Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

slootr: přesně tak..... jsem pro, aby se akce upravila na 48hod. Pak by to odpovídalo a těším se na velmi obtížnou ,-D

EDIT: samozřejmě sranda ,-) Ono záleží jak to vezmeš.... pokud na akční plodinu, tak je to nepoměr. Ale pokud na vypadávátka, tak těch je cca 3x víc (zaokrouhleně). Jak už jsem psal odpo... mám pocit, že co 150ks vypadávátek= 1 den akce ,-)

Naposledy upraveno: 22/7/15
  2. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Mno minulou akci jsem nedokončila celou a tuhle neudělám ani omylem, mirabelky nemám, králíky a vlašské ořechy taky ne. Ostružiny by se ještě dopěstovaly ale to nemá cenu. Takže koukám že splním první 2 úkoly a konec. No snad další akce bude aj pro mě. Tahle ke mě moc přátelská teda není xD

3. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Akce je to pěkná, ale ořechy prostě chybí. Nejspíš na nich pohořím, pokud nebudou ke konci za rozumnou cenu. Všem co jsou na tom podobně přeji hodně štěstí ;)

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer všem :) po příchodu z práce jsem mile překvapená, že je "ofi" tak brzy a akce se mi vážně líbí :p .. zhruba všechno mám, jen ti ušáci se mi nějak v tom horku rozeběhli na všechny strany :D .. tak hned ráno vysadím všude králíky a hlavně , ať se rychle množí xD... na trhu prodávají asi vzácné šlechtěnce .. podle ceny xD... jinak ostatního mám tak tak :oops:
    .. akčního není moc a hlavně! je to čtyřhodinovka, kde se nemusí hnojit :music:, by ani asi nebylo čím však víme :D .. jen se mi zdá toho "lektvaru" nějak moc, pokud to čtu správně :oops: 585 a do dortu 360 tedy 945 ks celkem? .. a co když to nebude tolik vypadávat?
    A co se týká "stonku" tak palec nahoru :) .. dekorky dávají hodně a určitě na place nedají tolik i za 48 hodin :p

5. elbedna

elbedna Znalec fóra

Ve stodole mám všeho nadbytek, ale vytáhla jsem pár králíků aby anakondy netrpěly hlady :)
    Hezký horký večer.

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já musela dokoupit jen ořechy.Ostatní mám.

7. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný večer,
    na akci mi vadí:
    hodně králíku,lískové ořechy které jsou potřebné i na výrobu SK, a že je mag.stonek v předposledním úkolu.
    Předešla akce co skončila dnes se mi líbila víc.
    Přeji všem hodně zdaru při plnění.

Hrnkajda, evainfo a Michalka8383 tohle ocenili.
  8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Na akci se těším, ale je podle mě docela náročná. Je potřeba hodně lektvarů a pozor také na výrobu, protože ta zabere spoustu času :p. Potřebné věci rostlin, plodů a zvířat mám komplet, ale musím říct, že nějaké ořechy jsem musel dokoupit na trhu ;).
    Odměny jsou fajn a stonek je super díky velkému přísunu BZ a BBZ :). Taky jsem uvítal akční kvítí na 4 hodiny, takže nebude potřeba hnojivo a stihnu tak 3-4 otočky denně, takže si jen přes noc pohlídat vypadávátka s nějakou dlouhodobou rostlinou :D.​

