Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Za současné situace, kdy při obsazení všech tří slotů mletí nemám možnost podívat se na stavy krmiva pro další zvířata, mi připadá tohle vylepšení úplně zbytečné. Abych se mohla podívat která plodina mi chybí, musela bych zrušit již zadaný druhý nebo třetí slot, zkontrolovat stavy a pak opět mletí zadat.
    Řečeno slovy klasika, tento způsob mletí zdá se mi poněkud nešťastným.

2. jirka_mlat

jirka_mlat Zelenáč fóra

Zdravím, mě napadlo, že by se mohla vytvořit appka pro android / IOS.
    pokud jsem na mobilu, připojit se na farmu a hrát přes mobil je docela těžké, a nějaká aplikace by se hodila :)

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, kdysi v minulosti zde aplikace Harvest time app. byla a protože z nějakého důvodu nezaujala (nebyla dostatečně využívaná), přestala se dál updatovat a skončila. Jsem realista, bylo tehdy sděleno, že touto cestou se již vyvíjet nic nebude.
    Zlepšovací návrh bohužel nesplňuje podmínky pro podání zlepšovacího návrhu - chybí mu zásadní prvek a to je anketa a proto si dovolím návrh uzavřít.
    Děkuji za pochopení

danda

Naposledy upraveno: 12/5/15
  4. arra

arra Pisálek fóra

Zdravím, v souvislostí s akcí ´´Obnova Nepálu´´ mě napadlo proč jsou celkem omezené platby přes mobil. Myslím že spousta hráčů toho využila, podle mého názoru by i hráči souhlasili kdyby měli zaplatit určité zboží + cenu sms zprávy.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj arra,

tento návrh zamykám. Nejde o vylepšení hry. Platba pomocí SMS je značně nevýhodná a je nutné si uvědomit, že by pak cena byla možná i třikrát vyšší.

6. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

ahojky, hlasovala jsem pouze pro zkratku na trh, to se mi moc líbí (a dokonce myslím, že to tady v různých obměnách již v návrzích zaznělo)
    z hlediska programátorů by to snad neměl být takový problém, protože jak bylo uvedeno - u zakázek už to funguje

@-wiolan- promiň, ale podle mě mícháš hrušky s jabkama - problém nemožnosti mrknout se na krmiva a jejich složení pokud mám obsazené všechny sloty neznamená, že když jdu mlít krmení, že není otravné se v případě nutnosti zase překlikávat na trh nebo pro vodu (doplněné plusko moc chválím), v tom je podle mého návrh jednoznačně přínosný
    @kominík73 jsem ráda, že se nenecháváš odradit i případnými neúspěchy, jen tak dál :)

se šipkami to vidím poněkud problematicky - obvykle melu krmení po stovkách až tisícovkách a ještě se mi nestalo, snad až na světlušky pro pavouky, že bych neměla z čeho mlet jeden kus krmiva (který je jako základ přednastaven, než se navolí počet), takže pro mě taková úprava nemá smysl - obvykle totiž u nenažraných chlívků typu kouhouti nebo kivi zjistím až při zadání cca 250 kusů, že nemůžu mlet víc i když jsem chtěla
    navíc se maličko bojím, co by s tím RT-mani zase vyvedli

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nápad je to hezký, ale poté, co nám RT už předvedlo, co dokáže s mlýnem vymyslet, tak bych vůbec RT už k nějakému vylepšování mlýna raději nějakým zlepšováčkem nevyzývala.

8. -lajdáček-

-lajdáček- Zelenáč fóra

Zdravím kominíku.
    Tvůj návrh na úpravy v mlýně se mi zamlouvá. Určitě by se mi velmi hodila zkratka na trh i modré plus k dokoupení vody. Nad šipkami coby ukazateli stavu zásob jsem maličko váhal a to z důvodu, že tu nebylo sděleno jakým způsobem by bylo nastaveno počítání potřebných plodin do krmiv.
    Co vím, tak je počet nastaven na umletí jednoho kusu krmiva s tím, že když chci množství větší, tak jej v kolonce upravím.
    Jedná se mi o to, že nejraději zadávám mletí krmiva na min. 100 ks až 300 ks podle toho co zrovna nejvíce potřebuji.
    Ted je maximum tuším 999 ks, nevím jak ostatní hráči, ale toho jsem zatím ještě nevyužil.
    Kdybych ale rozkliknul krmivo se zelenou šipkou a následně zjistil, že mohu sice vyrábět hned, ale jen jeden kus krmiva, tak promin, ale asi bych nervy na uzdě neudržel.
    Vzhledem k tomu, že ti obrázek musel dát dost práce, já bych to nesved, tak si dovolím jen navrhnout, jestli by nešlo k návrhu vložit dodatek, aby si hráči mohli přednastavit svůj obvykle zadávaný počet krmiva, který chtějí vyrobit a podle tohoto počtu by se pak zobrazovaly ony barevné šipky. Nebo jako druhou možnost, nechat jej rovnou přednastavený tak na 50 až 100 kusů s tím, že jej jako doted budeme smět upravit až na 999 kusů, samozřejmě dle toho jestli máme skladem dostatečnou zásobu plodin.

