Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Milí kolegové,
    Gratuluji všem co mají hotovo a všichni co ještě čekají, tak neztrácejte hlavu a uvidíte, že to dobře dopadne.
    Začala jsem v neděli odpoledne a právě vyskočili poslední modropití, tak hlásím, akci jako úspěšně splněnou a vážně mi to skvěle padalo z lískáčů a cibule.

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

TS rano vyklopeny na hlavni a vysledky nezklamaly...
    K cemu tohle nekdo potrebuje : japonecZluty 2* a kravi mlekarna Zluta...
    Trochu pozde, no aspon trochu zajimave : ptakopysk, capi hnizdo 2* a jezek...
    A naprosto nezbytna tretina TS musi byt toto : bobrC++ 3*...

Tak se jde zase pestovat co je potreba, nez bude dalsi akce...

Vypadavat ma 158 lektvaru/den, v tuto chvili ma byt 658 ([3.ukol]+73 ) nebo chybet 287, mam 1385 (chybi 0 ), mam 146% hotovo.
    Stav zlutasku : idealne 7822 kusu (1875/den, [4.ukol]+1372 kusu ), mam 11977 z 11250 (106% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 43 hodin.
    Nezapomenout na Dorty z Baha mlyna, chce jich 180 po 15 minutach! (celkem 45 hodin), mam 180 hotovo.

3. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Tak pořád chybí 144 Kropáčkové asi si ten laptop vezmu do špitálu a tam to dodělám:p jinak to nevidím , budu za cvoka ale to nevaxD kdo dokončil tak gratuluji kdo ne tak ať nevěší hlavu:cry::cry: .................. jinak fan úkol ;)

4. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

Tak já se taky úspěšně blížím k cíli, už jen 36 kousků modré vody a splněno. Všem co mají hotovo gratuluji a těm co ještě ne přeji hodně štěstí.

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

145 chybí, a pevně věřím,že to dám,ještě je času dost ;), gratulka všem co mají akci hotovou

6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Blahopřeju všem kdo už mají hotovo, a děkuju mým sousedům za poctivé posílání dárků - modráků.
    Já už taky v podstatě mám komplet - jen čekám za chvíli poslední malou sklizeń žlutých růží... doplním do prvního úkolu, a bude to. Stonek už je zaplněn, a já jsem v eufórii - z TS mám konečně ŽELVU! Málem jsem spadla ze židle :)
    Ostatní TS už byly v mém levlu "lištovky"- kravín žlutý, kotlárna žlutá, lanýžovka žlutá a k tomu ještě jedna oranžová, ryby červené, myš, mýval, čáp a nemohli chybět bobři ++. Ale vzhledem k želvičce je to opravdu fuk :)
    Všem přeju úspěšné dokončení a odtajňování!

7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) ráno jsem dokončila akci:D vypadla mi želva to ostatní mám... ale ptakopyska toho bych uvítala :)) všem přeji aby dokončili akci v pohodě :)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer, tak chlívečky jako vždy neměli konkurenci :D .. holub, kiwi, myš, kozí žlutý, mýval, bobr 2x a ježek 2x .. jsem to nějak čekala :) .. tak ještě bojujte, držím palečky [​IMG];)

Naposledy upraveno: 28/7/15
  9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Všem přeji

i já už mám splněno,škoda,že nejdou poslat růžičky(těch mám několik tisíc) a lektvary
    Jak se posílají lektvary cizím?Nemůžu na to přijít:cry:

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Modro.ocko: jdi na poštu .. vytvořit správu, tam zadej jméno hráče a napiš .. po odeslání v levo u jména [​IMG] klik a dole
    [​IMG] klik přidat, ti to zezelená a máš ho v seznamu i pro dárky :)

11. Hajas

Hajas Pilný autor

Ahoj kolegové farmáři-ky
    tak hlásím že i já mám splněno. Jel jsem tak nějak normálně, nic jsem ne hrotil. Samo díky mým kolegům farmářům akčního bylo dostatek. Ale díky EVOKU 57 jsem plnil nad plán a ještě získal dekorku do stonku v D-O ( i když to sem nepatří ). Eviku děkuju:inlove:

Fa 91, Ba 212, Pe 5, Spa 4, Kvě 4, Mar 3, AO

12. 40jannka

40jannka Zelenáč fóra

Tak já poprvé akci asi nedokončím kvůli lektvaru, který mi vůbec nepadá :-(. Vždycky to bylo naopak, nestíhala jsem vypěstovat a tentokrát mám už vše a lektvaru 18 z 260. Achjo

modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  13. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak já hlásím, že se RT asi spletlo no já mám z TS 2x želvu, 1x kivi, 2x BOBR ++ :D, 2x mýval, ježek, oranžoví prasátka a žlutý kravín, ale ty želvy to všechno napravily.

14. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak makám se vším možným, co jsem se tady dočetla, pro více vypadávátek.....lektvarů, ale poslední dva už nedám, budu ráda, když stihnu stonek......250 lektvarů to nenapadá....růže, výběhy, stromy všechny co mám a šampion s nejlepším farmářem.......no ještě je 40h:cry:;):)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak hlásím první výběhy - drak: 2 x krtek, 1 x bobr zl., mýval, včely červené, oranž mlékárna. Lyra mi nadělila bobra++ a vlka. Nasazeny další, ale jakékoli iluze došly. Jo. a z těch posledních stromků (byly ještě z uherské akce) :p- bez xxl, kdoule xxl, buk xl. No, co na to říct?
    Na baha jsem zatím dal 3 kousky - juvie xxl, buddha a granát xxl. Další 3 kousky na ploše.
    Jo, děkuji všem sousedům za dárky! Trepifajksl

16. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Poslušne hlásim,žeeeeeeeeeeeeee.....................trantararaaaa .................ani zďaleka nemám hotovú akciu pretože mi ešte veľa šmolkov chýba na vyžmýkanie :cry::cry::p:p

17. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Maminko. Já už jsem splnila dva úkoly, ale víc už ne, nemám jabka, ale mám hodně bodů a lístek na točení.

18. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Pro Fofolamyš
    Ahoj beruško. Tak to jsi šikulka. Teď už koukej mazat spinkat, sice máš prázdniny, ale ponocovat nemusíš.

Já jsem vyhodila tajemnice, takže ráno budu mít jasno kolik bobříků jsem dostala. A už mám navíc 55 modropití. Takže mi to tentokrát skáče vážně pěkně.

19. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

tak jsem nakonec dala lískáče s SH a ty nápoje dopadaly, akce splněna, uf, dala jsem pohopole a už tu nechci dlouho ani kliknout. A to jsem ještě nic nepoložila, tak nějak tuším co odhalím, ostatním držím pěsti at zdárně dokončí

20. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

Tak já také hotovo již v odpoledních hodínách, ted momentálně 59 modré vody navíc :) juchuchuuu...konečně jsem akci zvladla v klidu díky aktivované legendě :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.