Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jedu si pohodově jen na třech plochách, mýtinu jsem nakonec nebourala, nechala jsem obříky a dobře jsem udělala, hezky to padá, už mám bezmála polovinu okeny ;) a růží chybí tuším 2 sklizně, jedna bude večer a druhou nechám na ráno, bo na noc půjdou opět dlouhodobky a zkusím kaolíne ty lískáče, myslím, že jich je ve stodole zrovínka maloučko xD Na dnešní noc byl narcis, lilie a na baha citron. tráva a také to krásně padalo :music:

Melu posledních 80 dortů

Naposledy upraveno: 25/7/15
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) tak jsme se byli u známého trošku vyšplouchat a já jsem jeho synovi ukazovala farmičku .. no byl úplně u vytržení :D. Tak jsem sklidila růže zasadila lískáče, mám 7836 růží, dortíky hotové a jen 40 lektvarů :oops:,
    tak chybí ještě 545 .. docela dost a přemýšlím, že růže pojedu už jen na baha a farmu dám do původního stavu s chlívečky. Láká mě to už dodávat do úkolů, ale bez těch flaštiček to nejde xD .. tak si počkám :p ..

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57 Také mám skromnou zásobu vořechů![​IMG] ;) To jsou pozůstatky,kdy jsem ještě vařil MJS! :) Nyní když máme řádek na MJS, není důvod MJS vařit a už vůbec ne za ty ceny prodávat!Z tohoto důvodu se začíná také hromadit cukr![​IMG] :)

4. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Tak jestli už to funguje i na mrkvovej,velikonoční, jarní a pod..., trochu to rozjedu :D
    Zatím to s padátky tak slavné nemám, ale zase mám prakticky všechno ostatní a dopěstovat stihnu dorána. Pak se na ta padátka můžu soustředit a nasadit třeba stromy.

Naposledy upraveno: 26/7/15
  5. lacrima

lacrima Titán fóra

Pěkný podvečer , i když docela žhavý , čerti asi pořád přikládají pod kotlem ,
    napěstováno , dortíky se pečou (tedy melou) , modré vody snad bude dost , padá dobře a když ne ,
    tak si zajedu načepovat do Kameňákova.

6. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak jsem to spočítala.Chybí mi přesně 1089 růží a 511 modrých lahviček do úkolů i na dortíky dohromady.No to je ještě dost.Zasazeny lískáče a zázvor,tak teď jen doufat,že jich dost napadá.
    No jen jestli nám stará Kropáčková nestrhla ten pramen a neleje si ho k sobě na farmu ....

7. honzi

honzi Komisař fóra

Žlutá růže: Mám 2366. Ideální stav 2041. Plním na 115,9% Hotovo 25%
    Lektvar přátelství: Mám 1. Ideální stav 126. Plním na 0,8% Hotovo 0,2%
    Dort přátelství: Mám 109. Ideální stav 39. Plním na 279,5% Hotovo 60,6%
    Uběhlo 21,6% času, zbývá 4 dny a 16 hodin a 50 minut

Já pakůň teď zjistil, že jsem si napsal dorty a ještě jsem jejich ingredience započítal jednou :D takže i s dnešním výletem jsem s kyti a dortíky v zelených číslech a až pomelu zbývajících 71 dortů, tak půjde už jen o sbírání padátek... Naházel jsem pidipole i na hlavní... Snad to doženu :D Jdu využít svůj poslední kupon na kombajna...

bursuk59, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  8. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak na to ze som dva dni nebol doma myslim som na tom dobre mele sa 180 tort v stodole 5500 ruzi a napojov 24 ks. bol som pri vode na stanovacke a kazde 4 hodky v restike na wifi :D:D:D

9. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

ahoj, tak já také hlásím všechny dorty skoro domlety, růže napěstována, ted jen čekat na padátka...no uvidime..je jich dost...

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já hlásím HOTOVO, akce na pohodu :)

růže: Mám 11565. Ideální stav 2475. Plním na 467,3% Hotovo 102,8%
    okena: Mám 954. Ideální stav 208. Plním na 458,7% Hotovo 101%
    dort: Mám 180. Ideální stav 40. Plním na 450% Hotovo 100%

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

S takovým vysokým cukrem bych možná v tvém případě začal uvažovat o návštěvě nějakého lékaře, případně se zkus poradit
    s lékárníkem ..... :p;)

Akci mám skoro celou, asi bych to dodělal dneska, ale nechtělo se mi u toho sedět a do zblbnutí točit salát, aby napadal ten zbytek.

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Joojo, u nás je dobrej lékárník xD Úplnej primář Sova.

Akce trapně lehká...protože i já už mám napěstování, protože už i já mám dorty a protože ani já nemám ještě vypadávadla. Do rána ještě něco proženou kombajnem, když už zase musím být celou noc vzhůru a pak strom, ptakopysk, strom, ptakopysk, strom, strom :)
    A je to stylové...v rádiu píseň...Přátelství, to jsou světy plné lidí......a dál nevím, zpívá to moc rychle xD

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak jsem doběhl z píva a ještě chybí 518 lektvarů no uvidíme ráno co naženou karafiáty:pa citronová tráva:p

14. sisinka

sisinka Pilný autor

všude čtu hotovo nebo napěstováno a já nemám téměř nic hotovo :) nevadí, měla jsem teď dvě dvanáctky, tak jsem teprve včera v noci rozpěstovávala a dneska ráno jsem zasela dlouhodobky, abych neměla prostoje a měla aspoň vypadávátka. Aspoň teda melu dorty. Růže budu sázet zítra, to už budu mít volno. Času je dost ;)

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 toho cukru máš nebezpečně moc....ráda se ti o něj postarám (mám na to i atestaci) , kdyby to šlo, navštívím i ten tvůj špajz :p

EDIT: Kuca16 lískáče jsou správně, oni řeší počet vypadávátek z polí....ne dodávky ořechů do akce

16. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak chybí 192 růží (ráno budou), dorty upečené, ale lahvinek chybí 506.
    Na noc mám pórek, tak snad to něco nateče. Průběh této akce je u mě nějaký nešťastný o_O. Asi mi to někdo chodí upíjet, bo jinak to néjni možný :oops:

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v taky budu muset asi kouknout ke staré Kropáčkové, chybí mi 403 padátek....ovšem na rozdíl od farmářů, kteří myslí na úklid a vybavuje se jim Okena, já si vzpomněla na mládí a vybavila se mi Raketa xD....starší ročníky ví o co jde a ty mladší nebudu kazit :p

Naposledy upraveno: 25/7/15
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Padatka chybi, teda mam hodne nad plan, ale tech akcnich pribyva o hodne vic nez padatek, takze je to videt na procentech...
    Rano bude dost padatek, odpoledne hotovo :)

Vypadavat ma 158 lektvaru/den, v tuto chvili ma byt 224 ([0.ukol]+224 ) nebo chybet 721, mam 591 (chybi 354 ), mam 62% hotovo.
    Stav zlutasku : idealne 2658 kusu (1875/den, [1.ukol]+508 kusu ), mam 9651 z 11250 (85% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 109 hodin.
    Nezapomenout na Dorty z Baha mlyna, chce jich 180 po 15 minutach! (celkem 45 hodin), mam 180 hotovo.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 Jestli se ti zdá ,že mám moc cukru tak co říkáš na tohle?[​IMG]:p

Jinak mně chybí ještě 76 lektvarů do splnění celé akce!:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.