Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

tak jsem odtajnila chlívky a vylezlo toto: žlutá koňská stáj, žlutý chovný rybník, holubi, bobři c++ 3x (chichichi), oranžový kachník, stříhárna ovcí žlutá, kozí chlívek žlutý a ŽELVA!!! je to asi měsíc, co jsem tu nadskakovala nad ptakopyskem a teď tohle!! Díky, RT, že ses asi spletl a poslal mi taky něco pěkného :D (i když s těmi žluťásky si to taky mohli trošku rozmyslet a poslat třeba kiviho;), ale to už bych fakt chtěla moc:p).

2. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Nemám modré fľaštičky :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ell1956 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  3. -.doktor.-

-.doktor.- Pisálek fóra

gratuluji vše co dokončili. napěstováno mám už asi dva dny, ale modrásci né a né padat. díky tomu to nedokončím.

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já dokončila akci včera večer a hned jsem dala TS na plochu. Ráno odtajnila a mám PTAKOPYSKA. Ostatní chlívky byly většinou žluté, vše šlo do lišty, ale vůbec mi to nevadí. Ptakopysk mi ty statní vynahradil. Akce pěkná, líbila se mi a s odměnou jsem velice spokojena. Všem, kdo ještě polní, hodně úspěchů. Pro ty co jim to nechce padat, zkuste borůvky a květák, pokud na to máte level. Jsou sice i delší rostliny, ale u těchto je velice dobrý čas. Je to 8 hod. po zalití a fakt to padá. Tak všem hodně úspěchů.

5. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Také hlásím hotovo,tajemničky dám na plochu až zítra,tak snad nebudu zklamaná;)Dobrou

6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, me do konce jeste par lahvicek chybi - dopadaji urco rano, domelu dorty a bude hotovo :) Nejak nemam na farmareni moc casu, byt sedim doma na zadku :-D Deti se osidit nenechaji, nez s nima sklidim a zaseju, uz mi zase postupne dozrava dalsi :-D Tajemnice dam na plochu nekdy v budoucnu, takze nezjistim, co z nich bude, jelikoz jich mam v inventari nejak moc :) ale necham si to na dobu, kdy budu mit konecne zase trosku klidu a poradne si to odtajnovani uziju :) treba na me z toho mnozstvi vykoukne neco pekneho :-D

Kdo jeste nema hotovo, drzim pesti, tem, co skoncili, gratuluju ;)

7. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    tak to mame uplne stejne, ale tahle hra je proste super a hrozna me bavi

Naposledy upraveno moderátorem: 29/7/15
  8. mirae

mirae Perspektivní autor

Právě jsem dokončila akci Přátelství, krása! U mne byla hodně štědrá na hopsátka cibule na polích 1x1. Ještě je jeden a půl dne do konce, moc přeji všem, ať mohou brzy taky hlásit hotovo.

9. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak bezva akci nedám lektvary tak těch chybí 150 a asi 8 dortů:cry:. Mám dlouhý týden v práci a nemám šanci to dát.Sousedi se moc nehrnou dávát aspoň dárečky ... Všem co se povedlo gratuluju moc Janča

10. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Tak akce dokončena ráno,elixíry sice moc nepadaly,ale akce byla pohodová,krátká potřebná doba pro napěstování,zdržovala akorát padátka,ceny také byly přiměřené,jen velké zklamání z tajemných stájí,vše šlo do lišty a pochopitelně nemohli chybět moji oblíbení bobříci a koňský indiáni a hned ve dvojici ,zrovna jako holoubci ,ale jinak to šlo nic jiného jsem nemohla ani očekávat,jelikož štěstí chodí nějak mimo moji farmičku.Ale stonek už je v nebíčku a dává bodíky a to je důležitější.

11. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě hotovo už od včerejší noci, ale pak jsem tady moc nebyla, takže se jdu chlubit až teď. Tak akcička to byla krásná, a fakt mě tentokrát bavila :)

Jinak dokonce i tajemnice stály zato :music: Za zmínku určitě stojí žlutý kurník, o kterém jsem tu už psala, že jsem z něho byla fakt odvázaná, protože tolik štěstí jsem ani nečekala :D, dále jedni super zlatí bobříci ++, bez kterých by to nešlo, a co mě ale skutečně dostalo, tak bylo to, že jsem dostala 2 růžové stáje. Kozenky a rybky. Tohle fakt považuju za štěstí (bez ironie), a fakt mě to moc překvapilo :inlove: Ostatní chlívky už si nepamatuju, ale tak normálka :) Bohužel mi stále na farmě schází želvy, ale snad přijdou v nějaké z dalších akcí ;)

Takže za mě s celou akcí veliká spokojenost, a tentokrát vyjímečně pro RT palec nahoru :)

12. zabeva

zabeva Aktivní autor

zdravím, snažila jsem se splnit úkoly se stájemi a těšila se na želvu,kolibříka a skutečnost žáby,ježek,krtci, takže velké zklamání. Já myslela že už se naučili dávat do takových úkolů to nejlepší aby byla odměněna snaha.Je to další mínus pro pokračování hrou.

ojfp. a bursuk59 tohle ocenili.
  13. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

zabeva

Obávám se, že chceš po RT nemožné. Kolibřík ve hře není a pokud vím, nikdy nebyl, takže jej očekáváš marně.

