Alice v Říši pádů (30.1. - 5.2.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Pitrýsku,půjčím ti svoje hůlky,sice jsou jídelní,ale když pojedeš v hlubokém předklonu,tak se dá :D
    Jinak, stojím frontu u šestého automatu ;)

2. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

to se nekdo ma,ja preslapuji pred 5 automatem uff....

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Stojím u pole, co chce 170 hůlek... to snad zítra naženu...
    Automaty aktivní 4, skipasů 145....
    V úterý to bude trochu mazec, v mobilu farmu nemám, nedala bych to (vytáčí mě i "rybičky", když kliknu blbě a zkazím celou hru).
    Takže potáhnu NTB a připojím se na data mobilu u chlapa... už když měla naše síť výpadek, jela jsem na mobilní data s NTB - hotspot.

4. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Sovičko,že ty ses cestou zastavila na svařák ...ještě teď se ti kouří z hrnečku ;)

5. vladca

vladca Stará škola

automaty aktívne 6ks (skipasy zatiaľ 210ks), stonka aktívna, špec. plocha otvorená a trošku som aj polyžoval na nej ... :)

idem už iba na dve plochy (treba mi ešte cca 3000ks akčnej), rúbanisko v pôvodnom stave

6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, mám funkční pouze 3 automaty,nemůžu se hnout z místa kvůli hůlkám, je to špatně nastavené, i když jsem dala na lesní mýtinu dlouhodobky, tak z nich vypadlo pouze 17 hůlek, a to je žalostně málo, stojím na jednom políčku už od včerejška odpoledne a budu tam stát další den, než nachytám těch 170 hůlek ve druhé zóně, asi celou akci odpískám, jen mi je líto těch vyhozených SH kvůli urychlení akčních, asi by to ještě chtělo zvýšit ty urychlovací diamantové, zlaté a stříbrné sloty na použití více řemeslných produktů, takto se toho moc najednou nedá využít.

jirinasinova198, lalaX21 a evainfo tohle ocenili.
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ad Lyzarka: kdo jiny by mel do cile lyzarskeho zavodu dojet prvni? ;)

ja mam splneny tak 4 ukoly na 2. plose
    a 85 skipasu na konte.

EDIT po 4 hodinách:
    Jsem to já expert... divila jsem se některým, že si posteskli, že nemají moc vypadávajících Hůlek. Já jich mám dost. A teď jsem zjistila, že se i na Lesní Mýtině dá zasít akční kytka :-DDD

Naposledy upraveno: 2/2/20
  8. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak stonek doma, zatím jsem neaktivoval, bo dekorky jsou sklizené a na plochách momentálně akční kvítí, z toho není tak velký zisk padátek. S aktivací stonku počkám, až budu mít zralou malinu (teda doufám, že jsem to správně pochopil, že tenhle stonek funguje na padátka i na farmě...). Cíl stromové kapradí taky splněn, už si vegetí na Baha. Ale nebýt bonusu 200% na 12hod. z kola štěstí, tak se taky plahočím někde na prvé nebo začátku druhé plochy. Z beden mi žádný takový skvělý bonus nepadl, takže bych měl smolíka. Teď už jen postupně vyzobu zbývající odměny.
    Kdo bojuje s padátky, tak osmnáctihodinová šlechtěná malina mi nasypala dnes ráno cca od 130 do 140 ks padátek z každé louky. S veškerým pokrácením "jela" cca 8 hodin ;) (legenda 29/30, JC na stromě)

9. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Já jsem asi za půlkou zóny 2. Čtu tady všechny příspěvky a zkusím podle hráče -migos- pohopole se SH. Snad těch akčních bude více.
    Podle migose jedu i slalom, díky za návod.

10. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

tak se můžu jednou taky pochlubit. jsem těsně před dokončením, za 105 hod snad posbírám poslední akční a bude mi chybět u jen 155 skipasů. "Obětovala" jsem skoro 3 000 kapek a 1 000 vrtulek. Nevím jestli to úplně stálo za to, ale všechno je jednou poprvé.

berkaKolchoznice, lalaX21 a evainfo tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nějakou hůlku jsem našel, kousek popojel, ale zase mě zebou ruce, rukavic je málo.
    Docela nepoměr padátek, když mám plochy cca stejné, stromy plus pole(íčka): brýle 444 ks, rukavice 145, hůlky 43. To by měla být jejich spotřeba tuším stejná.
    Když dám malinu, nebudu mít dost akční ,-)))).

12. elen45

elen45 Magnát fóra

mě zbývají ve 2. zóně poslední 3 políčka, skipasů mám 330 - jednou jsem aktivovala 100% na 24 hod. a jednou vytočila +1 na 6 hod. , booster ještě mám, ale zkusím pošetřit - ve spec. zóně není tolik akčních a asi jen 100 hůlek (mám 15) - v lese jsem to nechala bez úpravy - mám tam 5 zvěřinců, 6 obr stromů, 2 výrobny, 3 arboreta, 5 dekorek z minulé akce a ještě fůru stromů - akčních asi kolem 110

-migos-, lalaX21 a evainfo tohle ocenili.
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek je hotový ;)

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, obě dvě zóny ukončeny a zbývá poslední horní patro ve špešl ploše. Do řádku vloženy dekorky ale zatím neaktivován. Použila jsem 1x booster na 8 hodin, který dává +1 a dala jsem do zlatého slotu bonus rostlinných výnosů který dává 100 % a za chvíli jsem ještě doplnila přes stodolu další bonus. Myslela jsem si naivně, že se zvýší počet rostlin ale prodloužila se doba použití, tak jsem to ještě prodloužila pinky a jsem hotová. Jinak bych asi ještě čekala ve druhé zóně.

15. satelit

satelit Hvězda fóra

Potřebuji zelený rýč abych vykopal poslední automat.Na vykopání je potřeba 30 brýlí - těch mám habakuk,před brýlemi je třeba 30 rukavic - taky habakuk ale před rukavicemi jsou pořeba co? Hůlky - totální nedostatek,a ještě jich chtějí víc jak 8x tolik co ostatních komodit.Prostě nepoměr.Až dojde bonus 100%,tak vyzkouším ten nový řádek na okamžitou sklizeň a bude přehůlkováno.

16. babina51

babina51 Veterán fóra

Sklidím poslední sázení.Brýle,rukavice,hůlky dodány,ale ještě zbývá sklidit 90x skipass (tři várky) a večer bude akce hotová.Stonek jede.
    FA221....BAHA509

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... krásnou neděli i se sluníčkem, to dnes vypadá na hodně netrpělivé jaro a mohlo by to tak klidně i zůstat :D ale teď k akci a jak se tu píše, že hotové dodávky v zónách jsou namodralé, no já vidím ty modré fleky snad všude, cvikry mám vyčištěné xD a tak raději projíždím co je a není hotové a vypadá to už na poslední dvě dodávky, tedy 60 Skipasů :p ovšem u Lyžového rákosu jsem to opět nechtěně přehnala, no za to může pracovní směna, kde není čas něco počítat ..... vidím, sklidím,zasadím a pak čumím xD :p

Farmička je teď už plná včeliček a hlavně obr stromky jsou zpět na svých místech a s největší láskou zaopatřené, protože i díky nim stíhám část akciček :inlove: tak moc držím pěstíky , ať se všem daří ;)

18. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Kdybych se na tuhle akci vykašlal, tak bych dal na plochy slepice a prodával slepičince za 5.000,- xD

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Také hotovo,obr stromy na loukách,mezi nimi všechny TS a TCH, nějak se nakupily .Přeji všem zdárné dokončení xD
    Z tajemna jen zklamání......

20. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Do konce akce už chybí jen 95 skipasů - (pěkně blbý počet),
    ale z předchozí akce (narozeninová bonanza) ještě nemám stonek aktivovaný, chybí 4x posbírat SK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.