Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Y_n_O - taky se mi ta modrá příšerka moc líbila. I tou barvou, modrá je prostě dobrá. A proto mě mrzelo, že jsem si ji dát nemohla. Ona je tak ztřeštěná a bláznivá, to bych ještě dala, ale k tomu je plná energie, což je už pravý opak mého naturelu, já jsem spíš statická. A tak by mě nevystihovala a nebrala bych tak ten podpis za svůj, necítila bych se s ním úplně ok. Přesto jsem si ho uložila co kdyby někdy.... 8) Astridka je prostě kouzelnice, člověk se jejími výtvory může těšit každý den znovu a znovu.

Astridko - podpis pro ezzru parádní, takový už do léta, ale o to optimističtější. Koukám že ses u něj trochu rozšoupla co se romantičnosti týče. :D

2. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Astridka moooc dakujeem,,ty sa vzdy trafis do tej mojej podoby...si pokladik ,,a zajtra nieco na mlsanie sovickou poslem..prajem este krasny nedelny vecer...nech je plny vasne a romantiky:inlove::inlove::inlove:

Astridka dakujem za link:p

Naposledy upraveno: 26/3/17
  3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ezzrička, nemáš za čo ...hej, nemám problém trafiť sa, poznáme sa už nejaký ten čas a tak sa snažím aby sa Ti podpis čo najviac hodil.
    Som rada, že si spokojná :) tiež Ti prajem nádherný večer a tiež ostatným ♥

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Astridka moooc dakujeem,,ty sa vzdy trafis do tej mojej podoby...si pokladik ,,a zajtra nieco na mlsanie sovickou poslem..prajem este krasny nedelny vecer...nech je plny vasne a romantiky:inlove::inlove::inlove:

poradte mi ulozisko na vlozenie podpisu,,

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

6. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak nad křepčícím ježkem jsem si málem cvééérkla,je dokonalej..pořád na něj zírám a tlemím se jak nesvéprávná :)

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné pondělní ráno a opět jen němě zírám nad krásou nových podpísků. Tancující ježek , další šikovné zvířátko v podpisu a okouzlující podpis pro ezzra... nemá chybu, přeji krásný sluníčkový den a Astridko, moc děkujem! ;););)

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým ;o) ♥♥♥
    Dievčatá, tancujúci ježko je fakt strašne zlatý :) Ten podpis ale ešte budem prerábať, myslím, že to modro kvietkové pozadie by bolo vhodnejšie zameniť za nejaké lesné, bude to vyzerať lepšie. No veď poskúšam, dám to sem a Jani sa rozhodne. Len pred tým ešte musím spraviť sľúbené ostatným.
    Teraz je to dráčik a opäť na želanie s vodou pre Lenku - lena3576
    Leni, keby si chcela niečo zmeniť, tak mi napíš na farmu. Najskôr sa však k tvorbe dostanem až niekedy na večer.

9. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak jsem přišla ze zahrady podívat se na farmuxD a samozřejmě na fórum, co nového u Astridky, a zase máme krásný nový podpísek!:) .....Astridko, ještě by se tomu dráčkovi mohl hýbat jazyk v tlamcexD....to víš podáš prst....ale fakt se ti zase moc povedl, Lena z něj určitě bude mít velikou radost;)

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :)
    Mambička :D to by mohlo byť celkom zaujímavé, no ja také neviem :p ...tak som vymyslela niečo iné a zmenila som ten podpis celý, teda takmer. Ponechala som len nejaké prvky, ako rám a tie kamene.
    Aj keď Leni písala, že sa jej pôvodný podpis páči, skúsila som ho ešte takto :

Naposledy upraveno: 28/3/17
  11. mamba54

mamba54 Stará škola

Tedy Astridko, ty mě trápíš, škoda, že nejsem Lena, ten nový podpísek je suprový...víš, že já mám slabost pro draky;):p:) a i barevně se mi moc líbí... a ta moje poznámka předtím, to bylo jen takové škádlení, všichni víme,že jsi kouzelnice a že si se vším poradíš;).....ale neboj, svůj podpísek bych nevyměnila!!!

12. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Astridko,tak ten podpis se Ti povedl,máš velkou pochvalu ;).
    Drak s tekoucí vodou,no všechno tam je,i barevně pěkně sladěný.
    Moc a moc děkuji.

Ten první byl taky pěkný,taky se mně líbil.
    Tam jsem si říkala,že čekám,kdy tomu drakovi z jezera vyskočí ryba-ale asi mu uplavala,že se tak tváří :D.

Ještě jednou velké díky,mám radost a hned instaluji.

13. lott_lott

lott_lott Stará škola

Krásné :inlove: vždy, když sem zavítám, zjistím, že jsem hamoun, neboť bych chtěla všechny podpisky pro sebe :)

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jeden podpis lepší než druhý. Je to nádhera. Tekoucí voda v podpisech jim dává krásnou živočišnost. Bez ní by nebylo života. Nádherné pokoukáníčko. Astridko, děkujeme.;););)

15. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj lott_lott,

naprosto stejný pocit mám i já;) také bych je chtěla všechny pro sebe:D. Vždy když je mi nejhůř, zavítám do tohoto vlákna, potěším se krásnými podpisy a hned je mi zase dobře;) Natali.

16. mamba54

mamba54 Stará škola

Jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, taky tady moc často vzdychám, že tenhle bych taky chtěla a tenhle se mi moc líbí, ale nakonec jsem stejně moc vděčná za podpis, který Astridka udělala pro mě:p;):), který se mi líbí ze všeho nejvíc;):p, ale je to tady opravdu podívání pro radost a potěšení:inlove:

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem vždycky spokojená s tím, co dostanu a víc nežádám. Ale Astrid ví, co je pro mně dobré a sama vyvine iniciativu. Naposledy to byla kočička- ale na tu si už fakt sáhnout nenechám.xD

18. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

já bych také chtěla všechny podpisy pro sebe, jsou naprosto úžasné a každý podpis je Originál s velkým O,
    ale ta voda ta je teda

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým :)

Veľmi ma teší, že sa vám podpisy páčia, ďakujem vám za milé príspevky ♥:)

Podpis a avatar pre Evču :

[​IMG] ...............[​IMG]

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Cindy210178 - jak píšeš, že ta voda teda je.... úplně jsem si vedle té tvé koňské idylky v podpisu představila poklidně tekoucí potůček či tůňku a neodolala jsem ti sem ten návrh poslat. Nevím jestli mě astridka bude mít ráda že jí potencionálně přidělávám práci, ale i tak - Cindy já být tebou, poprosím astridku jestli by mi k těm koníkům vodu přidělala. Byla by to romantika se vším všudy. Ale sámo je to na tobě, píšu jen co by kdyby. ;)

astridko - ten první podpísek s kočkou je úplně skvělý. Kočka se na něm tváří přesně jak ta naše na gauči. Říkám jí, že je pěkná vilnice (od slova vilná). A přesně tak se ta kočka v podpise tváří. Slast a čertíci jí koukají z očí. Přesněji kočku nelze vystihnout. :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.