis krásný - hned bych si to s tím kotětem vyměnila ;)

2. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Ahoj Astridko, koťátka nádherná, už jsem se těšila na tvoji tvorbu, synovi přeji rychlé uzdravení, moje mladší dcera jde od příštího týdne do školky a doufám, že tam něco nepochytí od kolektivu.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojky Astridka som rád že si už medzi nami.Zase si urobila krásny podpis pre lase2 ako tomu mačiatku lieta motýlik okolo fúzikovxDxD.

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci ;o)
    Ďakujem vám za privítanie priatelia a tiež za priania čo sa synovho zdravia týka :)
    Oli je už na tom o dosť lepšie, tak som rada... počkáme si ešte na návrat našej pani doktorky z dovolenky, nech ho skontroluje a povie či je to ozaj už ok, alebo treba ešte niečo. Zatiaľ dodržujeme jej pokyny a pekne oddychujeme ;o))
    Kačenka, Jaroušek má teda presne toľko ako Oli ;o) no a mám tu pre neho aj ten podpis s jazvečíkmi.
    Cindy, tiež som sa kedysi bála nástupu malého do škôlky, pretože dovtedy nebol chorý. Až potom prišli také prvé ochorenia a aj prvé lieky - ATB ..dovtedy nepotreboval fakt nič také. Tým si veru musí každé dieťa prejsť, aj keď to nie je príjemné ani pre deti, ani pre rodičov ..čo už.
    Natalinka, tak to verím že máš strach ...kto by nemal ....ja tŕpnem po každom jak je Oli vonku ...vždy sa niečo stane. Minulý rok sa vrátil z bicyklovačky s kamarátmi doštípaný osami ... jak ja som sa zľakla, keď som ho uvidela .. mal 3 poriadne veľké opuchliny na rukách. Vraj bol zvedavý čo sa nachádza za rozbitými oknami starého domu ...no a tam osie hniezdo ...ešte že to nedopadlo horšie. No a takéto úrazy hrozia na každom rohu, tak je normálne, že vždy máme o tých našich prckov ( aj tých väčších) strach.
    No a už podpis pre Jarka- Járaduben

[​IMG] .....[​IMG]

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobrý večer a zase na mne kouká krásný psíček, který umí tak pěkně koulet očkama. Moc se povedl a Járovi se bude líbit. Jsem ráda, že Olimu je už lépe a každým dnem bude ještě lépe. Mějte se moc fajn a pohromy ať nás minou. ;););)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak tomuhle říkám teskný jezevčí voko a kouká to na mně při každém jídle.xD

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den,
    tak jsem zabloudila po delší době sem na obrázky.Začala jsem zhruba u zahradníka... a že neuhodnete co od té doby dělám??? Ta kroutící se ....... nemá chybu xD
    P.S. Astridko, doufám že je klučina už v pořádku.

. odstraněna vulgarita

Naposledy upraveno moderátorem: 16/8/17
  8. arab146

arab146 Rádoby autor

Ahoj Astridko myslíš že by jsi vykouzlila podpis i pro mě - líbil by se mi nějaký hýbající se se šneky děkuji pěkný den

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Prajem všetkým krásny deň.
    V prvom rade vám chcem poďakovať za záujem a podporu, čo sa Oliverka týka. Je už v poriadku, aspoň na pohľad, ostatné sa ukáže až po tých kontrolných vyšetreniach. Ale ozaj je na tom oveľa lepšie ;o)

No a ešte by som veľmi rada poďakovala veľmi milým farmárskym priateľom a susedom - GordonSargent, Fujtajblinke, ezzričke, krakoramajke, Prepperke. Zdeničke, ANALU, ALBE, -zeantoniovi - a susedovi máťochov za perfektné darčeky, ktoré mi zaslali.

