Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak ranní déšť je příčinou toho, že mám akční napěstováno. Musela jsem totiž po baráku přivřít zotvíraná okna dokořán a jak jsem se pěkně prošla tak už jsem neusnula a tak jsem tedy šla něco dělat a krom jiného i na farmu sklidit a zasít.
    Jen mě mrzí, že jsem nestihla sebrat prádlo ze šňůry a tedy zmoklo, využila bych chuti bbowlinga k žehlení ;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak ty poháry mi dávali vážně zabrat :D .. si pamatuji, jak jsem se vztekala ..sklidit - odstranit pohár zemědělců, pohár výstavy přesunout na další plochu .. nasadit - sklidit úrodu - odstranit pohár atd. o_O .. a to jsem ještě klikala pole ručně .. vážně nářez a moc hezké začátky :inlove: bych řekla férovější a to nadšení tam ještě bylo hodně silné :p

Naposledy upraveno: 26/7/15
  3. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak napěstováno by bylo, dorty se melou a teď budu čekat na hopsátka :)

4. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

mi ve mlyne se delaji dorty od včera a neustale tam mam nula procent vyroby mam to tak na bahama i na obyčejnem mlyne v čem je chyba

5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já už mám taky asi od 11,00 napěstováno, dortíky všechny, ale chybí mi 525 lektvarů....ále, šak to napadá;)

6. jaji

jaji Vévoda fóra

ajaj.... ach ta matematika, chybí mi 9ks akčního kvítí.... :-(

7. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

To nesázej, systém dodá :)

8. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj kopretina1967 - dorty se ti přičtou až je budeš mít všechny umleté. Vše o mlýně, jak pracuje i jak ho co nejefektivněji využít najdeš zde .

Přeji ti fajn hru

petaM2001 a mamča50 tohle ocenili.
  9. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

tak také napěstováno, dortíky umleté, ještě nějaké ty lektvárky a bude hotovo, teď doplnit nějaké ty ušáky, aby stodola nebyla prázdná a počkáme si na další akcičku, super...

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak ještě 5 lektvarů a budou dorty jako od Markéty. No a potom už bude chybět jenom těch 585 lektvarů, ale ještě nemám vše napěstováno, tak potom dodáme něco na delší čas, abychom se také mohli trochu fláknout a bude hotovo! Tak tedy s chutí do toho, ať máme brzy hotovo!!!;););)

11. -Rominko77-

-Rominko77- Pisálek fóra

máárnosť prašivá :mad: aha čo mi dali lístky [​IMG] a zvyšné volovinky bez ofinky ani radšej neukážem :D

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,u mě to jde docela dobře,dorty namlety,zasazena poslední várka růží a budu jen čekal na lektvary,takže už bude pohoda.Do úkolu dodám,až budu mít všechno.:);)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak růžiček 5785. Zase se trošinku courám. Ale mýtinu prostě bourat nebudu [​IMG] a na Baha mám na půlce stromy.
    Jinak z celé plochy pidirůžiček vypadnou 4 lahvinky (a to ještě se dvěma sovama o_O)
    Peču posledních pár dortů. Lektvarů mi zbylo 13 :eek: (takže už jich chybí jenom 572 xD:eek:)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdrávko, milí farmáři !
    Od rána jsem teprve nyní poprvé sklízela, jelikož jsem si raději užívala městská vnoučata,
    která dnes odjížděla. Takže před chvílí sklizeno..jsem v klídku jako vždy, času dost,
    dokončím lehce a snadně v klidu a pohovíčku. Nebourám, co chci nechat na
    ploše a fláky, flák, fláky...není to soutěž, ale relax hra, tak také tak hraju..

žlutá růže: Mám 5738. Ideální stav 1980. Plním na 289,8% Hotovo 51%
    lektvar přátelství: Mám 198. Ideální stav 166. Plním na 119,3% Hotovo 21%
    dort: Mám 72. Ideální stav 32. Plním na 225% Hotovo 40%

15. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré odpoledne, tak u mne je to takto:

žlutá růže: Mám 11449. Ideální stav 2036. Plním na 562.3% Hotovo 101.8%
    lektvar přátelství: Mám 423. Ideální stav 171. Plním na 247.4% Hotovo 44.8%
    dort přátelství: Mám 180. Ideální stav 33. Plním na 545.5% Hotovo 100%
    Tak teď váznu jen na dodávce od šmoulů, no nasazena špalda a uvidíme zítra jak to bude padati. Tak všem hezký večer a jdu relaxovat po náročné prácixD;)

16. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

hnojivo ted bylo za 400 sázím slepice:p

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak a je to tady,jsem bez elixíru.Poslední růže do úkolu zasazeny na plochách,ještě chybí něco málo na dodělání asi 90 dortíků.Ty v poho dopěstuji zítra a na noc dám nějakou dlouhodobku,aby elixíry napadaly a uvidíme kolik bude chybět.Vidím to,že nejpozději v pondělí bude úplně hotovo,možná dřív.Bez honění,bez stresu a bez rozhodování,který úkol vynechám.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak farma v původním stavu pšenice a ostružiny dopěstované za 10 min dojede kukuřice dám dlouhodobky a vyrazím poté dřině na pivo ahoj a at nám to padáxDxDxD

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Kytí mám napěstované, ani to nebolelo, dortíky budou za hodinu hotové,, tak jen čekám na ty hopsadla.:)
    Moc se jim nechce, ale času je dost a teď dám špaldu a žito a ráno uvidíme.
    Hezký večer všem.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jak jsem vždycky nadával při akci na mazlíčky(sovy,vrány......),tak dneska naně nedám dopustit! Právě jsem sklidil zase 3 plochy lískáčů na polích 2x1 , ktomu jsem aktivoval sovy,mrkvovej chleba,velikonoční m. a jarní věnec a vypadlo krásných 110 lektvarů!! To je o 22 ks více než ráno, to sem sklízel bez sov!
    Takže zatím 750 lektvarů:)

Vypadá to že už konečně funguje všecko tak jak má! Dříve po snědení marmošek a aktivaci mazlíčků byly výsledky katastrofální!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.