Alice v Říši pádů (30.1. - 5.2.2020)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak hůlky mi taky trochu drhly, takže šel do rána na mýtinu sladký jetel (voda + bobky). Po kraji pár XXL stromů - z těch padátka neočekávám a ve zvěřinci jsou světlušky (druhý ještě zraje a výrobna taky). Sklizeň bez JC.
    jetel.png

Z chlévů a výroben to sice padat může, ale zabírají místo pro čtyři políčka. Spíš bych vsadila na ty rostlinky. A velkoskladiště, bo do nich se vejde 8 chlívků nebo výroben či stromů - tudíž šance na 8 padátek.
    ;)

2. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak už mám taky hotovo. Z tajemna - žlutý bizon, toho jsem si fakt přál. >:(

3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Ráno jsem akci dokončila.
    Pěstovala jsem akční na všech plochách, žádný bonus z KŠ nebyl, ale nevadí, zvládlo se to i bez toho.
    Tentokráte nebyl problém, aspoň na mé farmě, s padátky.
    Tak ať Vám to konečně začne padat a doberete se ke tam kam potřebujete. :)

4. satelit

satelit Hvězda fóra

8) Dolyžováno,úspěšný průjezd cílem. 8)

Hodnocení: 8)8)8)8):cry: (4/5 - celkem slušná akce,odměny dobré,vypadalo to hrozivě ale nakonec pěkná lyžovačka)​

5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Satelit tiez si myslim ze to nebolo take hrozne ako to na zaciatku vyzeralo :D Ja uz mam skoro tiez hotovo ,uz len nahanam skipasy no do vecera ich nazbieram :) Za mna akcia super,2x 100% bolo stedre KŠ,tak som si stihla aj kratke rastlinky napestovat o)))))

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hm, na průjezd druhé zóny mi chybí 250 bylin, což řeší sklizeň cca v 17 hodin. Pak ještě 2 mladší farmičky a mažu směr nádraží, neb v mém bývalém působišti jdu odmakat 2 noční. Když nemusím vstávat ve 3,15 na ranní - tak je beru. Akorát ten přesun , ten zbaští hodin..
    Skipasů mi chybí ještě 80 ks. Aktivoval jsem všechny automaty, poněvadž zítra budu chrnět a nebudu vybírat.

berkaKolchoznice a danielka0000 tohle ocenili.
  7. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Nebyla jsem odvážná,ale zvědavá,co se z tajemna vyklube.Dokonce jsem obětovala 3 floreny od Alice z bedýnky,abych zjistila,zda se 2.2.2020 stane cosi vyjímečného :D vlk a ostatní osazenstvo to má spočítané,výpravčí už se pomalu chystá na perón,aby jim odpískal odjezd expresu ;)

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vyplácal jsem moře PL a pokoušel se o jakýkoliv bonus. Marně.
    Ovšem dostat cukrový javor XXL s ohňostrojem a hláškou, jaké že to mám štěstí, to je vážně síla.
    A k tomu ještě 2 cukr. javory v XL provedení na ZL, vúúúúú, vlastně mňauuuúúúú.
    Samozřejmě ještě spoustu těch "nejpotřebnějších" blbostí, ale z cukrových javorů je mi nejvíc blivno.
    :D
    Tak nic, jdu se dál plácat bez bonusů. Však se ještě uvidí kdo s koho.
    Hůlky jsem už pokořil.
    :DxD

9. vladca

vladca Stará škola

ad javor XXL a XL ....
    ja som donedávna dostával katalpu XXL, ale už zmizla (dúfam, že navždy) z KŠ, teraz je moja "topka" orech XXL a mandľa XL
    dnes ráno mi KŠ ponúklo pár slušných odmien ale medzi nimi aj toto dole, tak som sa ani nepokúšal točiť,
    viem presne ako by to dopadlo ... už ich mám 27 xD

10. sirchose

sirchose Analytik fóra

Taky mám obavy co vypadne z tajemného havýše,snad ne žlutá střihárna ovcí,protože tu se mi rozhodlo pravidelně věnovat kolo neštěstí,zatím jich mám 64,to mi celkem stačíxDxDxD

Tak z havýše nakonec dva žlutí bizoni,ach jo:cry:

Naposledy upraveno: 3/2/20
  11. papulice

papulice Veterán fóra

ach jooo,těch rostlin napěstovat,ještě jich chybí moc a moc...

12. Nefertis

Nefertis Pisálek fóra

Četla jsem si to několikrát, žádné tlačítko prozkoumat se mi neobjevuje, nefunguje mi to.

-migos- tohle ocenil(a).
  13. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja uz mam hotovo a ako to tu citam tak sa bojim dat tajemno na plochu :wuerg:xD:inlove:

lalaX21, Pitrýsek47 a vladca tohle ocenili.
  14. Skali

Nefertis - začínáš v první zóně

Klikneš na startovní políčko - to s tou kozou na lyžích. Na pravé straně se ti objeví zelené tlačítko "Odemknout". Na to tlačítko klikneš, tím dodáš požadované množství akční a získáš první odměnu.
    Dále postupuješ stejným způsobem na nějakém sousedním políčku - klikneš na něj a vpravo zase dodáš potřebné zboží.

první zóna start01.png

PS: tady je tlačítko Odemknout šedé, jelikož nemám akční rostlinu (to jen na vysvětlenou)

lalaX21 a vladca tohle ocenili.
  15. vladca

vladca Stará škola

Nefertis asi takto:

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nefertis tlačítko prozkoumat není, je jen oblast, kterou máš prozkoumat, napsáno vpravo. A pak jak píše Skali, když máš dost lyží, tlačítko odemknout zezelená, klik a dodáš, tím se posuneš na další políčko.

Být tou kamzicí Alicí, tak se urazím, prý koza ,-)))).

17. JUMBOMARTA

JUMBOMARTA Pisálek fóra

tak aj ja mám komplet, ešte som zvedavá čo dozraje z tajomných stromov a tajomných stajní, už by som si toho mravca fakt zaslúžila, ešte ani jeden sa mi nepodaril :-(
    EDIT: tak zas nič , namiesto prísavníka - červená ryba a na miesto mravca už asi miliónty ježko a morča :-(

lalaX21 tohle ocenil(a).
  18. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Neboj, to jen já mám nehostinnou farmu ;)

19. Skali

Pitrýsek47 - pardón o_O Tímto se omluvám té kamzici Alici, že jsem ji nazvala kozou (a fakt nechtěně xD). Promiň Alice :inlove:

20. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Děkuji Skali
    Skali
    ***odstraněna citace předchozího příspěvku (se moc nesměj, máš černý puntík)

xDxDxD

Naposledy upraveno moderátorem: 3/2/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.