Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Tak se přidávám ke kometakovi.. Divím se tomu, ale fakt mi to dopadalo a mám taky hotovo.. Tak budu přece taky mívat mrkvový chleba ze stonku, i když na něj nemám řemeslo Pekař.. Děkjuji za tu akci a jdu dohánět pšenici a králíky (- pěstovat na doplnění zásob).. a jestli to půjde ještě na prodej, uvidím.. MJS ještě potrvá hodinu a něco asi, tak na to ještě tu pšenku..
    Tajemky si počkají až bude po akci asi.. raději..
    Zbylo mi 635 žlutých růžiček. A nějaký lektvary taky..

Děkuju moc všem, co mi posílali dárky, a za povzbuzení a rady - zde i v poště..
    Hodně mi pomohly půlpole a lískáče a na konci kedlubny myslím - padalo mi to z nich nejlíp.. Z růží na minipolích jen málo..

A pořád mi chybí ta velká dekorka z rybaření 2x2.. Dala jsem do balonu na výměnu, myslím, vzácný strom, ale pořád nic.. ani Duch lásky, na kterého jsem taky obětovala vzácný strom z TS, myslím.. Tak je asi mít nemám....

Naposledy upraveno: 29/7/15
  2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

Tak diky memu PC, ktery se rozhodl, ze farma ma nevhodny obsah xD a zablokoval mi pristup, jedu zase na tabletu... ale nic se nedeje, napestovano je, jen chybi 112 lahvicek, to jeste napada :p ale je to o nervy xD drzim palce fsem, bojujte az do konce ;)

3. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

I já jsem včera dokončila a dnes odtajnila tu hrůzu xD, mezi nejlepší patří dvakrát žlutý kurník ;). Docela jsem se těšila, po přečtení některých příspěvků, že RT dalo lepší náhodné číslo na želvy a ejhle, má farma v tom opět zahrnuta není xD:p. Jinak těm co ještě bojují s modrou vodou a nemají ještě vysoký levl, dobře to padá i z chřestu :).

4. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, všechny vás zdravím a hlásit se to musí - už jsem hotova!!!!!!!!!!!!! Skončila jsem včera po půlnoci, tak jsem jen aktivovala stonek, nasadila půlku chlívků a šla spát. Takže prvních pět TCH - bobr++, krůty oranž, krtek, vraní úkryt žlutý(neměla jsem, ušetřila jsem spoustu nářadí) a ž l u t ý kurník.Tak z toho jsem odvázaná víc, než z toho bobra. Zdraví Eleanorelik1
    PS: díky za poslané dárky, milí sousedi:p:D:inlove:

5. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

dívám se na vraždy v televizi a po odkrytí "tajemnic" mám stejné chutě...po celém snažení přišla odměna - 3x krtek, ježek, myš, žlutý rybník, žlutý vraní úkryt, oranžoví koně, červený kurník a bobři++...co dodat...nic slušného mě nenapadá

6. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Ahoj. Tak už mám vše hotovo. Jinak jsem spokojená z tajemných stájí na mě vykoukla jedna želvička. Ostatní šlo do lišty. Přeji všem mnoho úspěchů.

7. nakopečku48

nakopečku48 Pisálek fóra

Ze začátku jsem si říkala,že to zvládnu.Teď už si to nemyslím,chybí 140 modrých lahvinek,jinak všechno hotovo,ach jo!

8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj nakopečku48,

140 nieje až tak moc, akcia končí až zajtra. Posaď si všade dlhotrvajúce rastliny s vysokým počtov BS(najlepšie pidipolia), spapaj cukinovojablečný koláč, jarný veniec(vlastne remeselnícke produkty podporujúce navýšenie BS). Poprípade si môžeš o vypadávatká napísať tu-zasílaní a výměna dárků. Môžeš sa ešte pozrieť tu-jak na vypadávatká. Nájdeš tam kopec užitočných rád.
    Držím palce a prajem peknú hru.

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

No, ja som si na začiatku zas hovorila, že budem rada, ak dám časť tejto akcie :sleepy:, potom že by som mohla dať akciu skoro celú okrem poslednej časti úlohy :), kde idú mirabelky a teraz to vyzerá tak, že tú akciu dám komplet celučkú 8).
    Síce sa hovorí: " ...nekrič hurá, kým si nepreskočil (alebo "ti nepreskočilo") ... "xDxDxD, takže oficiálne oznámenie o ukončení celej akcie dám neskôr ;).

10. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Už jsem taky dokončila, jupí. :):):)
    Moc pěkná akce, chválím RT a už se těším na tu další, (možná) kočičí. :)

11. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

akcia dokončená,ešte stajne a hotovo ,bolo to fajn

12. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Taky jsem ráno dokončil akci a s napětím čekal na odtajnění chlévů. Také nezklamali bobři c++ padli hned 2x, krtek 2x, oranžový rodeo ranč, žlutý rybník s japonskými kapry, oranžová kozí mlékárna, žlutý pštros, kohout a oranžový vraní úkryt. Ale jinak akce byla super.

13. karkulka007

karkulka007 Rádoby autor

Ahoj,
    jestli to nesouvisí s chybou v flash playeru, pak je třeba ho jen zaktualizovat a PC zase poběží. Někde je to na fóru ve FAQ popsané (moderátoři určitě rádi poradí) chybička
    EDIT: Dle dotazu v technických je možná problém úplně jinde.

Akce mne stála už k 1.000.000 (rozprodáno, co šlo) a stejně asi nedopadne :-( Alespoň vyzobkáno, co šlo.

Naposledy upraveno: 29/7/15
  14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Simík21 - zkus se podívat sem - kuk - určitě tam najdeš způsob jak odstranit svůj problém v PC aby jsi mohl hrát hru pohodlněji než na tabletu.

Držím ti palce a přeji ti fajn hru

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jupíí tak můj odhad docela vyšel, chybí mi 3ks růže, lektvar mám jeden navíc. A ještě je celý den, tak splním. To jenom pro pobavení, tak ani toho adrenalinu moc nebylo :)
    Z TS ptakopysk a dalšího jsem získal z OD (no mohl jsem počkat a mít i tu stáj)

16. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Ahojte, dnes som konečne dokončila aj ja celú akciu. :) Pohodová akcia, dobré odmeny a krásne to padalo.:)

17. xerox43

xerox43 Pisálek fóra

Ořechy jsem dopěstoval,mirabelky jsem byl nucen dokoupit ale už mám hotovo.Hodil jsem na plac stáje a budu čekat kolik se na mně z nich zas vyvalí bobrů a žab a tajně budu doufat,že ke mně zabloudí třeba kivi :D

Hrnkajda, mirae a evainfo tohle ocenili.
  18. HeellMustafa

HeellMustafa Rádoby autor

Abych si vydělal trochu peněz,tak jsem dal na plochu 6 králíků,no a pak je prodávám a docela se daří.

Hrnkajda, mirae a evainfo tohle ocenili.
  19. myš59

myš59 Vévoda fóra

za tři hodky sklízím poslední lískače a z nich mi těch 6ks modré určo vypadne a pak dám 10 TS a budu se těšit na ráno ,co mi vyleze ;), měla jsem strach,že zas nebudou padat , ale koukám jak tele na nová vrata , ono to celkem padalo

20. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Prvý krát čo mi padlo niečo ... z tajomných chlievov...korytnačka...a dva vtakopysky no a kohút...najviac ma potešila korytnačka...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.