pro ostatní, kteří tvrdí, že nedokončí

Nemám JC, ani jiná podporovátka. Nemám ani premium účet. Jedu jen s aktivní Legendou a naplněnými poháry.
    O víkendu jsem byla v práci a stejně už mám akci od neděle hotovou. Nyní aktuálně 281 tekuté viagry navíc a to od neděle pěstuji do stodoly bazalku, mátu a vlčí mák, abych měla na krmení pro ptakopysky a želvu. Takže krátkodobky. A i z nich to padá.
    Při přípravě na akci jsem zasela na hlavní a divošku špaldu, na bahamku kávu a na mýtině zůstaly chlévy. Na všech plochách mám v okrajích stromy XL a XXL nebo základy těch speciálních. Po sklizni mi vypadlo 145 lektvarů. Takže si troufám říct, že hráč vyššího levelu má možnost do zítra nachytat ještě klidně nějakých 200, ale možná i 300 padátek. Jen musí myslet a taktizovat.
    Pokud máte už vypěstované žluté růže, nasaďte si na pole co nejdelší plodinu. Určitě vám to napadá.
    Někdo tady zmínil červené růže. Přestože si je někteří skalní hráči chválí, mně to z růží nikdy moc nepadalo. Pokud potřebuju maximum padátek, jedu na jistotu špaldu. Ta funguje u mě. U jiných jsou to karafiáty nebo cibule... je potřeba to zkoušet. To, co vychází jednomu nemusí fungovat u druhých.
    Stejně tak pole. U někoho to lépe padá z polí 1×2, u jiného z polí 1×1.
    Ale moc se mi nelíbí, když házíte flintu do žita den a půl předem.
    Na druhou stranu pokud někdo podcenil přípravu, teď už to možná nedožene. I když třeba hrnkajda je ukázkovým příkladem, že se akce udělat dá i přestože ji začala s dvoudenním zpožděním.

Naposledy upraveno: 29/7/15
  14. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj tak večer dopěstováno a na noc zasazeny tajemné chlévy.Ráno odtajněno a vykoukla na mě želva ,kterou jsem ještě neměla a udělala mě velikou radost pak ještě co stojí za řeč byl kohout 2 x kiwi,vlk a oraanžové husy zbytek je v liště.Vypadávátka padala tentokrát celkem dobře.Akce se mě líbila za mě palec nahoru.Kdo finišuje držím palce farmářka HELENIE

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Ahojky, tak mi prozatím vypadli 2x holoubci, žáby, kohout a bobr zlatýxx, chybí mi už jen 22 modrásků,ty dám ve večerní sklizně kol 18 hodky a pak dám zbytek stájí a necháme se překvapit třeba bude želva nebo lednáček,ty ještě nemám;) jinak neházejte flintu do žita ,ještě je dost času, je třeba plánovat a dávat takové plodiny,příjdu z práce a sklidím....

16. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Tak ještě dodám 10 lektvaru na poslední 5 ukol a hotovo, zatím vyskočili kohouti, kiwi takže mám dva jednoho jsem získala ve výměně, holubín a bobři klasic ++, tak jsem zvědavá co bude v těch dalších 6 které ještě získám :)

17. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj zabeva - určitě jsi měla na mysli ledňáčka, který byl zaveden do hry nedávno. Kolibřík opravdu ve hře není.

Přeji ti fajn hru

Hajas, ell1956 a mirae tohle ocenili.
  18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Večer sklidím a dodám posledních 34 modrásků, zajimavé většinou nedodělám akci kvůli vypadavátkám a najednou jo? Jaké to překvapení?:D a tajničky odtajním až později ;) komu chybí ještě vypadávatka ,nezoufejte, určo ještě napadá..

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo!!!

I když jsem měl na začátku akce nějaké technické problémy a začínal jsem skoro od znova, tak se mi to nakonec povedlo splnit celé, takže velká spokojenost :). Stonek je super a ostatní odměny taky fajn ;).

Tajemno dopadlo docela dobře. Sice se neobjevily ani žáby, ani ptakopysk, ale kivi tam byl, tak aspoň něco :)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hezke rano vsem! Ocekavane drama do posledniho dechu se u me na farme nakonec nekonalo a adrenalin mi z nosu posledni minuty pred koncem tudiz cakat nebude... skoda 8)
    Vcera vecer se mi povedlo upelesit TS na hlavni louce a aktivovat radek na stonku, a tak jsem dnes rano mohla sklidit: zluty kurnik, zlute osly, oranzovy krutnik, oranzovy vrani ukryt, bobry c++, cervenou vyrobnu prachoveho peri, cervene chameleony a 3x zabky. Naladu ze zluteho kurniku jsem si spravila pri rannim OaD, ze ktereho mam kdakajici a hykajici ruzovku! Lepe se zadarilo potomeckovi, kteremu padl kivi (nevydrzel a jako jediny chlivek otevrel hned za floreny), zelva, holoubci, zabky + nejake ty zlute vyrobny ruznych druhu exkrementu xD
    Co se tyce dlouhodobek, ty me tentokrat zklamaly na cele care - ze spenatu mi pada obvykle kolem 35-40 padatek, tentokrat kolem 25-30, ruze a liskace se absolutne nevyplatily (cca do 20 kouksu), z jecmene padlo to same, co z prosa... Paradoxne nejvic se osvedcily dyne a redkev o_O Vse, co jsem pouzila z remesla (krom MJS) padatka jen pribrzdilo, ale zase jsem diky tomu v 7 hod. rano zdarne pokrocila do 80 lvl!
    Kdo jeste ceka na posledni davky viagry... drzim pesti!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.