Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Za mě NE, jsem již přece jen stařena, za chvíli se mi může
    zhoršit zrak a co pak ? Hrát a držet přitom před okem lupu?
    To bych si s ní také mohla vybourat část chrupu !
    A než čtvrt a půl slepice ...to budu raději bez ...
    xDxD
    Ale teď vážně! Dávám ne, protože se mi to prostě nelíbí,
    moc mrňousů na ploše bych fakt přehlídla. Spíš by mě
    zajímala nová plocha jen pro stáje a výrobny určená.
    Nebo ...něco podobného, jako je nyní při šlechtění....vlezu
    tam, plesknu tam nebo zaškrtnu chlívky, které chci, aby
    makaly a hotovo a bylo by po starostech.
    :p

2. šebejda

šebejda Baron fóra

kiki2305....Na druhou stranu, kdyby se třeba výrobny daly nacpat do nějaké budovy a byly přístupné po jejím rozkliknutí (něco na způsob tulidomku, co obsahuje hromadu chovných ohrad), tak to by se mi líbilo.......
    Kiki, tohle je geniální nápad, já to neumím a nehodlám se tomu věnovat, ale to by byl zlepšovák .....:)

3. matějamos

matějamos Zelenáč fóra

Ale je to vlastně dobrý nápad když dáte na plochu dva poloviční kurníky, ale ne vedle sebe aby se nespojili a dáte jim dvě půlkrmiva což je jedno krmivo tak by z toho měli byly dvě půlslepice což kdyby se sečetli by byla jedna selepice a za čtyřicet minut to je o padesát minut kratší!!:)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

šebejda: já jsem na to taky trochu levá, ale kdyby měl někdo náladu a čas z toho vytvořit zlepšováček, nečiním si nároky na autorská práva :)

evainfo a šebejda tohle ocenili.
  5. notes72

notes72 Perspektivní autor

Me se to libi jak to je porad neco vylepsujou k horsimu kdyby dali radci ukoli na plodiny do druzstva a poradny odmeny na bodiky tak by udelali lip.

maja.rada tohle ocenil(a).
  6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

NE, ani za předpokladu, že ta čtvrtka kuřete bude rovnou grilovaná....

kominík73 a pajaable tohle ocenili.
  7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

To snad byl opravdu APRÍL. Za mne taky ne. Ale nové poschoďové stáje, jako máme hotelový šlechtící panelák, tak to by se mi moc líbilo. Ušetřilo by to místo a trochu zvířat by se hodilo , ještě nemám všechny zvířecí úkoly v družstvu splněné. Stálo by to za zamyšlení, ale kdo ví, kam se to všechno teď vrtne!;););)

8. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

davam ne. jen vice klikani a jeste vic dalsich a dalsich zvirat. barak jako je slechtici dum, take nechci. staje jsou pekne graficky provedene a tak je schovame do tabulky? to ne. chci je mit na plose. uz ted je tam nemam vsechny, ale take neni nutne mit vsechny na plose. nakonec bych pro ne ani nestihal vyrabet ani krmivo.
    to mi spis prijde lepsi napad sad pro stromy. jsou stromy ktere bych potreboval mit ve vetsim mnozstvi venku, ale je to na ukor poli. nebo prave zprovozneni mlyna v lese. vyuziti plodin z vysich lvl v receptech, ukolech, nebo novych stromu z TS atp...

evainfo, terkacheerka a nanyblacks tohle ocenili.
  9. PavlínkaDv

PavlínkaDv Pisálek fóra

co to je za kravinu? xD

10. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Tak po přečtení tohoto návrhu jsem si připadala jako Alenka v říši divů.. pro čtvrtky či půlky kuřete bych raději i nadále chodila do masny, ale na svojí farmičce bych upřednostnila chov zvířat vcelku. Díky za pochopení..

11. Feris1

Feris1 Expert fóra

tiez davam nie uz len pre to ze ked nemam kombajn mam vytiahnute stajne a tie rychlejsie poberem 2x2 ako male pidipolicka 1x1 alebo 2x1 to rovno mozem mat nasadene polia a nie stajne

12. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Dávám NE, protože si to neumím představit.:eek:
    Pajaable - souhlasím s tebou, hodila by se "Chlívková" plocha. :p

evainfo, babioli a pajaable tohle ocenili.
  13. nepleska

nepleska Aktivní autor

Chápem tvoju potrebu ušetriť priestor na plochách, ale toto by malo zmysel jedine vtedy ak by sa zisk po zbere nezmenil...deliť chlieviky a zvierata na štvrtiny mi pride hlupe, než by si sa dostal k 1 ks zvieratka zabil by si ovela viac casu a teda neziskas o nic viac ako teraz keď ich mas na 4 policka

Skôr by som to videla pri súčasnom tempe pridávania nových chlievov a výrobní na vznik novej plochy, resp. budovy - Maštale, kam by sme mohli dať všetky naše chlieviky aspoň po 1 kuse. To by nám ušetrilo priestor..výrobne a viacnásobné umiestnenie chlievov by potom mohlo ostať normálne na plochách..to by malo väčší zmysel...

ale deliť to a predlžovať čas je naozaj hlúposť, za mňa teda na milión percent NIE.

evainfo, kominík73 a nanyblacks tohle ocenili.
  14. vendelinar

vendelinar Pisálek fóra

Nebylo by lepší zřídit pole na stromy. Na Bahama mi to moc pomohlo.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dávam nie.K čomu by to bolo dobré?

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Myslím že musíme ještě počkat než RT zavede slepičí, králičí, ovčí stromy.
    Když může ze stromu padat drát, vejce, mlíko, sůl .......

Já si ještě počkám na chlívkové stromy. Teď co to převzaly ti kluci šikmoocí, je možné i nemožné. Už vymyslely věcí že by jeden koukal.

AgathaCh a maja.rada tohle ocenili.
  17. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Taky dávám ne :(

evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  18. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Tvoj návrh je veľmi pekne spracovaný (aj keď neviem, či je chyba u mňa, ale obrázky nevidím o_O) a určite by sa toto na farme zišlo, pretože rovnako nie len u mňa je väčšina chlievov či výrobní v lište :sleepy: avšak, neviem si potom predstaviť trebárs náročnosť akcií, keby väčšina chlievov z klasických lúk zmizla... :oops: tak či tak, hlasujem pre ÁNO

evainfo, KOLENO1970 a ell1956 tohle ocenili.
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nápad celkem ujde, jen nevidím obrázky a nemohu posoudit.

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kocky a ryby uz na plochu nedavam, protoze padaji ze stonku a ted by mely "ze stonku" padat dalsi zvirata? Rozhodne NE!

Janké861 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.