Aqua mánie (22.7. - 21.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/7/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na obyč nástrahu Marlin a z toho kupon na 3 h. ;)

dasa1143, -migos- a satelit tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem bednu našla. Ale tohle mě teda neba. Házím prut do vody, budu tak nějak chaoticky pobíhat mezi jednotlivými lokacemi, ale nevím, nevím, jestli se přinutím kontrolovat, jestli mám všude všechno. Tak snad příští akci chopopím a budu na ni mít čas. :oops:

kiki2305 tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Info k chybě ohledně zakoupeného Balíčku rybářského potěšení / Rybárov balíček potešenia

- opravný script byl již dokončen, všichni by měli mít chybějící nástrahy na svých účtech :)

4. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Tak jsem to asi nepochopila. jednou za 23 hodin si nahodím, ulovím nějakou rybu. když budu mít štěstí dostanu bednu. to ještě zvládnu.
    Ale taky bych měla otevírat další bubliny a to už je nad mé síly a chápání. zvládla jsem jen 2 bubliny a ať pátrám jak pátrám potřeby k otevření dalších bublin nenajdu. snad nemusím čekat s otevřením další bubliny na novou akci.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takhle se mi rybaření nelíbí. Docela jsem se těšila, jak si zarybařím a jsem hodně zklamaná, naprosto to zkazili. Za mě palec dolů !

6. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, poctivě sbírám bedny, už mám dvě :D. Pak až bude potřeba, tak si zachytám s chutí a rád.

-družstvo- : Pokud budeš plnit hlavní žraločí akci, tak jako odměny jsou píšťalky a těma otevřeš další bubliny. -->ZDE<--

Hezkou hru ...

7. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak já jsem již byla na rybách 3x, první makrela, druhý humr a potřetí chobotnice. Nějak se mi to štěstíčko vyhýbá. Ale do konce akce je dlouhá doba, tak snad se to chytání ryb zlepší. Celkem mám již otevřeny 3 bubliny.
    Návnady vypadly z beden jenom obyčejné.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Druha navnada z bubliny opet nejnizsi, chycena ryba uz je lepsi - o jeden stupen, takze pocet odmen = 0... fakt si nebudu plytvat casem a namahou na neco tak nahodneho - ne jednou, ale mnohokrat v rade... doufam ze je akce spocitana tak, ze i nejnizsima nahodama se da splnit, jinak mam smulu...

danielaloblova, evainfo a hroudov tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak teď už to rybaření bude veselejší.

Jen by to chtělo sladit ty časy.Zaseknul jsem dnes ještě jednou a ...

...neberou. :sleepy:

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sledování šachové partie se mi zdá akčnější, než tahleta měsíční fraška!:wuerg:
    Jednou za den nahodit,pardon , teď už 2x. A pak celej den zase čučet do blba?!?:cry:
    A tohleto fakt bude ještě skoro celej srpen?!?o_O
    Nudááááááááááo_O

11. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Taky si myslím že i šnek by byl akčnější - jedna bedna za den, teď už jedna a půl, to je fakt hrůza >:(

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dva dny a uz mam celeho bednobrani plne zuby a to mam zatim jen jeden cas sklizeni, protoze jsem se vcera cely den drzela pily a vypadla mi z ruky az v pul osme vecer, takze jsem stihla pouze jednu sklizen na spesl plose a nemam tudiz druhou pistalku, ale uz ted si nedovedu prestavit otevirani 12 beden s ruznymi casy. Kdyby na zrale bedny pri vstupu na farmu bylo aspon nejake upozorneni, jak v letnim kalendari (kdyz neodkliknu darek, porad mi sviti v novinkach), tak nereknu, ale tohle musel vymyslet nekdo v zachvatu padoucnice nebo nevim :wuerg:

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Akce natažená jak guma v bombarďákách. Brrrrrrr.
    Ještě jsem se jí nepřizpůsobil.
    >:(

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak zatím ještě pokračuji, protože celý den sedím u počítače, tak mám farmu puštěnou ve vedlejším okně. Vybírat bedny je ale otrava, mám zatím 2 a každou s jiným časem.
    Nástrahy jsem zatím vybrala 3x, z toho byla 1 premium a 2x obyč. Na premium jsem chytila chobotnici, což bylo fajn, protože byly hned 2 a přiletěla z toho nějaká tajemnička. Na ty obyč jsem chytla čtverzubce a ploskozubce. Při představě, že tímhle tempem 1x denně chytím 2 makrely nebo humra :wuerg:, ve mně dozrává rozhodnutí na celou Aquamánii hodit... ručník.
    Minihra rybaření mě bavila, ale tohle je na palicio_O. Žraloky v bazénu asi dotáhnu do konce, ale téhle průběžné akci už teď dávám známku 4- a za 5 to není jen proto, že ještě stále nostalgicky beru rybaření jako fajn minihru.

15. ovecka63

ovecka63 Rádoby autor

Těšila sem se na rybaření jak malej Jarda ale toto teda pořádně zkopaly.Jdu si lehnout na zahradu na lehátko

evainfo tohle ocenil(a).
  16. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Beden s nástrahami je sice jen 10, ale taky jsem si říkala, že sjednotit je na stejný čas asi bude fuška :wuerg:
    Tak jasně, jde sklízet najednou až s poslední zralou, ale kdyby byl čas zrání třeba co 20 hod., bylo by to veselejší :p
    Tuhle akci beru jen jako doprovodnou, spíš jako bonus navíc. Nasyslím si bedýnky a pak třeba jednou za týden si pořádně zapytlačím, i když první týden to pytlačení bude dost hubené xDxD

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

dinoalesi Taky bych ji rada brala jako doprovodnou, ale to bych nesmela byt sberatelem neplacenych radku :cry:... takhle me to fakt spis jen stve, ze clovek u tupeho klikani bez snahy muze o radky prijit driv, nez stihne vokem mrknout. Kor, kdyz akce je opet cela jen o nahode aneb: Dostanu se k farme ve vhodnou dobu na sklizeni beden? Vypadne mi z bedny poradna navnada? Da mi system spravnou rybu, i kdyz presne trefim kruh? (coz se ne vzdy stava) Vypadne mi z bedny perla?

18. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

matlafous123 Jasně, co se týče náhody, tak to stoprocentní souhlas. Mám raději akce i třeba těžké, ale ty co si o nich rozhoduju sama a ne, že jsem odkázaná na systém -.- Nezbývá než doufat, že se nám těch 12 perel podaří získat. Ještě tajně doufám, že se objeví i jako odměna v některé z akcí, nejspíš v té poslední, to aby si ti co mají slabší nervy nakoupili koše :D

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

S těma perlama je to fakt trapný.
    Také si myslím,že by mohli bejt v nějaké příští akci v košících.Zisk je stoprocentně zaručen!:wuerg:
    Řádek kdyžtak oželím,tohle podporovat fakt nebudu.o_O

20. ašada01

ašada01 Titán fóra

Většinou sklízím na mobilu, tak moc neřeším, co vypadlo za odměny, neb na to nevidím. Teď jsem ale podle FAQ zjistila že už bych měla mít 2 píšťalky - z prvního a třetího patra věže. Za jednu jsem odkryla bublinu s 15x SH a stav mám 0, takže nemohu odkrýt druhou bednu. Mohla jsem ji dodat někam jinam?
    Další problém mám na hlavní louce, kde mi nefunguje automatická sklizeň stromů (nevím, jak dlouho, všimla jsem si toho až teď u PC).
    Na všech ostatních plochách funguje. Má to tak být?

maribeja a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.