Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak pouhých 119 lahviček. Zajímavé je, že jak z Baha, tak hlavní a divošky vypadlo po 32 kusech o_Oo_O:eek: (a všude bylo něco jiného)
    Mýtina jen 23, ale ještě tam dozrajou nějací obříci ;)

Tak na druhé - mladší a slabší farmě 151 kusů o_Oo_O:eek:

Naposledy upraveno: 24/7/15
  2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Taky se vrhnu hned z kraje na mletí, je toho poměrně dost...

Myslím, že padat to bude dobře, z mrkve mi vylítly 2 kousky ...

3. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Ještě na poslední chvíly dohánim zbytek králíků a vlašáků do akce, jelikož jsem podcenil zásoby a nacpal minulý týden celou stodolu do pohárů, no, povedlo se. Než rozpěstuju na všechny plochy, bude to doma.

4. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Mně sklizeň vynesla 136 lahviček hopsinkové šťávy, doufám, že to bude dobře skákat po celou akci. Zatím spokojenost.

Koukám na ten lektvar, a vzpomněla jsem si, že stejnou barvu měl modrý pramen v Kameňáku. Ten, co zvyšoval sexuchtivost. Co na to naše mravnostní hlídka?xD

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

u mne zatím spokojenost - 140 lahviček- dobrý to počátek

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Wiolan - omdlela ;)

Rozpěstovávám růžičky. Do mlýna to fláknu asi zítra. Času dost ;)

7. jaji

jaji Vévoda fóra

163 kousků, to jde, tazvenuše, mrkev jsem nezkoušela, jdu na to :)

zkusila a nic.... no co, neva, zatím volná pole jsou, budu zkoušet dál :)))

já zapomněla na králíky!!!! Něco maličko mi jich chybí, no, to se do konce akce ještě dá, naštěstí jsem na začátku

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Divočení s modrým pramenem bych nechala po 22 hodině, to bude mít takový kaolín už nějakého toho lahváče v sobě a možná se dozvíme i nějaké pikantnosti, kromě toho, že má 5000 kytek pod střechou xD
    Mohla by pro jednou být takhle diskuze i vtipná a ne jen těšící se příspěvky, nebo holá věta s číslem :p
    A normálně se dobrovolně chválím, je to snad poprvé, když jsem nezapomněla použít ty vymoženosti typu vánočka, stonek, nevinná kytka. Jindy nad tím mávnu rukou a dám akci i tak, ale dnes jsem šla farmářsky do sebe xD

9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Měla jsem mrkev a nevypadlo ani Ň........zítra to bude lepší;)

jaji a kometak96 tohle ocenili.
  10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Na první zátah 340 lektvarů :)

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já jsem nějak přípravu podcenil, vypadlo mi pouhých 80 kousků těch tekutých viager. No, mám na čem zapracovat, na večer dám zase dlouhodobky a špaldě se tedy zdaleka vyhnu. Jsem nečekal tak mizerný výsledek. Není nad experimenty. Jinak oblečené vepříky znám dva - Pašíka od Lady (O kocouru Mikešovi) a Bobíka od Němečka ze Čtyřlístku. Vepřovou mám nejraději oblečenou do trojobalu - klasika je klasika. Trepifajksl

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Celá plocha , velký pole, pravda, teď mi vylítl jen jeden kousek...

evainfo, ell1956 a jaji tohle ocenili.
  13. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Mě vylétlo 132 modrých drinků z karafiátů se všemi vymoženostmi.Zasadila jsem i králíky,budou se hodit.Za chvilku sklidím první akční a zas mažu do práce.
    EliM77- teda co pěstuješ? O takovým čísle se většině může zdát.

14. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Tak mě vypadlo 172 lektvarů a z pšenice z jedné plochy 1 lahvička.

15. tavos7

tavos7 Expert fóra

Mrkev je jako tvá nejdelší dlouhodobka? A já se divil že hlásíš nulu, chtěl jsem ti poradit abys něco sklidila, ale s takhle podceněnou přípravou bych ti asi moc nepomoh :)

Monča***, už minule EliM77 hlásila počet Citrónů v desítkách, tak že prý proto ;)

16. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Taky se přidám ....z první sklizně 172 ks......jsem spokojená super.....ropěstovávám :) ;)

evainfo, ell1956 a skalara.v tohle ocenili.
  17. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Měla jsem zasazené žito a obr stromy, na baha zázvor :)

18. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

takoví letkvar by se musel lít po celé zeměkouli.

19. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

Paráda.Akcia hlavne časovo super. Ak mi nebude tak teplo asi ju aj budem robenkat.:p

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  20. honzi

honzi Komisař fóra

Mám celých 41 lahvinek :D Tak jdu rozpěstovávat

Žlutá růže: Mám 0. Ideální stav 90. Plním na 0% Hotovo 0% (Kdybych přišel už ve dvě, měl bych to ideálně rozpěstované)
    Lektvar přátelství: Mám 41. Ideální stav 8. Plním na 512,5% Hotovo 4,3%
    Dort přátelství: Mám 0. Ideální stav 1. Plním na 0% Hotovo 0%

skalara.v tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.