Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Ženský,samozřejmě že nikoho bít nebudu- pechfogl- a LubicaKrakova dostanou štípanou pusu :D.
    A že mně to mé pracovní nasazení závidíte -jen aby mně ty kalhoty jednou nepraskly :D.
    Podpisy se mně líbí všechny,ale ten 3.vyhrál-no možná někdy obměním.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem si včera říkala: tož to nemám šajnu, co si ten ze Štatlu vohákne. Zgómne a veme tágo na vodmašťovnu...

3. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Teda Astridko, kam na ty nápady, probohasvatýho, chodíš? Já teď večer přilítla zdecimovaná z práce a vedra a tady taková vtipná nádhera.
    Moc mě to pobavilo, jsi podpis od podpisu lepší.
    Ne, Ty nejsi princezna, Ty jsi carevna našeho fóra:D:inlove:
    A teď mi řekni, jak já si mám vymyslet, co by jsem chtěla. Já bych chtěla všechny:p
    BTW: náš Jakub dnes konečně zjistil, že má nohy a štráduje po celým baráku. No nemám já dnes skvělej den? xD
    Moc Tě zdravím Lidka

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak mě napadlo, že ten vyvolený zahradník v podstatě nesází, ale twerkuje?xD

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jejda, aby ho někdo nezabanoval... v jedné soutěži krásy (akademické), musely slečny odsoudit tuto dispiclínu, jako že netušily, že to tam po nich budou chtít, ale když ony tak moc chtěly být servírovací porcelán, talíře, teda misky...

6. X-mole

X-mole Znalec fóra

Astridko jsi úžasná. :inlove:
    Podpisy pro zahradníka jsou geniální (a nejen pro něj) a on si parádně vybral ten nej, nej.. xD
    Už se moc těším na svůj podpis ... a po záchvatu smíchu začínám zvažovat jestli budem dál čekat až příjdou fotky psíků od fotografa xD
    Kéž tě múzy nikdy neopustí. :inlove:

7. lase2

lase2 Magnát fóra

Teda to jsou ale nádherné výtvory (Ten zahradníkův obzvlášť :D)
    Apropo, jakpak to probíhá když by si u tebe chtěl někdo, teda já, objednat také nějaké toto umělecké dílo ?

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Čaute srdénka moje :D

Takže sa vám páči ten tretí podpis, ktorý si nakoniec zahradník zvolil? No teeeda, ja aj viem prečo :D
    Mne sa naopak najviac páčil ten prvý, tá záhradka a kvietky v pozadí ...je to také menej rušivé čo sa aj rýchlosti týka. Ale to je len môj názor ;o))
    Lumatka, som rada, že si nakukla ;o) a šikovnučkému Kubíčkovi daj pusku na čelíčko za mňa ;o)
    No a vymýšľaj, vymýšľaj :D kľudne daj viac indícií ja potom niečo z toho vyberiem a poskladám ;o))

X-molka- krteček moooj :D Ďakujem veľmi pekne za prianie aj za milý dopis na farmu :D na všetkom sa dohodneme ako som Ti písala. Potrebujem sa trošku dobiť a potom sa opäť pustím do tvorby ;o)

To isté platí pre lase2
    Ahoj, rada Ťa tu vidím a ďakujem za pochvalu. Umelecké diela to síce nie sú, ale taký podpis Ti rada spravím. Netreba naozaj nič, len mi napísať do pošty, ako by asi mal Tvoj podpis vyzerať ;o)
    Tento týždeň ešte budem doma, ale budem tak trochu "rozlietaná" a ten ďalší budem úplne preč. Až začiatkom augusta budem pokračovať v tvorbe, neva? Ja to potom všetko dobehnem, sľubujem ;o))
    Všetkých mojich najmilších pozdravujem a prajem krásne slnečné letné dni ♥

9. lase2

lase2 Magnát fóra

Ahojky
    upřesnění jsem ti poslala sovičkou. Vůbec nepospíchej, až to bude, tak to bude a moc děkuji za to co tu pro nás všechny děláš :D

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astridka, také přeji krásné léto, užívej dovolenou a odpočiň k další krásné tvorbě, budu se těšit na august, tedy srpen :inlove:

11. Járaduben

Járaduben Pisálek fóra

Ahoj astrid :) mám prosbu mohla by si udělat nový podpisek pro vnuka? má tady pořád zimu.. tedy jestli budeš mít čas;) má pejska jezevčíka a má ho moc rád:) děláš úžasné věcičky moc Tě obdivuji mám od Tebe taky podpísek ale ten já měnit nechci je opravdu krásný i když ho mám dlouho předem děkuji kačenka5

12. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tedy Astridko, delší dobu jsem nezavítala - moje chyba. Ochudila jsem se o spoustu krásných podpísků. Ten pro Zahradníka je vynikající - směju se už půl hodiny :D:inlove:.

