Aktualizace v Rama obchodě (24.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ale Pitrýsku, to byla přece ironie... Reakce na to "vylepšení"...

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vážně? Já mám fakt tu hlavu asi omrzlou z lednice, nepoznám ani ironii xD končím tuhle diskuzi, teď ještě napíše chechtavá, co jsem měl vidět a neviděl :D mějte se, škoda času.

3. ilonastefkova66

ilonastefkova66 Pisálek fóra

děláte poslední dobou všechno pro to aby jste nám hru znepříjemnily :mad::oops::cry:

Veselka, maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

fajn, další rána pod pás, tak bychom snad mohli ten ramaobchod zavřít úplně, co myslíte? příště by se v rámci aktualizace mohly ze hry odstranit obrstromy, zrušit mletí SK, taky kombajn je určitě zbytečný, atd. atp. :cry:

základní myšlenkou RT je ovšem vydělat peníze, nikoli hráčům hru usnadnit, nenecháme je kupovat za ramamince, jen ať vysypou reál, takže asi tak

už jsem se dostala do stavu, že když zapnu noťas tak se hned nehrnu k farmě, tak snad už brzy to zabalím úplně - to bude volného času xD

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Ak dôjde k nejakej zmene na základe spätnej väzby tak určite by som odporúčal navýšiť obmedzenie napr 10 - 15 krát a náradie nechať neobmedzené.

larelay a vilm4 tohle ocenili.
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Asi taky brzo skončím nebo budu hrát jenom občas a flákat to. Zkusím najít novou hru na -snad- dalších 10 let.:(

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, ze začátku hned napíšu, že mám možnost okamžité sklizně z chlévů. Budu se snažit, aby mé vyjádření ke změně nebylo tendenční, ale věcné. Na věc se podívám ze dvou pohledů a pak napíšu jak se změna projeví z mého pohledu.

Finanční stránka změny. Cílem BP je zvednout zisk. Vůbec se tomu nedivím, jako majitel firmy, bych také chtěl, aby firma měla větší zisk. Jenže zde dle mě tato změna povede k pravému opaku. Vysvětlím. Hráči, kteří nemají možnost okamžité sklizně z chlévů, tak budou nakupovat nebo nenakupovat stejně jak jsou zvyklí. Hráči, kteří mají možnost okamžité sklizně a mají desítky tisíc mincí, berou nákupy ve farmářském obchodě jako samozřejmost a už nebudou chtít nakupovat za reálné peníze a ani nebudou. Takže BP přijde o zisk právě od těchto hráčů, ať už to bylo za tajemné chlívky různé nabídky balíčků atd.

Hráčská stránka změny. Ano z tohoto pohledu, už změna ve farmářském obchodě dává logiku. Protože hráči, kteří mají okamžitou sklizeň zvířat, mají obrovskou výhodu oproti ostatním co tuto možnost nemají. Jenže tohle se mělo zavést mnohem dříve a ne skoro po roce, kdy bylo možné neóny získat.

Z mého pohledu, je to nefér jednání ze strany BP. Ne protože mi seberou možnost takřka neomezeného nákupu komodit, které jsou za reálné peníze. Dříve jsem tuto možnost také neměl. Ale důvod je o pozdní informaci o této zásadní změně. Dle mě mělo být oznámeno před recyklomatem, aby se mohli na toto všichni hráči připravit. Další věc je že BP udělal obrovskou chybu a okamžitou sklizeň zvířat vůbec dopustil a to hned dvakrát. Moje reakce na toto je zrušení prémiového účtu. Nulový nákup tajemných chlívků a stromů. Dále nebudu kupovat ani SH ani SK. Kupoval jsem i FLoreny z nabídky z novinek (3300/2200 FL) už nekoupím. Myslím si že tímto rozhodnutím jen BP urychlí konec hry, bohužel.

