Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

No jasne, to byl jen priklad :¤) ale treba stonek na desivku, na slechteni nebo tak...

kaolín11 tohle ocenil(a).
  2. -hroznýšek-

-hroznýšek- Zelenáč fóra

Ahoj malinkami. Souhlasím s tvým návrhem rozdělit plodiny od plodů stromů. V té úpravě bych snad zašel ještě dál. Myslím si, že by nebylo na škodu rozdělit taky baha plodiny od plodin na farmě. Jak už někdo přede mnou poznamenal, přibývají stromky a poslední dobou se i zvířata množí jako houby po dešti, tak proč nerozčlenit i zvířátka. O šlechtěncích ani nemluvě. Nakonec ve stodole tohle třídění máme už dávno, tak proč by nemohlo být i na trhu?.. držím Ti palce, aby návrh prošel.. ale spíše jsem měl napsat "držím nám všem palce", aby to prošlo.

malinkami a pajaable tohle ocenili.
  3. pettrO

pettrO Zelenáč fóra

Souhlasím s rozdělením také, opravdu je to trochu nepřehledné.

malinkami tohle ocenil(a).
  4. Margziam

Margziam Stará škola

- Místo "plodiny" bych dala "rostliny", aby se mi to nepletlo a bylo mi to jasné. Slovo "plodiny" je příliš podobné slovu "plody" a ty jsou přece se stromů a patří ke stromům. (Nyní je tam toto slovo pro obojí - jak pro plody, tak pro rostliny.)
    Slovo "rostliny" je od slova "růst" a ony opravdu rostou - ze semínka v zemi..
    - Jinak bych ponechala grafiku, která je na tržišti, tedy bílé pozadí těch stromů a rostlin, ten strom a psaní u něho, jak je teď.
    - A taky bych ponechala pořadí těch stromů, jaké je teď, už jsme si trochu na to zvykli, myslím..
    Jinak souhlasím.

A souhlasím taky s přidáním názvu plodu vedle názvu stromu, taky mám s tím problémy.

Ale teď mi napadá - u těch stromů jsou někde místo plodů květy (Sakura - květ) nebo listy (Zlatý list). Takže už je to nepřesné. Chtělo by to ještě dopilovat ty názvy přihrádek na tržišti..

Taky - třeba maliny, ostružiny, rybíz rostou na keřích (v reálu) a angrešt (srstky) myslím na stromě. A kukuřice na jídlo - to je taky něco víc, než rostlina. A zelenina jako mrkev, celer, brambory a další, taky. Takže jak to nazvat?

Společné mají to, že je pěstujeme na polích. Kdežto plody stromů rostou na stromech mimo pole. Takže by to možná chtělo názvy podle toho..
    "Ze stromů", "z polí".

Naposledy upraveno: 9/4/15
    malinkami tohle ocenil(a).
  5. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Ahoj losiksobik.
    Když jsem zde narazila na téma magický stonek, v duchu jsem zajásala, že se našel človíček, který se ujal tohoto tématu a chce pro zlepšení magického stonku taky něco udělat.
    Bohužel musím říci, že po přečtení návrhu a komentářích hráčů jsem byla malinko zklamaná tím, že jsi se soustředila pouze na přidání informačního řádku, který se nám navíc ukáže jen v době, kdy je řádek opět připraven k aktivaci.
    Vzhledem k ohlasům hráčů bych čekala doplnění tohoto tématu třeba o zmíněnou časomíru v jednotlivých řádcích stonku. Ale abych jen nekritizovala, pokud Tě tím neurazím, chtěla bych Ti nabídnout trošku jiné zpracování daného tématu. Pro větší názornost jsem ti připravila i obrázky.

Nejdříve slovy popíšu, co bych řešila jinak.
    Bublinu s časem v hodinách, která se nám nyní ukazuje po najetí na řádek v době kdy je uzamčený, bych doplnila:
    1) o název řádku nebo třeba číslo,
    2) informaci o tom, co získáme aktivací řádku,
    3) časomírou ukazující nejen hodiny, ale taky minuty a sekundy, kdy se řádek odemkne,
    4) celkovou dobu jeho uzamčení. viz 1.obr.:

Dále se tu hráči zmínili o potřebě rychlejšího hledání konkrétního řádku. K takovému vyhledávání se myslím tématicky přímo nabízí využít dráčkův dalekohled. I zde pro větší názornost vkládám obrázek.

