Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Kutilkam: kombajn do nebe zde byl už zde navrhován mnohokrát:D, zatím stále bohužel bez odezvyo_ORovněž i použití kombajnu při šlechtění na tulidomky:D

PS: Asi se to do nebe kde sedí RT zatím nedostalo:p

Naposledy upraveno: 1/2/15
  2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já bych se taky chtěl víc obchodování mám moc chlívků,které nepotřebuji

3. honzi

honzi Komisař fóra

Mám návrh na Šlechtírnu stromů
    Došlo by k úpravě Intersemenáče - získat by se z něj daly pouze obří stromy a jejich upgrady.
    Šlechtírna stromů by se nacházela jak na Farmě tak na BAHA ve farmářském domě.
    Z libovolných řemeslných přísad (50 ks, výhodné pro ty, co mají 30 000 mandragory jako já :D ) by se vyrábělo Růstové sérum, které by posílilo šanci na úspěšné vyšlechtění (o 2%).
    Šlechtilo
    by se vždy ze třech stromků - ze základních na XL, z XL na XXL a z XXL na stromky z tajemniček... Šance úspěchu by se postupně snižovala s úrovní šlechtění (1. úr. 100%, 2. úr. 75%, 3. úr. 50%), šlechtění v 1. úrovni za 1 000 Kr farma, 2 000 BAHA; 2. úroveň 50 000 farma, 100 000 BAHA; 3. úroveň 3 Fl farma i BAHA.
    V případě neúspěchu o stromky nepřijdete.
    Samozřejmě že když dáte 3 základní hrušky, nemusí vám vždy vyrůst XL hruška, ale to neznamená, že vám ze tří XL banánů vyroste XXL Cesmína, nejvyšší bude pravděpodobnost, že vám vyroste stejný nebo o pár stupínků vyšší stromek.
    Mohou vám vyrůst i XXL TS.
    Vzácnost TS
    vyšlechtěných bude přímo úměrná stromům obětovaným, takže ze 3 XXL Jablek spíš vyroste Zlatý strom než Sakura :D

+ pro hráče
    možnost upotřebení přebytečných řemeslných přísad, možnost vyšlechtění TS za nižší cenu, než se kupují, pokud půjdou do Intersemenáče, jdou na jistotu pro obr stromky

- pro hráče
    nic mě nenapadá

+ pro RT
    hráči budou spokojenější

- pro RT
    hráči budou sice kupovat méně TS, ale zase budou utrácet Fl za šlechtění, tím pádem žádný úbytek koupě Fl, tím pádem žádné -​

malinkami a Mirda95 tohle ocenili.
  4. evok14

evok14 Zelenáč fóra

U toho kombajnu na stonky to nebude tak snadné. Představte si, že Vám odklikne i to, co zrovínka nechcete a schováváte si na akci. Kombajn vezme vše a tak i bonusové řádky nám budou na nic, když si je nebudeme moci ušetřit, když je budeme potřebovat. Myslím, že je to pro RT dost tvrdý oříšek, nastavit jen řádky kde jsou BZ a KR a ty ostatní nechat být :music:

tydýtková, dasa717 a korpioni tohle ocenili.
  5. honzi

honzi Komisař fóra

evok14: k tomu by pouze stačilo políčko na zaškrtnutí: sklízet tento řádek při sklízení kombajnem a pokud nechceš, tak to nezaškrtnout

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Přidávám se k ja-pe - dát do hry - třeba na kole štěstí nebo při plnění úkolů žolíka na chybějící dekorace v řádku na nebi

malinkami tohle ocenil(a).
  7. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, ...nový návrh podávám do "Návrhů", ale měla by k tomu být nějaká anketa, tak kde ji mám vytvořit? Nebo anketa bude spuštěna, až bude návrh předán RT?
    Prosím, poraďte, malinkami

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Malinkami,
    návrh podáš tak, že založíš nové téma v sekci a před odesláním k němu připojíš anketu, to jak má anketa vypadat, je uvedeno v pravidlech sekce. A to jak ji vytvoříš je pro změnu popsáno v tématu Téma (založení, anketa atd. ....).

9. hexinna

hexinna Pisálek fóra

navrhuji vzhledem k daleko většímu počtu řemeslných produktů rozšířit alespoň o jedno místo bonus-zlato
    nebo
    zvážit zda nezměnit u receptů na perníky, vaječný koňak, valentinský květináč, svatodušní kytici, pusinky, levandulovou marmeládu, ananasovou masku, jarní vývazek, ovesný chléb, bílou nevinnost a růžové želé bonus-zlato na bonus-stříbro, jejich účinek odpovídá spíše nižšímu bonusu vzhledem k ostatním řemeslným produktům​

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Líbí se mně obě varianty!Hlasoval jsem ale pro rozšíření,protože zlaté sloty navíc bych určitě využil na marmošky navyšující BZ!

11. hexinna

hexinna Pisálek fóra

navrhuji, aby se ve spodní liště buď ukazovalo opravdu všechno,

nejen část dne, většinou se nezapíše, co mi ráno dala ovečka za dárek, zapíše se až použití mazlíků,

nebo úplně stačí přehled dárků, které a komu jsem ten den poslala, co mi ten den dala Bambulka za dárek,co jsem prodala nebo koupila, v případě vzducholodi vyměnila

nic jiného jsem v tom seznamu nikdy nehledala a jestli vypadly tři hřebíky nebo pět asi nikoho nezajímá, stav má ve stodole

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě zlatý bonus využije se víc

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Jasná volba:DZlatý bonuso_O

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

Určitě přidat zlatý slot.Stříbrný mi stačí jeden na děsivku.No občas na mrkvový chleba.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Samozřejmě přidat zlatý slot. A vzhledem k tomu, že narozeniny farmy a Valentýna jsme vlastně slavili my hráči a podarovávali RT ( což si myslím mělo být naopak a RT mělo dát něco nám, aniž by chtělo spoustu FL) , bylo by od RT docela solidní, kdyby tu druhou variantu- recepty na zkrácení času se zlatým bonusem přecenit na stříbrný bonus- dalo RT nám hráčům jako bonus a dárek za dlouholetou podporu (finanční) .... xD ale to se nikdy nestane , to bych chtěla mnoho xD

16. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Take jsem pro zlaty slot.Prebyva mi ananasove pecivo ktere je pro diamantovy slot,ale tam mam stale MJS.Jak pravi klasik "Kam s nim"

pajaable tohle ocenil(a).
  17. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

JÁ taky jsem pro zlatý bonus všema deseti.Hlasoval jsem pro.

18. pajda361

Návrh nezískal dostatečnou podporu hráčů a je tedy uzavřen.

19. pajda361

Návrh získal dostatečnou podporu hráčů pro předání RT.

terkacheerka a pajaable tohle ocenili.
  20. Bokonon

Bokonon Vážený autor

Navrhuji, aby se pro hráče s Diamantovým balíčkem zavedla možnost automatického sklízení stonků v Nebi tak, jak tomu je u stromů. Sklidily by se všechny dozrálé stonky bez rozdílu co momentálně dávají. Pokud by si hráč chtěl některé stonky šetřit např. na akci, mohl by tuto možnost vypnout a sklízet i nadále ručně.
    Domnívám se, že by se to takto mohlo líbit i RT, protože by to nepochybně zvýšilo zájem o drahý diamantový balíček :)
    Ten kus kódu už stejně víceméně mají, takže by jim to ani nemuselo dát mnoho práce :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.