Naposledy upraveno: 23/6/20
  8. ezzra

ezzra Hrabě fóra

No ako rychlo sa dnes nabaluju akcie,,rychlooo vypredaj SK,,rama minci zo slachtenia,,este chyba BB..a nakupujte ako murovaty...presne ako napisal Migos...konecna,,.premna ostane uz len safran...;)snad si to casom RT premysli,ked im tisicky hracov zrusia premia a zisk upadne..alebo zrusia celu hru...:wuerg:

tak sa dnes trhli mame to za 1SK...a nakupme aspon zo 3 xxl kosexDxD

jolana4, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

a mna mrzia rozhodnutia ake sa tu robia
    takze aj ja priskrtim kohutik financii

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Na slunicku jsem sedela az posledni pul hodinu u obeda a u piva. A jestli se mi pred tim zdalo, ze tu vladne lehka hysterie, tak ted uz mam dojem, ze tu probiha diskuze minimalne o povalecnem vyrovnani po zaniku Rakouska-Uherska (se vsemi temi kompenzacemi a konci) o_O = sejdeme se jinde, tady je na me moc hormonu.
    Hrala jsem driv bez obrstromu a SH v Ramaobchodu. A budu hrat dal! Treba i bez celeho Ramaobchodu.

EDIT: Y_n_O Kdyz to umis v zivote, pujde ti to i na farme... vzdyt neni umeni mit vseho tuny a rozhazovat do vsech stran. Umeni je dokazat zit i s malem.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

matlafousko, ono nic jiného nezbyde, ale poslední dobou, co mám mírně omezený přístup na farmu, jsem nakupovala hodně. A to mám těch kapkových stromů šest. Takže se budu muset naučit šetřit i tady, v reálném světě bych si klidně lajzla závod s Harpagonem i strýčkem Skrblíkem... 8)

EDIT: hraběnko, když ale to bylo tak fajn, alespoň tady si zahýřit 8)

12. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ona je tady s námi Gréta?Využívání stávajících zdrojů,šetření,odvrhnout prémium?No tak jo.Mně je to vlastně fuk,nezávodím,tak co.Ale pokud se ty změny někomu nelíbí,musím uznat ,že má recht a moji podporu.

13. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Rád by som vedel aký názor majú na toto vylepšenie ostatné komunity hlavne nemci, inak pripájam sa k štrajkujúcim :) tiež už nebudem kupovať florény

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 - není nic jednoduššího, než si to u nich přečíst ;)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dob, opravdu chceš aby jsme se podělili o názoro_O Dobře recyklomat jsem si užila až když jsem si dokoupila narozeninový řádek a měla vyšlechtěnou pohanku. Tedy jednou. Do té doby jsem využívala výhodu stromů a i tím měla obrovskou výhodu a tady si dovoluji k Migoškovi, nerovnost do hry přinesly stromy,a tím, že se tam navíc ještě objevily chlívky, se ty nůžky otevřely ještě víc. Protože chovatelé už nemuseli patlat superhnojivo, ale za krejcary nakoupené krmivo. Dokonce si sjednávali dodavatelé na trhu. O tom jak bude vypadat letošní Topka nebudu raději spekulovat. U akcí to víme. Bylo zde dost rozhořčených, když zrušili v prémiu kombajn a teď ho zase z jiného důvodu ruší. Prémium rušit nemíním, pořídila jsem si jej dokonce až když je zrušili kombajny a dali funkci obnovení farmy. A málo co jiného ještě kupuji :)

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent vzhledem k tomu, že se jedná o velkou změnu, tak ano, opravdu chceme znát váš názor, abychom věděli, co máme uvést v reportu.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám plno ramamincí a nic za ně nekupuju, tak je mi to nějak jedno, stejnak si RT udělá podle svého xD

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Dob, tak reportujte, všechno, že se ruší prémia, zřejmě se nebudou hrát akce o mince při šlechtění, spojené s nákupem SK, emzáci sejdou na úbytě, protože nebude důvod recyklomat hrát, trh s ovocem (netuším, jak se to jmenuje) také, atp. Ona ta kauzalita vážně funguje; stejně jako pýcha předchází pád.

19. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

No mne to nepotěšilo,jsem sice v dost vysokém lvl.,ale jsou situace,kdy mi tyto položky vytrhly trn z paty,Snažím se se vším šetřit,ale někdy to holt nevyjde a rychle si skočit do obchodu bylo fajn.Stejně musíme mít naspořené,nebo nakoupené farmářské mince,bo bez nich nic nekoupíme,tak mne toto rozhodnutí RT dost mrzí,dávám palec dolů.
    PS-Stále ruší věci,které byly u hráčů oblíbené,ale že je potřeba zavést slíbených více slotů,je ani nenapadne:(
    Y_N_O - pravdu díš

20. Y_n_O

zejdy66: to máš pravdu, mám pocit, že to začalo s komixem, kde se daly získat kupony... A sloty jsou na někdy brzy příště slíbené xD

goldedawn, zejdy66 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.