Alchymistova zahrada (24.4. - 30.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Protože to bude na nějakou dobu moje poslední akce, tak se do ní pustím. A přestože to bude poslední i na dvojčatech, tak právě proto bych ji chtěla udělat celou. Otevřela jsem na nich jednu část vodopádů, koupila prášek i falešné (rozdíl v cenách králíků 400 tisíc!) a z čeho mám největší radost - teď právě jsem na obou navýšila výstavní pohár o další tři stupně na 14%. Jsem zvědavá, jak se navýšení z 20 na 23 projeví na padátkách. Na všech třech plochách obou farem jsou připraveny ořešáky, na Baha biskupčepice. Tož uvidíme.

2. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Nevím jestli to zvládnu,ale zkusím to.

evainfo, Helena1313 a zahradnice4 tohle ocenili.
  3. Janina666

Janina666 Pisálek fóra

Já do toho nejdu. Ten stonek nic moc a v družstvu mám spoustu nesplněných úkolů. Držím palce ostatním.

myš59 tohle ocenil(a).
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

krakoramaja: Májo ještě je další akce ,-)))) držím palce vypadá dobře, já tady jen začnu a skončím ,-)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Pitrýsek47 - no jo, teď jsem ji objevila. Nu což, tak z principu uděláme obě, ne? Jednu na Baha, druhou na farmě, napěstovat by to šlo, bude záležet na padání. Když se zvládlo 24 tisíc na třech, těch 17 a 20 nebo kolik se zvládne taky. Kombajn běží, MJS běží, 2 akce najednou běží... Na konci pak uběhaná hodím vidle do hnoje a papá farmo, sbohem a šáteček :D

Edit: Znovu jsem si pročetla zadání obou akcí a došla k závěru, že nebudu čekat do 30., ale vidle do hnoje hodím už dnes. Mějte se tu všichni báječně, moc se nehoňte, moc si nestěžujte (stejně to padá všem a všude stejně) a zase někdy na viděnou :inlove:

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Keď že som pred chvíľou prišiel z FN tak som to prešiel iba letmo.Neviem či ísť do akcie odmeny nič moc.A tajné?To iste v nich budú naskladané samé lištovky ako vždy ktoré nezbožňujem.Do večera uvidím ako sa rozhodnem či plniť alebo nie ale asi rozhodnutie padne na druhú variantu.

7. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Světluškový alchymista
    na nás dneska cosi chystá.
    A pak zítra hned
    Plnou parou vpřed!
    pro žaludeční vřed.

Naposledy upraveno: 24/4/18
  8. Beruška007.c

Beruška007.c Zelenáč fóra

z většiny akcí jsem nadšená, ale přijde mi že se čím dál tím rychleji zvětšuje potřeba surovin, které jsou nezbytné k vytvoření akčního předmětu ve mlýně, třeba teď ta křišťálová květina sice je doba růstu 5 hodin, to jde ale když jí do mlýna potřebuju 1750, to mě krapet vyděsilo, toto stihnu vyrobit tak jednou :D ale co Vám chci ještě zpětně pochválit tak Vikingskou ságu s Ingrid, z tato akce se mi líbila ze všech nejvíc :) a psali jste že je Ingrid zpět, tak doufám že zase někdy bude :)

myš59, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ty jo někomu hrabe a já to tedy doufám nejsemxD

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To opravdu nikdo nesklidil po 14 hodine? o_O To je ale vopruz! -.-:D

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já, já jsem sklidila a mám stonek!xD

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

matlafous123: Safra, sklidila jsem před chvílí a žádnej hmoždíř nevypadl!!! Jdu si podat stížnost na Hlavní nádraží ;);););)xDxDxDxD

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- :D Gratulace!
    Btw malem jsi me dostala, nez mi docvaklo, ze nemuzes byt druha... predpokladam-li spravne, ze casey uz ma hotovo :p
    Apachie1 No proto! xD

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

627 keramických hmoždířů na úvod (24,1%). Standardní sklizeň s aktivací všeho možného na stonku, 3 JC, nejdelší plodiny na Farmě (22:45) i na Baha (24:00), zvěřince, výrobny, obr stromy...
    Tolik mi toho ještě na začátku akce nikdy nevyskákalo... leč množství padátek je dané i tím množstvím požadovaným...

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na to,že jsem na dvou polích pěstoval seno,které tam samozřejmě zůstalo od večera do teď,padlo 836 drtičů.Je to sice jen na dvě ampule,ale co....
    Více mě zarazilo,že zítra začíná druhá akce na stejné ploše a přitom robot stále pojede dalších 125 hod.
    To mám pěstovat tři kytky nad sebou ?

16. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Mě vypadlo na baha 218 hmodířů z nejdelší kytky, škoda že jsem zapoměla na JC.. Večír bude ještě sklizeň karafiátů a lískáčů tak snad to bude hezky padat. Zkusím dát obě akce, potřebuji ZB pořád ještě nemám přístup do všech místostí, tak se budou hodit a čas na akci je, když jsem mohla plnit roboty za tak mizerné odměny proč né tyhle dvě :D

myš59, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) sem začala později, protože jsem se začetla do jízdních řádů vláčků a taky dilema, co zasadit na noc na farmičku - dlouhodobky pro koleje nebo nechat křišťálovou :sleepy:. Bude to mazec když člověk nesedí doma, ale se mi to líbí a udělám co zvládnu :p. Vypadlo 468 hmoždířů ... to je dobrý a teď rychle rozpěstovat - ponocovat nebudu, bych byla v práci nepoužitelná :D. Volný víkend to jistí, tak snad to bude padat a určitě všem držím palečky ;)

Naposledy upraveno: 24/4/18
  18. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Nevím jestli moje nářky ohledně stromu moudrosti a hafo navyužitých hvězdiček dopomohlo k tomu,že dnes konečně jsou dané nové runy.Díky za to,pozdě ale přece.Zaktivovala jsem si modrý strom,ale v liště ho nemám ani po znovuotevření farmy.Stalo se to taky někomu?Díky

Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - hledáš v dekoracích ?

20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

tak teď skáči mezi akcemi a stále přemýšlím, kdo to může vymyslet dvě pěstitelské akce s jednodenním odstupem. ale jdu do toho, je to výzva. Jára

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.