Alchymistova zahrada (24.4. - 30.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skodule

Skodule Rádoby autor

Souhlasím, akce míjí akci. Začal jsem si vybírat co plnit a co neplnit. Úkolů v družstvu je na plnění dost :) všem co se soutěže účastní, ať to jde od ruky.

2. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

matýsek 1991.... lektvar síly květin vyrobíš ve mlýně z akční rostliny a hmoždíře
    Ať se ti daří přeje Evika

myš59, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jdu do akce at se děje ,co se děje.Vím,že mám zas víkend a horší je to, že prodloužený.Nojo, lidi si určo vemou dovču i v pondělí, když 1.máj vyšel na úterýxD;)

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Taky se pustím do akce a kam dojdu,tam dojdu;)

Helena1313, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) do akce určitě jdu s novými holínkami jako vždy, další stoneček mám do sbírky, ale uvolním jenom dvě plochy farmy a dvě na baha a jak to při práci půjde jsem sama zvědavá :p. Padátek je čím dál víc, ale dlouhodobky snad zase pomůžou tak žádné lenošení a jdeme na to ... no né xD

6. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky se na to asi no prostě vynechám nějak mě nenadchla probíhající akce a dodělám asi až zítra jak dorazím kolem 15 hod.Tak asi začnu trošku dohánět družstvo neboť mám pocit a valím oči co vše je tam potřeba napráskat síla fakt:eek: a kdy to dělat když dost z nás chodí do práce. To asi nezajímá dříve to bylo mnohem lepší i odměny stály za to a byl čas mezi akcemi a už to je fakt honička to mě stačí jedna v práci a pak ještě tu už nééé:p:p:pjazyk na vestě mít nechci. Nemluvě že z kola ty odměny +1 na 24hod. nepadají vůbec to musí být zázrak stejně i růžovky to nehrozí to spíš padle kozí mlékárna atd. :(Přeji mnoho zdaru všem kdo jdete do akce i pajdátka ať valí dobře. Janča

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jak zde již bylo napsáno, je to jedna velká bída o_O

8. doben

doben Ikona fóra

Myslel jsem si, že se u této akce dočkáme větších změn než jen změny grafiky. Dle mého názoru byly nejlepší první světlušky. Každopádně akci plnit budu, ale je to jedna z těch akcí, u které je mi celkem jedno, kam se dostanu, protože ani stonek tentokrát není nic extra. Všem co se do akce pustí přeji, ať to padá.

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Mám jasno. Bourat kvůli tomu nic nehodlám. V současnosti mám políčka na třech plochách, tak teda na nich budu pěstovat tu krásnou křišťálovou kytku a zbytek si bude dál žít vlastním životem a alespoň produkovat padátka. V podstatě chci hlavne TS Wolfram a děsivé sazeničky, na což potřebuju 10500 akčních kytek + 1300 padátek. Pak určitě mince, na což v jednom případě akční věci po splnění dvou předchozích kombinací nepotřebuju vůbec, ve druhé ještě 650 padátek + 1750 kytek. A šmytec. Víc mne to nezajímá. Řádek totálně bez invence, takových mám hafo, takže to mne opravdu nemotivuje. Ale kytka je to hezká. :)

10. llew65

llew65 Vážený autor

Další akce, která mne nechává absolutně chladným, tzn. že vynechávám. Se nebudu honit po polích kvůli tak směšným odměnám. 330 000 BZ mne nevytrhne, TBZ a krejcary už vůbec ne, speciální hnojiva taktéž a o tajemných sazenicích ani nemluvě - odpadu, který z nich padá, mám plnou lištu.

11. maribeja

maribeja Stará škola

Do akce jdu ,ale bourat nic nemíním ,mám asi volných 600 polí a to by mělo stačit ostatní by mohlo jistit padátka .

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám po stávající akci uvolněné plochy na farmě, něco na bahamě, tož to fofrem vypěstuji, dodám a prchám. Mám nějakou jarní únavu - nebo jsou ty akce vážně nudné, nudné, nudné...? Zítra mám dvanáctku(škoda že ne plzničku) a tak ani o moc nepřijdu, když začnu večer. Jen nesmím zapomenout zbaštit ty dvě pochutiny, bych mohl do rána zasít aspoň na ostrově. Na farmě to bude jako vždy jistit lískáček. Králík v bedně, prášek jsem prozíravě nenaházel do úkolu a tak vlastně žádná křeč. ;);)
    Tentokrát všem přeji co nejvíce motivace do hry. Pomněte, že kdysi jsme za takovýto řádek byli vděčni a nebrblali jak staré babky u masny, že takové poměry nepamatují - když kolem přejde ucouraná, potrhaná bytost, co jen vzdáleně, ale opravdu vzdáleně připomíná osobu snad ženskou:wuerg: Takhle strašně jsme nevypadali ani po dnu na bramborách, když nám do nich zapršelo. Jó, ten nahoře má i smysl pro humor:);)

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Takový převlečený světlušky....chci stonek, takže do akce jdu. Aspoň, že se dá pěstovat všude.

14. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

do akcie sa pustím ako do každej ,a čo sa podarí to bude,ale verím že ju tento krát dokončím

15. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

na všech polích a jen 18000 kusů ? to je pohoda. a ty padátka uvidíme jak budou padat ?? snad to půjde. jdu do toho :):)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát fakt beze mně.:p

myš59 tohle ocenil(a).
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já si zahraju jako skoro každou akci :p připravena juta ke sklizni a uvidíme, jak to bude lítat, když je potřeba tolik padátek. Kytí dobré, toho moc není. Budu na 2 dny likvidovat na bahamce stromy, ale brzy půjdou zpět, jen co dopěstuju. Obříky tentokrát nechávám :music:

18. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, je tam 8 zlatých banánů a ještě hvězdičky - do akce jdu, banánů a hvězdiček mám opravdu málo! Pořád lítám pro vodu do studny, mám jen 110 kapek, ale to se nedá nic dělat. Falešného králíka jsem si vytočila na kole štěstí, tak ho obětuju, ale líto je mi třpytivého prášku - ten stojí okolo 130 tisíc. Něco vyrobím, něco mám a počkám, až snad trochu na trhu zlevní.
    Třeba vypadne i něco pěkného z tajemnic?

19. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Od pátku do středy mám dovču,tím je řečeno všechno,nandám pohopole a farmo klidně můžeš odpočívat já budu taky.Nakouknu jednou za den aby nebyli zkráceni sousedi o dárek a víc na mě farma nemůže chtít :p
    Nadšenci co se do toho pustí ať jim to vyjde.

20. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Do akce jdu, uvidím jak to bude padat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.