Jedinou výjimkou by tak zůstalo superkrmivo, kde je limitem samotná nádrž na vodu.
    Určitě velká pochvala za snahu změnit to, co nám moc nevyhovuje.

-hroznýšek-, Witchy.D a kominík73 tohle ocenili.
  9. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Ahoj Witchy.D a lajdáčku.. moc děkuji za Vaše připomínky. Zrovna jsem došla od zubaře a zašla sklidit farmu a juknout se, co je na foru noveho. Bohužel za chvíli musím odejít do práce, ale slibuji, že na dodatku zapracuji a tež na obrázku, aby bylo něco pro srovnání. Dodám nejspíš během zítřejšího dopoledne. Zatím se mějte pěkně a ještě jednou děkuji za názor.

Zdravím všechny farmáře. Konečně mohu splnit co jsem slíbila a vložit sem obrázky doplňující návrh k úpravám mlýna.

Na prvním obrázku je zakroužkována ikonka k základnímu nastavení hry.

Druhý obrázek naznačuje umístění, kam by se přidal řádek k nastavení obou mlýnů na minimální počet krmiv, které budu chtít vyrábět. Měřítko by bylo možné nastavit od 1ks až do 999 ks. Nastavení by bylo možné kdykoliv změnit, stejně jako tomu je u zvuku, animací atd.

Nastavení měřítka by pak mělo další vliv na zobrazování barevných šipek, jako ukazatele stavu zásob a to způsobem, jak už bylo popsáno výše v základním návrhu.

Vzhledem k velkým časovým rozdílům mezi výrobou krmiv pro farmu a bahamaramu jsem raději zvolila dvě samostatná nastavení.

Poslední dva obrázky zobrazují rozdíly k označení krmiv, kde zelená šipka ukazuje dostatečné zásoby všech potřebných surovin a oranžová v případě, že něco schází.

Naposledy upraveno: 15/5/15
    Witchy.D a -lajdáček- tohle ocenili.
  10. Akae21

Akae21 Zelenáč fóra

Málo místa na farmě je známý problém. Já mám návrh na novou plochu jen na výrobny a stromy na produkty.
    Základní plocha by se farmáři odemkla po dosažení určitého levlu. Další rozšíření místa potom vícestupňovým úkolem v družstvu (podobně jako Ostrov pokladů).

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Z důvodu porušení pravidel sekce návrh zamykám. Návrhy na plochy pro pěstování současných prvků hry jsou zakázány.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

A co bude dal ????

babioli tohle ocenil(a).
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

mituli , co asi myslíš ? pokud se sejde aspoň 50 hlasů,bude návrh postoupen dál (přes koho to jde než se dostane RT,fakt netuším).
    Ale jak si ho přečte i Varun udělá hned změny.
    :D

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Naprostý souhlas. Pouze tajemné chlévy , ale prosím ne bobra++. xD

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Určite súhlasím! A nie len pri TCH ale aj pri takom type železnice, ako máme teraz. Neviem, či si to niekto uvedomil, ale v tomto prípade si bobríkov kupujeme nie za 15, ale za 50 florenov - a to je už čo povedať! Za tú Sumu sú vlastne 3 tajomničky a ešte vám 5 florenov zvýši- na stromčeky!
    Prosím hlasujte, nech je tých hlasov celé more! Možno sa Aj Varun zbadá.

šamanka., Julinka11 a babioli tohle ocenili.
  16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Některým zbrklounům a nepozorům, jako jsem já, by to přišlo vhod.

honzi tohle ocenil(a).
  17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Možno by mohol podobný princíp platiť aj pri tajomných stromoch, tiež nie je bohvieako povzbudzujúce dostať upgrady tých, ktoré si môžem kúpiť za grajciare, aj keď za ne platíme len 5 Fl a nie 15, ako pri chlievoch

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

vvanilka -i s tímto se počíta. Jen jsem nemohl sloučit 2 věci do jednoho návrhu a taky jsem chtěl vědět zda návrh vůbec projde našími velkými bratry.

Simissek, terkacheerka a Julinka11 tohle ocenili.
  19. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Je to skvělý nápad a hlasuji pro i když si floreny nekupuji a hraji jen za ty co si našetřim ze hry. Tera

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ano Ano Ano!!!

terkacheerka a Julinka11 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.