Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Je jich tam proklatě máloo_O

2. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Zdržení napsáním dvojtečky a závorky :) :( nebo velkého d :D mi nepřijde tak závažné jako jiné problémy hry.
    Nezdá se mi, že by bylo vhodné rozptylovat programátory banalitou, raději kdyby se soustředili a opravili současné "mušky" související se zaváděnými upgrady hry. Řekl bych, že práce teď mají víc než dost.
    Návrh na smajlíky ovšem neodsuzuji, zapsat do pořadí jej mohou stejně, ale jak říkám, na pořadí priorit se podle mě hned tak nedostane.

malinkami, babioli a nanyblacks tohle ocenili.
  3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě souhlasím;)

malinkami tohle ocenil(a).
  4. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Jsem samozřejmě taky pro, jen se obávám, že RT má důvod, proč tyhle stromy ne - bojí se, že by začaly klesat nákupy řemeslných přísad...

5. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Skvělý nápad, jsem pro. Tera:)

morfeusmax, malinkami a zuzánek10 tohle ocenili.
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bohužel tento zlepšovací návrh se netýká hry a proto jej zavírám. Prosím nepodávejte návrhy na vylepšení fóra a nebo chatu.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný nápad, cukru a elixíru není nikdy dosti, upgrady by pomohli hodně dosti!!! Buďme tiší, ať nás myšky neslyší, třeba RT naše přání vyslyší!!!Krásný den mlsalům!!!;););)

8. findy22

findy22 Vážený autor

Mletí SK na baha by mělo být automatické.... voláme po něm už dlouho, ale RT dělá, že neslyší :(

9. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

Mletí SK považuji za automatické, plní se s ním běžné úkoly. Ale vývojáři hry dobře vědí na čem se dá parádně kasírovat pěkně korunky na své účty a pak pěkně do své peněženky.

mamča50, malinkami a šamanka. tohle ocenili.
  10. minutka10

minutka10 Aktivní autor

ja by som uvítala keby sa aj ukazovali minúty do konca ak riadok je aktivovaný a beží mu posledná hodina, lebo 0h môže byť aj 59 minút

11. findy22

findy22 Vážený autor

Nejen čas, ale nebylo by od věci, kdybychom si řádky na stonku mohli přesouvat podle svého uvážení a potřeby, takto je stonek strašně nepřehledný a různé bonusy rozházené :(

12. EvaDraft

EvaDraft Zelenáč fóra

Ne jenom čas další aktivace stonku, ale když je aktivovaný stonek, také čas, kdy bude hotov. Nestačí čas v hodinách. To potom člověk neví, když je hodina anebo 3 minuty do konce.

kaolín11 a malinkami tohle ocenili.
  13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

...Taky jste zvyklí na šipky, k posouvání nabídek, z trhu? Napadlo nás, že by RT mohl udělat ve mlýně ještě drobnou úpravu, která by mohla vypadat nějak takto:[​IMG]

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Určitě ano,dobrý nápad,chybí mi tam kde byly

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Šipky chceme;)

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Malinkami,

i když si cením snahy o vylepšení mlýnu, prozatím tvůj návrh zamknu. Dle prohlášení se pracuje na úpravě současného mlýna a nikdo nevíme co s tím provedou. Pokud budeš mít chuť návrh podat znovu, tak nejlepší doba bude aspoň měsíc po spuštění opraveného mlýna. I když osobně pochybuji, že by se tak brzo po spuštění, měl někdo vůbec chuť zabývat vylepšením.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak jsem to nepochopil.Včem vlastně spočívá ten zlepšovák? Momentálně mám 75 řádků a kčemu mně bude informace při odkliknutí hotového řádku,že ho mohu sklízet za 12 hodin?Není v mích silách si zapamatovat kdy se kterej řádek sklízí! Spíše bych uvítal kdyby ten údaj tam byl natrvalo(jako třeba při akci) a nemusel bych vůbec klikat na danej řádek!Jen mám obavu,že by to ještě více zpomalilo farmu,přece jen tolik časových údajů!

skalara.v a AsDYxC tohle ocenili.
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ano souhlasím,ale mněl by se srovnat časově

19. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

No kdyz sklizim stonek, je radek se zvysenim ucinnosti superhnojiva a treba je druhy den akce, tak zda ho muzu odkliknout a do akce mi znova "uzraje", nebo zda uz ho sklizet nemam...

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ahá , tak to potom jo. Máš pravdu ,že tohle mně také někdy štve,hlavně u těch dlouhodobých řádků.Nemyslím konkrétně řádek na SH,protože dekorace mimo akci mám raději v parku! A zrovna řádek na SH ti určitě druhej den neuzraje,ten zraje kapku déle!xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.