Alice v Říši pádů (30.1. - 5.2.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Skali díky.Tak mám opravdu hotovo....pluska na chvíli sešedla.

Apachie1 a Skali tohle ocenili.
  2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Skali: Je to opravdu tak, že po odkliknutí nádrží pluska opravdu zešednou a jakmile se vrátíš znovu z polí, tak už jsou opět modrá.

alexandrakerulova00, jana563 a Skali tohle ocenili.
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Do pozdních večerních hodin jsem dováděl na sjezdovce, až jsem se konečně vydováděl.
    Své tělíčko celé rozlámané jdu uložit do pelechu.
    :D

A za to jsem dostal 3 FL, růžový žabinec a 25 klaunů oč..
    Ejchuchů. :D
    Tajemno nechávám pěkně uležet. Nejsem na ty šoky dost připraven.

Naposledy upraveno: 5/2/20
  4. LUMP1333

LUMP1333 Zelenáč fóra

• Nepoužívej psaní velkým písme (Caps Lock). Jednak se to špatně čte a také je to na fóru považováno za křik. Děkuji Skali
    AKCE ALICE V ŘÍŠI PÁDŮ SE MI MOC LIBÍ,ALE JE MOC KRÁTKÁ KDYŽ SI MEMŮŽU KOUPIT HNOJIVO PRO RYCHLÝ RŮST NEBO AKČNÍ KOŠE TAK TO MEMŮŽU STIHNOUT NEBO JE TATO HRA UŽ JEN PRO TY KDO NA TO MAJÍ .ALE MRZÍ MĚ TO PROTOŽE ODMĚNY JSOU FAKT DOBRÉ .ASI MĚ NIKDO NEPOCHOPÍ ,ALE JE TO MŮJ NÁZOR. PŘEJI HEZKÝ DEN

5. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

vážení a milí, když to tak čtu (ale nemám čas procházet všechny stránky), tak se divím, že to fakt stihnout asi jde, ale je mi stále záhadou jak :-/ pěstuju na pohodlných polích s SH a vodou, ev. i hnojem, podle toho, jestli vím, že budu nebudu mít čas na sklizeň (jj, taky jako pracující nemám vždy možnost tu být) a stejně trčím na druhé straně a říkám si, jestli jsem někde na začátku neudělala chybu, protože mám mrtě skipasů skladem, ale pro jejich uplatnění se asi nedostanu skrze nedostatek kytek :-/

Naposledy upraveno: 4/2/20
    bodlinkaMici a Veselka tohle ocenili.
  6. polacka

polacka Baron fóra

Děcka, mám havýše. Jupíííí

7. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Na to, že jsem na lyžích nestála snad dvacet let jsem to zvládla :), jsem, šťastně v cíli bez pádu a karambolu :)

8. CalamityJane0708

CalamityJane0708 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Ahoj, to bude tím, že nemáš na stonku vložené všechny dekorace - jak píšeš, tak minimálně tu jednu ze zóny 1 ;)

měla bych dotaz - co všechno může být v bedně s lesklými věcičkami? Váhám mezi aktivací toho a 2 x podivuhodným stromem saharou, ale mám pocit, že z té bedny toho může vypadnout mnohem více :-D

*** sloučeny dva příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/20
    Mikeš tohle ocenil(a).
  9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak po přečtení ofika na stonek jsem viděla 5% navýšení vyskočení všech předmětů(možnost), nf farmě, ale po odkliknutí dokončeného stonku na mně vykoul bonus na BAHA respektive oba pěti procentní bonusy na BAHA, je někde problém? nebo jenom překlep? děkuji za odpověď.

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

chtela jsem napsat jupiiii hotovo 8) a ono mi na otevreni posledniho policka chybelo 9 slovy devet akcniho kviti (741/750). tak jeste 1 plochu "otocim"

a jak jste me nalakali, otevrela jsem si bedny: 5 letajicich ryb, 6 FL a cerveny zabnik o_O nu, lepsi, nez dratem do oka

EDIT: a taky me na zacatku akce varovalo "Obtznost akce Vysoka" ;)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si tak spokojeně jedu ve druhé zóně, čekám na řádek do stonku a přístup na spešlplochu. Mám oboje. Jdu dodat dekorace a ejhle, nemám Lamí kousek. Jo, lama lamí nemá lamu. Tož to snad stihnu...

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj - koukni sem #19

13. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

tak už taky hotovo, všechno vyzobané

evainfo, Pitrýsek47 a Apachie1 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 - ahoj, ten řádek necháme prověřit.

Edit: řádek je v pořádku, jen ten popis bonusů je jak od mimoně. Ale mají to tahle podivně prý i jinde, takže překladatelem to nebude :sleepy:
    U toho bonusu "kromě polí na Baharamě" bylo myšleno na plochách farmy

fany2020.png
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    CalamityJane0708
    Ahoj, ale fany2020 nešlo sklidit nebe, ne jen jeden řádek, takže chybějící dekorkou v řádku to určitě nebude. Nehledě na to, že jsem jí napsala, co má udělat (znovu se nalogovat).
    Nepiš více příspěvků pod sebe, jedná se o multipost. Pokud potřebuješ ještě něco dopsat, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit", příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ. Příspěvky jsem ti sloučila do jednoho.
    Děkuji Skali

DANKA722 tohle ocenil(a).
  15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

áj tuná to máme tak blbo, asi nejaký matematik:music:

[

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  16. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce dokončena včera, už to bylo jen o sběru kupónů. Ještě sem si 15 minut před koncem akce sebral skajpasy a naposledy sjedu zasněžené kopce. Akce trochu jiná a bavila mě. Doufám, že i na valentýna bude něco spešl. 8)

Hezkou hru ...

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DANKA722 - matematik říkáš, hmm, tak to mě nenapadlo :D

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

juchů dal jsem to celý vyzobáno všeckoxD

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Skali, to poznáš ľahko, dáš mu lopatu, hľadá gombík..8)

Skali tohle ocenil(a).
  20. ferda

ferda Rádoby autor

Zdravím,akci jsem nestihla dodělat,ale mám havýše...jupííí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.