13. Evča

Evča Pisálek fóra

Milá Astridko, jsem docela konzervativní člověk, ale když vidím, jak stále více dotahuješ své podpisy k dokonalosti, tak i můj konzervatismus mizí. Vždy si říkám, že vše už bylo vymyšleno, ty jsi však důkazem, že fantazie nemá mezí. Tvoje podpisy mě vždy naladí, rozesmějí i pohladí po duši. Už vymýšlím, copak bych asi chtěla já. :D

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj Astridko.
    tak už jsem si změnila podpísek - teď budu zase chvíli koukat do očí černému panterovi! Ten je také úžasný!!!! Jako všechny podpisy od tebe!
    Musím je střídat, aby se mi v zákulisí neservali...xD;)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Úžasné, démonický pohled šelmy...škoda že není slyšet její hlas. Je to velmi působivé. Astridko, jsi naše sluníčko, které svými výtvory prosvítí i ten zamračený a propršený večer. Krásný večer. ;););)

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci ♥
    Tak a som tu zas ;o))
    Dovolenka ubehla ako voda, bolo super, ale len dovtedy, kým nám neochorel syn. Tak opuchnuté lymfatické uzliny na krku za ušami ako mal, som snáď ešte nevidela.. + iné príznaky podobné mononukleóze ...no nebolo mi všetko jedno, to mi verte. Doma sa spravili vyšetrenia, odber krvi a aj sa potvrdil podobný vírus, len sa to volá inak a priznám sa, nepamätám si. No vraj to má všetky príznaky podobné a liečba je vraj tiež podobná. Tak dostal ATB a má nariadený kľudový režim, čiže kým nebude ok, tak sa nekonajú ani plánované výlety... pekne budeme doma. Je mi ho ľúto, ale vravím si ... stáva sa aj horšie a toto vydržíme.
    Nuž tak sa pomalinky púšťam do tvorby a ako prvý podpis som vytvorila pre lase2.
    Milá lase, keby si chcela niečo zmeniť, napíš mi, oki? ja to potom prerobím ;o)

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

17. lase2

lase2 Magnát fóra

Ještě jednou Tě vítám zpět z dovolené :)
    Podpis který jsi mi vytvořila lze ohodnotit jediným slovem - dokonalé :)
    Ještě jednou velice děkuji, zítra u mě máš něco na zub (dnes už jsem dárečky rozeslala), a já jdu zjistit jak to nastavit do podpisu, páč je škoda každého příspěvku, ve kterém tuto nádheru nemám :)
    edit : tak to nebylo až tak těžké, jen avatara nevyužiji, přeci jen vlastní micina je vlastní micina :) Omlouvám se že jsem to nehlásila dopředu a přidělala ti tím asi práci navíc :( Přesto si adresu těch nádherných ňufinek ukládám taky, jeden nikdy neví, třeba se ještě budou hodit. Patří Ti můj velký dík a obdiv;);)

Naposledy upraveno: 6/8/17
  18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, vítej zpátky z dovolené, Oliverka je mi líto, ale společně to zvládnete. Škoda prázdnin, ale všechno se v dobré obrátí. Kočičí podpísek pro lase2 je kouzelný. Jsi šikulka. Pěkný večer všem. ;););)

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

vítám tě z dovolené a synkovi přeji velmi brzké uzdravení... tvé obavy naprosto chápu, také tu mám na prázdninách vnoučata a také trnu jenom aby neonemocněly... no jejich pobyt u nás se už pomalu chýlí ke konci a tak si brzy budu moci oddechnout, že domů odjedou naprosto zdravé;) při jejich živosti mám neustále strach, že si přivodí úraz nebo něco podobného:sleepy: Natali

20. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj Astrid, pořád se nemohu vynadívat na Tvé podpísky:) ať jsou to Ty veverky.. koťata.. jezevčíci.. musela bych vyjmenovat všechnyxD prostě nádhera... doufám, že synkovi je již lépe.. vím jaké to je.. vždy si také dělám starosti když tu mám Jarouška (ale ten je tu pomalu každý den) ;) ale je to takové sluníčko i když mu je již 11 l. přeji hezký den kačenka5

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.