9. pistule

pistule Pilný autor

Dost jsem se orosila při čtení toho, co bude potřeba. Když jsem za 5 minut dvě dokončila dnešní akci, řekla jsem si, že využiju kombajn co to půjde, ale že mám málo ostružin. To je asi jediná dobrá zpráva, že jsem je napěstovala. Ale 200 králíků mi zruinovalo konto, spolu s 1400 vlašáky a 430 mirabelkami. To jsou přesně věci, které stále nemám. Asi přecpávám zvířata a mirabelky jsem zrovna dnes ráno nacpala do farmářského úkolu. O to, že přes několik jabloní mám stálý deficit jablek (v té stodole to nestačí hnít, tak kdo mi na ně pořád chodí?), už snad ani nejde. To jsou stálé stížnosti i od ostatních farmářů. A zase jsou v úkolu... A těch vypadávátek - není jich nějak moc? Alespoň že je jen jedna rostlina, nemusím si pamatovat, co mám kde zaseto. Musím ještě nahodit králíkárny, střižny mi je polykají, chybí asi 40 kousků, to snad stihnu. Nebo zkusím připěstovat nějakou tu ostružinu a směnit jí na trhu. Tak hurá do práce.
    Ještě mě napadlo, jestli u těch vlašáků není nula navíc. Už je dali do minulé akce. Anebo si říkají, že jednou dojdou a lidi ty balíčky prostě budou muset koupit. Dle mého špatná strategie.

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ty zásoby ze stodoly mě zabijou.....hlavně pšenice, té mám jaksi málo [​IMG] xD

tepui bacha....nejsou tam lískáče, ale vlašáky....

Mě teda ten stonek moc nenadchnul, protože vyrábím mrkvový chleba na kšeft...no co, najdeme jinou komoditu...

11. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Jeden chleba za dva dny? (Kouzelná moc: jednorázový bonus x BZ, x BBZ, 1x mrkvový chléb, další aktivace za 48 hod.)
    To je tedy odměna jak brno.

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kkunesovak: Co máš proti Brnu? Že ti pošlu na farmu tu hromadu krtků co mně padají z TCH :-D A nezkoušej výmluvy.... jediná tvá záchrana je, že 1 mrkvový chléb za 48hod je pro tebe fantastická odměna ,-)

13. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Myslím si, že se hodně nepovedl počet mirabelek. Jablek je 360 a mirabelek, kde je strom jen za floreny, je 480?
    Snad chyba v překladu nebo úlet od RT?

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem kontrovala ,zda mám vše na akci, říkám si super, tentokrát vše mám...ale nějak jsem zapomněla na jablíčka :)..já je nepěstuju a ve stodole jen 200 pláňat..no tak to zas tolik nebolelo že jo..:D

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kkunesovak: " .. odměna jako Brno .." ano to město je nádherný .. :p a toho BZ/BZZ je docela dost .. si to spočítej za měsíc :)

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, tak jsem nakoupila 100 ořešáků a už jsou na ploše :D. Stane se ze mě velkopěstitelka :p.
    A udělám si místo v liště na ty tajemné dary (hlavně krtky, čápy, mývaly, myši - prej naposled xD, a bobra - toho chcu :D)
    Přípravu máme namakanou, tak to pude....;)
    Mlýn bude zasekaný na 45 hodin (počítám to dobře? Z toho vedra mám nefunkční toto. S turbomlýnem polovinu času. S řádkem to bude ještě o něco méně). Pomelu na Baha, tam to tak nebolí.
    Tak jo, jdu se těšit :music:

Ořechy u nás na trhu 175 kr xD

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Krásná akce, času dost, řádek super i když je jednou za 48 :)
    No, jdu do toho. Dokoupila jsem 200 ušáků, protože u mě jich je stále šílený nedostatek, a matlat se s nima se mi fakt nechce :D
    V pátek mi přijedou na 3 dny (možná na dýl dle situace) neteře, v pondělí mám doktora, a v úterý veterinu, ale v pohodě to budu stíhat i tak, a přitom ani nebudu muset skoro nic bourat takže maxispokojenost :)

18. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

kde mám sehnat mirabelky?:(

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Při představě, že mi z 10 podivuhodných výběhů za odměnu opět vyleze nejméně 5 bobrů ++
    a 5 žlutých stájí, fakt šílím radostí a překypuji elánem. A nad mrkváčem také zrovna nejásám.
    xDxDxD

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no tak na tuhle akci snad nebudu bourat ani chlívky;)předchozí akce fičák tohle vypadá na těžkou pohodu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.