Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ste strašne zlatí, ďakujem veľmi pekne ♥
    Všetkým želám krásny deň ;o)

Ezzrička, niečo vymyslím ..teda skúsim :D ;o))

Avatar a podpis pre hráča tolokan - keby bolo treba niečo opraviť, napíš mi do hernej pošty.

[​IMG] ..........[​IMG]

Naposledy upraveno: 21/3/17
  2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Astridko ty v nás (aspoň ve mně určitě) vzbuzuješ nežádoucí emoce. Můj gekonek v podpisu se mi moc líbí, nechtěla bych se ho vzdát, ale ty vymýšlíš stále nové krásné obrázky, a každý další se mi zdá hezčí než ty předchozí (což není pravda), takže se mi ta tráva kvůli tobě zdá na sousedově prostě zelenější. Indiánskou tématiku miluju, K. Maye mám načteného, ty podpisy od tebe jsou romantika, úplně zvou přisednout ke kmenovému ohni a vykouřit dýmku míru s náčelníkem. :inlove:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Návrat do dob našeho mládí, kdy se objevily první indiánky a první "májovku" jsem četla ve slovenštině. Astridko, umíš pohladit naše dušičky, souhlasím s Prepperkou, všechny jsou krásné a některé krásnější. Hawk domluvila jsem a přeji dobrou noc. ;););)

4. tolokan

tolokan Pisálek fóra

děkuji moc se mi to líbí

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pro Indiány mi srdíčko vždycky bušilo. Už od dob Vinnetoua starího, i když ti Apači tam byli silně zparchantělí. Tohle jsou, pokud se nepletu, Siouxové-Lakotové a správně bydlí v TeePee. Takže nááádhera!

6. jarka112

jarka112 Vážený autor

Astridka zas jedna nádhera :))...čím ďalej,tým krajšie a krajšie podpisy tvoríš.

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte, pekný deň všetkým :)
    Prepperka, takže nežiaduce emócie? :D ...to som nechcela ;o))
    Pechfóglinka, nemýliš sa, je to Sioux - Sitting Bull. Hľadala som nejakú výraznú indiánsku postavu a on mi nejak padol do oka;o))
    Veľmi pekne ďakujem za komentáre aj za ocenenia.

No a teraz už podpis pre mamču50- Zdeničku.
    Ako inak, opäť veveričky + na želanie tečúca voda.
    Nejak sa vám tá voda zapáčila ;o)) onedlho budem robiť ďalší s vodou ...
    Ešte raz,.. krásny deň vám ♥

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslela jsem si to, ale on měl i bráchu. Zatímco sám byl Tatanka Yotanka, brácha šaman byl Wotanka Tanka. A za toho jsem považovala toho klona.

9. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj Astridce a vám všem co si taky tak rádi prohlížíte ty nádherné podpisy. Astridko ten podpis pro mamču50 je naprosto dokonalý. Moc se mi líbí. Jsi skvělá, děkuji ti za krásnou podívanou. Ola :)

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, moc děkuji, je to nádherné. Jsem moc spokojená a teď se pokusím vyměnit svůj kouzelný zimní podpísek za jarní s tekoucí vodičkou. Jsi kouzelnice a moc a moc děkuji. Krásný den.;););)

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Astridko,kouzelný uklidňující podpísek a veveruškám kouká rošťáctví z očí.Mamča z něj má radost a my také z tvojí tvorby a fantazie.Hezký den přeji.;)

12. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Ahojky Astridko a všichni zde přítomní :)

až se mi tají dech a oči lezou údivem ven ;)

Hned bych si k vodičce sedla, smáčela nožky a užívala si ticha přírody a společnosti zvířatek :)

Astrid, ty tedy umíš člověka naladit a navodit tu uvolňující atmosféru. JSI SKVĚLÁ !!!

13. tolokan

tolokan Pisálek fóra

tak už to mám nainstalované děkuji moc.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou neděli :)
    Slovo úúúúžasné ani nedokáže vyjádřit to, co tady vidím :inlove::inlove:

15. triatricet

triatricet Zelenáč fóra

Ahoj Astrid. Můžeš mi prosím vyrobit avatár a podpis. Příteli jsi udělala skvělý a já bych chtěla poprosit s motivem dortu a spousty sladkostí. Děkuji

16. Tančící ježek je famózní, úžasný, DOKONALÝ. Už dlouho jsem se nad podpisem tak nepobavila. Být to můj podpis, žádný jiný už bych asi ani nechtěla ;)
    Astridko, smekám ♥

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

připojuji se ke kolegyni *JÁ*... ten tančící ježek je opravdu úžasný a dechberoucí nápad... spolu s kočkou lovící myš u pechfógl je to jednoznačně nejkrásnější a nejnápaditější podpis který jsi kdy vytvořila. Opět jsi mne přesvědčila, že hranice tvé nápaditosti a kreativity jsou ještě hooooooodně daleko;). Moc se těším na další tvé nápady;) Natali.

18. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Astridko ahoj, tedy ten ježek je úžasný a naprosto nejskvělejší tanečník. Jsi skvělá. Tera :);)

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci ♥
    Tancujúci ježko je veru veľmi milý, nepoužiť ho do podpisu pre janajku, by bolo hriechom ;o)) Hneď ako som ho uvidela, vedela som koho podpis bude zdobiť ;o)
    Ja vám všetkým ďakujem ♥♥♥

No a teraz už podpis pre našu ezzričku.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ježek je opravdu skvělý, ale u mne vyhrává travoltící (pro mladší ročníky technující) příšerka pro Prepperku 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.