Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Celkem zajímavý nápad, s podobnou myšlenkou si už nějakou dobu pohrávám, ale stále nemám čas tomu dát nějakou formu. Tohle je sice něco trochu jiného, ale líbí se mi to.
    Taky by ale nebylo špatné získávat jednotlivá poschodí při zvyšování lvl. Třeba první otevření by bylo možné v lvl 50 (jedno patro) a pak každý desátý lvl. A taky by to mohlo podobné jako ve stonku, kdy do některých políček se dá umístit jen konkrétní dekorace - tady by to mohlo být tak, že třeba taj.chlívky by mohly takhle omezené a běžné bychom dávali na univerzální políčka.
    Jen nevidím ty obrázky, takže nemůžu ocenit grafickou stránku návrhu.

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Možná by bylo lepší udělat větší chlívek - třeba 3x3 - ze kterého by vypadlo 100 zvířat za dobu 10 minut.
    Nebo mě ještě napdl takový velký kurník (pro všechny zvířata ) o velikosti 5x5 - musely by jste tam umístit daný chlívek z lišty jako by to byl upgrade - normálně by se odečetlo krmivo daného zvíře a po určité době, by z velkokurníku vypadl daný počet zvířat od všech druhú které jste tam umístily (8x medvěd, 15x liška, 2x sob, 11x slepice atd.)

Jako fajn, taky nadávám že už se to na plochu nemá jak vlézt, ale teda takový nápady mě nenapadají ani v zoufalé situaci, kdy je potřeba do akcí milion různých zvířat a ještě k tomu akční kytka + mletí ve mlýně.

Poznámka : taky se mi nezobrazují obrázky

3. enrikea

enrikea Aktivní autor

myslím si že to není špatný nápad ,ted už ho jen zrealizovat :)

evainfo tohle ocenil(a).
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nápad je to pěkný, je to obdoba šlechtícího paneláku, ale bohužel obrázky se mi nezobrazují!;););)

evainfo tohle ocenil(a).
  5. šebejda

šebejda Baron fóra

Váhal jsem , jak hlasovat. Nakonec jsem dal NE, ale jenom kvůli navýšení počtů klikání myší. Nová plocha není řešení->tím je ukončení nových zvířat a stromů.

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Mám dojem, že na velkokapacitním dobytčáku už RT pracuje, jak nám bylo sděleno v jednom z posledních "pastýřských listů". Takže bych v klidu vyčkala, s čím přijdou a nekomplikovala situaci. A souhlasím s šebejdou, že není potřeba zavádět další havěť. Hlasuju tedy NE

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pěkné sváteční odpoledne...

No jsou tu i jiní hráči , Ti, co naše výhody nemají...

farmář1970
    Ale nápad (dobrý) no myslím že bohužel neuspěje neb jak píše čarodějka007...
    Já se hlasování zdržím.

babioli a pajaable tohle ocenili.
  8. nepleska

nepleska Aktivní autor

Príde mi trošku nelogické dávať chlieviky do vzduchu...ale som za pre nový priestor len pre zvieratká..pretože toto je farma :D a každý správny starodedinčan vie, že zvieratá patria do maštale :) ale páči sa mi ako to máš celé rozmyslené, len by som teda zmenila lokalitu umiestnenia. Ak by to bola budova, tam by tiež mohli byť uzamknuté časti, ktoré by sa postupne otvárali ako to tu píšeš.
    Každopádne oceňujem tvoj nápad, ak RT dostane dosť podnetov, tak sa nad novou plochou určite bude zamýšľať :)
    hlasujem áno

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky farmář 1970: ... tvé návrhy nevidím :sleepy:, ale podle toho co píšeš, by to bylo docela užitečné. Pokud zatím nejde uskutečnit novou plochu pro chlívky, by tento nápad docela vyhovoval. Že budou chlívečky někde v "luftě" mi vážně nevadí xD a občas i při akcích, či při mém selhání (nejvíce ráno) klikám určité řádky ručně ... jen, že mi to nevadí :p , ale tato věc určitě zaručí svůj provoz dalších chlívků, které jsou zbytečně v liště a které určitě potřebujeme (dříve, či později ) a pro ně není na farmě místo :p. Zkus [​IMG] s tímto něco udělat, ať je ten návrh celkově očividný, ale i tak to vážně vypadá dobře :p .. i název je supr :D ... a tím dávám ANO.