Doufám, že se Ti toto zpracování bude líbit a využiješ jej pro svůj návrh. Se srdečným pozdravem a přáním v životě, aby Tě potkávalo jen to nejlepší zdraví kominík73.

6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

kominik73: naprosto souhlasím s doplněním bubliny v době uzamčeného řádku, už jsem to nějak podobně komentovala v diskusi o nebi. Tak moc prosím, aby to modíci dali do reporrtu RT, a přimluvili se za nás.To by pro RT nemusel být tak velký problém- ale přineslo by to jistě velkou radost hráčům, uspořádání a systém magického stonku hodně z nás už dlouho otravuje :-(

findy22 tohle ocenil(a).
  7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

kominík73 - výborný nápad, ale neviem,či ho zrealizujú. Mne by pomohlo aspoň usporiadanie stonku podľa mojich potrieb- presunutie nevyužitých na koniec, prípadne zoradenie podľa rýchlosti aktivácie. Dosť ma rozčuľujú tie modré pluská, ktoré ta mám medzi funkčnými radmi. Fakt je ten, že RT by mal celý magický stonok prepracovať. Lebo ako sme sa naň tešili, tak je viac pracný, ako keby rozšírili parky.

findy22 a pajaable tohle ocenili.
  8. cipísek34

cipísek34 Pisálek fóra

Zvýšením počtu hvězdiček nebo přidáním balíčku s 15 až 20 hvězdičkami za zvýšení levelu bez zpětné platnosti, by se začátečníků zvýšil počet získaných hvězdiček, které již nemohou získat časovými úkoly, které proběhly v minulosti. Pro snadnější start hry by to začátečníkům pomohlo. Případně by tento balíček byl součástí do určitého levelu např. do padesátého. Věřím, že déle hrající hráči tuto pomoc podpoří a nebudou sobecky remcat, že tuto možnost získání hvězdiček neměli. Každý začátek je těžký a začínat v již několik let zaběhlé hře je mnohem těžší.

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě souhlasím,začátek je velmi těžký

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

11. cipísek34

cipísek34 Pisálek fóra

Citace: Pokud jde o problém s hvězdičkami, tak jsme se snažili najít spravedlivý způsob pro vytvoření rovnováhy, ale toto se nám nepodařilo.
    Dotaz k návrhu Hvězdičky pro začátečníky.
    RT hledá způsob jak zmírnit rozdíl mezi začátečníky a déle hrajícími hráči. Jak podat návrh k tomuto když je v rozporu s pravidly?

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj cipísek34,

je to jednoduché na získávání hvězdiček se návrh podat nedá.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dávám ANO, mám ten problém také , hledám... a je jedno, má-li člověk pomocníka chovatele nebo ne, stejně se musí prohrabat spoustou chlévů a výroben. Stejně si myslím, že to už mělo někoho z RT napadnout,ale asi těžko, oni tu hru vůbec neznají.
    Je to dobrý návrh a logický , tedy alespoň pro hráče ...;)

S názorem, že je třídění zbytečné nesouhlasím. Zbytečné pro toho, kdo má v liště málo stájí a výroben. Užitečné pro hráče, který má chlévy a výrobny ode všeho druhu , lištu přeplněnou a těžko se v ní orientuje.

Naposledy upraveno: 21/4/15
  14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nápad za všechny prachy!...
    :D

Tak že "ANO"​

15. if67

if67 Perspektivní autor

já si myslím,že třídění je zbytečné..

16. kantor15

kantor15 Zelenáč fóra

Dávám ano . Je to dobrý návrh , hledání výroben mezi chlévy zbytečně zdržuje.

if67
    V čem spatřuješ zbytečnost tohoto návrhu ? Každé usnadnění orientace ve hře je přece zlepšení.
    Děkuji za odpověď.

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, osobně bych akorát zvolila vhodnější název a to "výrobny".
    Dílna je místo, kde se výrobny vyrábí, ale výrobna je chlév produkující produkty.

Příjemnou hru danda

PS: tak to klidně uprav na výrobny :)

18. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

původně jsem tam měla výrobny, ale poté co jsem se jukla do dílny ve městě a zjistila, že se tam jmenují dílny, přejmenovala jsem je, aby každý věděl co myslím :), ale také se mi osobně víc líbí výrobny ;)

PS: opraveno, ale anketu opravit neumím

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Souhlasím s rozdělením, bylo by to přehlednější a výrobny to je to správné a výstižné!!!;););)

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, anketa opravit nejde, ale všichni tedy doufám pochopí, že se jedná o výrobny :)
    danda

dana9494, karolinka79 a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.