Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Susedočka, ty nám stále dáváš něco krásného v podobě kouzelných obrázků. A že Ti někdy dáme zabrat!!! Takže troška vitamínků, sladkostí,lektvarů či koktejlů je vlastně pouhým dopingem ;) Ale pšt- než na nás naběhne dopingová farmářská komise :) :)

Naposledy upraveno: 16/3/17
  2. babako

babako Expert fóra

Astridko,sice nevím jaké květiny máš ráda, tak ti nějaké posílám a upřímně děkuji.. A gratuluji..
    Jsi čarodějka a kouzelnice a jsem moc rád že jsme spolu v teamu..
    Ať se ti moc a moc daří..
    Tvoje podpisy jsou dokonalé..

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Obrázek pro milou Astridku, abych jí něžností potěšila a pogratulovala k nádhernému postupu. Vždyť ty mne milá Astridko potěšíš každým krásným podpískem. Jsi velká šikulka

:inlove:

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Astridko gratulka k vytoužené 2-stovce :inlove: danda

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny slnečný dník všetkým ♥
    Toľko krásy ... ďakujem, ďakujem všetkým :inlove:
    Fujtajblinka, podarená momentka :D
    Ládi ..tie kvietky ...nááádherné, všetky sa mi páčia ...z celého srdca ďakujem ♥
    Evoku, veľmi sa mi to páči, ďakujem aj mojej zlatej Danielke - dande za gratulku ♥
    Y_n_o ...perfekntý obrázok ..ďakujem ♥
    A tiež šikulke šikovnej Pavlínke - anickemalirke

EDIT: ospravedlňujem sa mambičke, nestihla som to a dnes budem musieť prerobiť podpis marketke47 a neviem koľko toho stihnem dnes. Zajtra som takmer celý deň preč tak potom najskôr budem pokračovať pravdepodobne až v pondelok.

Ananuki, ďakujem veľmi pekne za gratuláciu ♥

Tak sa zatiaľ majte všetci krásne, páá zatiaľ.

Naposledy upraveno: 18/3/17
  8. ananuki

ananuki Pilný autor

9. muckel6666

muckel6666 Pisálek fóra

Naposledy upraveno: 18/3/17
  10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny večer všetkým :)
    Muckel, aj Tebe moc ďakujem za milú obrázkovú gratuláciu, veľmi sa mi páči ♥

Tak tu mám opravený podpis pre markétku47 a pre mambičku54 :

Reklamácie prosím do hernej pošty - opravíme do 24 hodín ;o)))

[​IMG] ........[​IMG]

Naposledy upraveno: 19/3/17
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Kouzelný večer přinesl kouzelné nové jarní podpisy. Astridko, nádherné pokoukáníčko. Krásný večer. ;););)

12. mamba54

mamba54 Stará škola

Astridko děkuji moc:inlove:, ty podpísky jsou úžasný, tekoucí voda mě vždycky fascinovala, a ta hadice posílající polibekxD jsi prostě nej..nej

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, astridko, škoda, že jsem pechfógl (ale já to nevzdám), kdybych byla třeba skunk, dokážu si představit, jak krásné podpisy bych s tou tekoucí vodou měla.xD

14. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj Astridko ty podpisy s tekoucí vodou jsou nádherný, moc ti povedly. Hezký den astridce a vám všem přeji. Tera :);)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pechfóglinka, to by nám ale zase chyběla Tvoje dovádivá kočička a ta také nemá chybu. Pěkný den. ;););)

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Ahojky Astridka..dosla som si poprosit o podpis a avatar...myslim si ,,ze uz zimy bolo dost...samozrejme ked budes mat cas a dostanem sa na rad..lebo tu je preplnene stale:inlove::p,,,necham to na teba..nieco vesele farebne a nech sa to hybe...,,vopred dakujem a prajem vsetko dobre aj tu na farme ,,ale hlavne v reale...paaaa...,,nieco take ako to ma KOPRATINKA alebo doben..;)a apropo zabudla som zlozit poklonu a gratulku k 200..:inlove:

Naposledy upraveno: 20/3/17
  17. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

tekoucí voda je prostě bomba, krásné

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] Astridko kočičko,povedlo se,a mám je všechny[​IMG]ani nevíš jakou mám radost

Naposledy upraveno: 20/3/17
  19. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Teda Astrid,ty podpisy s tekoucí vodou,to je bomba-tiše a slepě závidím,jak tohle děláš :D
    A moc Ti gratuluji k úžasnému postupu na 200 level ;)

20. jarka112

jarka112 Vážený autor

Astridka podpis pre marketku47 je náhderný ;)smekám klobúk,pred tvojou tvorbou:inlove::inlove::inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.