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na něčem se vydělávat musí,takže se nemusíme bát,že by havěť a stromky nepřibejvali.Pokud člověk farmaří několik let,není přece potřeba chovat všechnu zvěř,ale jenom tu co chybí dodat do úkolů!:music: Horší to mají začínající hráči.:sleepy: Takže jsem také proti zavádění jakékoliv nové plochy.Ikdyž by mně to mohlo bejt jedno,bo sem starej kombajnérista!:)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Vážně jsem se zasmála xD získáním čtvrtky kuřete na své farmě? :mad: ... jsem drobný človíček, ale půlku čerstvého kuřátka sejmu na oběd xD , ale! na své farmě chci dokonalé, celé brojlery :sleepy: ... žádné handicapy u svých zvířátek bych nikdy nedovolila :p -- dávám velké NE ...

12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak já tedy taky dávám ne. Nějak si ten poloviční chlívek neumím představit,natož čtvrtinový.Ztratili by tak své kouzlo a některé jsou i krásné.To by se ukrojila polovina nebo by se všechno zmenšilo?Nene,kdepak.Chlívky by měli zůstat 4x4. Jen každý měsíc v tajemnu přibude nějaký nový a za chvilku bude z farmy zoo. A to b se mělo asi v budoucnu nějak řešit,ale zmenšení chlévů není podle mne to pravé.

Janké861 tohle ocenil(a).
  13. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Davam take NE,to je na Chocholouska.Kdo by hlidal ty 1/2 a 1/4 ,pocital a pocital a potom lepil slepice dohromady

To budou padat kurince 1/2 a 1/4?????

Naposledy upraveno: 27/3/16
    evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  14. holubmara

holubmara Pisálek fóra

To by byl chaos ktery nic neresi.Davam NE!!!

evainfo tohle ocenil(a).
  15. snek41

snek41 Zelenáč fóra

NE - bez komentare

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ne

17. rejnok2000

rejnok2000 Zelenáč fóra

Ne,to neni zlepsovak ale propadak

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jonsdorf Vubec jsem tim nechtela rict, ze si maji mladsi hraci nakaslat, protoze mne to pada ze stonku. Prave naopak... nebavi me, kdyz mi neco pada "nadosmrti zadarmo"! Kdyz mi totiz vsechno bude padat jednoduse odnekud z neomezena a ja pro to nebudu muset hnout prakticky prstem (krom nakrmeni) a nebudu muset premyslet, tak uz je to (alespon pro me) hra o nicem - jen bezduche klikani. Farmareni je o tom, ze existuji pouze omezene plochy (v realu pole, louky a vodni plochy), ktere vlastnis a musis se naucit vyuzivat jejich potencialu tak, aby se ti vedlo. Navic doby velkokapacitnich kravinu, prasecaku atd. jsou jiz nastesti skoro za zenitem a clovek se zase zacina ucit hospodarit nejen ku prospechu svemu, ale v souladu s zivotnim prostredim a tady bychom meli delat krok zpet?
    Za me proste NE - nechci byt stavitelem VKK, chci chodit kontrolovat svoje kravy na pastvu.

19. gormitus

gormitus Pisálek fóra

S novou plochou pro zvirata take nesouhlasim.Farmareni je o taktice a premysleni.Napadla me ted myslenka,ze kdyby se na 4 pidi pole daly 4 chlivky stejneho druhu mohlo by to byt pohodlnejsi.
    Preji vsem farmarum hezke svatky

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Gormitus, to je ale vlastně princip vylepšených chlívků a výroben - že ze stejně velké plochy dostaneš víc jedinců nebo produktů

tydýtková tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.