Ste strašne zlatí a pozorní .... obrovská vďaka, za všetko ♥

janaj- Januška, ako sme si písali, keď na niečo natrafím, urobím ;o))

arab146, Niečo skúsim vymyslieť a dám Ti vedieť:eek:)

No len ja teraz neviem komu som ešte sľúbila podpis, ak by som na niekoho zabudla, pripomeňte sa mi prosím.
    Mám tu ešte podpis pre ANALU, ktorej som podpis poslala ešte včera. ANALU postúpila na brazílsko-portugalskom fóre a už je BA ;o)

...takže na žiadosť, úprava podpisu :

Naposledy upraveno: 15/8/17
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Podpísek pro administratorku ANALU je nádherný. Sálá z něj něžnost a bude určitě dělat radost jeho nositelce a naše Astridka se tak dostane daleko do světa. Jsi neskutečná šikulka, jsme rádi, že jsi naše. Pěkný večer všem.;););)

11. -pechfógl-

Vidíte, s koněm jsem se ještě nelíbala. I s velbloudem jo, ale tomu jsem spíš dávala umělé dýchání... ;)
    Je to krásný podpis a váhám, kam bych si ho situovala raději, jestli na břeh moře nebo na kraj savany.

12. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Ahoj Astridko, prohlížím podpisy a musím říct, že jsi úžasná.Mohu Tě poprosit, jestli bys mi také nevytvořila podpis? Byla bych moc ráda. Jsi taková šikulka :) Děkuji předem a přeji Ti krásný den.

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    sněženka1950, určite spravím, tak ako sme si napísali ;o)

Podpis pre arab146 so slimákmi - šnečíkmi ;o))

[​IMG] ................[​IMG]

14. -pechfógl-

Opět moc krásné. Trochu mi to připomnělo Ondřeje Sekoru (to je v mých očích lichotka). Hlasuji pro zeleného (šneka).

15. arab146

arab146 Rádoby autor

Tak jsem vložila, moc moc děkuji je to to co jsem chtěla .....farmičkou se táhnu jak šnek nebo jak píšeš ty slimáčik 100 lvl daleko předaleko....děkuji

16. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

:D:D:D Opět "suprácký" podpísek a jak říká -pechfógl- s podpískem snad všichni omládneme ;)... Tak všici 1.9. aktovky na záda a jdeme na povinnou školní četbu :p

Aj ja jsem za zelenou barvičku a šnečka..

PS: Astridka, ty a šnečci xD:pxD , no ale tady je naprosto BÓŽOŠNEČÍ ♥ ♥ ♥

17. -pechfógl-

fujtajblinka: Dovoluji si tě opravit, Ferda Mravenec nebyl školní četba. Za první republiky byl pro mládež příliš rozverný, za války se nesměl vůbec, protože autor byl v koncentráku a po válce zas vadilo, že tam vystupovalí mravencií skauti a Brouk Pytlík nebyl zlý kapitalista, ale normální ***, jakých se po každé revoluci vynoří..... Při vydání na začátku 60. let se SNDK dokonce podařilo předělat skautský na pionýrský tábor, což pan Sekora nesl velmi těžce. A nejvíc vadili - inu invazivní červení mravenci. A přitom byl pan Sekora kromě jiného i uznávaný entomolog a ornitolog.

18. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

-pechfóglinko- prepáč, bohužel mi měli Ferdíka povinně do čtenářského deníka..
    Ale nechme tyto debaty, veď sa stačí podívat, co z Ferdy a Berušky udělali animátoři ze sousedství apod. Doufám, že je p.Sekora alepsoň chodí strašit :D
    Uzavřeme to tak, že Ferda Mravenec patří k našemu dětství... OK??

19. -pechfógl-

S tím panem Sekorou a jeho postoji k seriálu ze sousedství máš pravdu, mluvila jsem o tom s jeho synem. ten tvrdil, že tatínek to tak nenechá.... A jaképak k našemu dětství, moje vnučka po FM blázní taky.:D

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník :) jsem po dlouhé době nakoukla. Astridko jsi už z dovolené doma, tak opožděně vítej zpátky v pohádkové farmičce, kde kouzlíš a dáváš radost :inlove: Jezevčíček je moc rozkošný, i šnečci jsou pohádkoví, ale mě dostal ten podpisek pro ANALU s koníkem ... vzpomněla při něm na mladé léta, kdy jsem měla takového mazílka jenom pro sebe :p ... páni ... já snad i závidím :D no jó :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.