Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

Žlutá růže: Mám 9148. Ideální stav 1271. Plním na 719,7% Hotovo 81,3%
    Lektvar přátelství: Mám 317. Ideální stav 107. Plním na 296,3% Hotovo 33,5%

100 dortů se peče (mele), takže to bude o růžičkách(těch červených) a vypadávátkách. chybí mi pár ušáků, ale když to takhle vodsejpá,tak bude času habakuk

-Kuteno-, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  2. honzi

honzi Komisař fóra

Dobré ránko farmáři, u mě je stav takovýhle:
    Žlutá růže: Mám 2071. Ideální stav 1339. Plním na 154,7% Hotovo 18,4%
    Lektvar přátelství: Mám 1. Ideální stav 112. Plním na 0,9% Hotovo 0,1%
    Dort přátelství: Mám 68. Ideální stav 21. Plním na 323,8% Hotovo 37,8%
    Uběhlo 12,1% času, zbývá 5 dní, 6 hodin a 35 minut do konce

Ještě namlet 112 dortů a pak se mi ten stav lektvarů nějak srovná... Dodávat budu až před koncem, abych si dobře rozmyslel, co chci,, pokud nedám všechno :D

Vrátím se večer, takže bude ještě jedna sklizeň, možná dvě... Tak snad to stihnu...

Naposledy upraveno: 25/7/15
    k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj psiktom,
    Všechny nálepky se umisťují do Sběratelského alba, který najdeš ve Farmářském domě.

4. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Akce pěkná, jen doufám že to stihnu, včera nejel proud kvůli bouřce, v neděli jsem pryč a každé pondělí o prázdninách od 7 do 19 h bývá odstávka elektřiny kvůli výměně sloupů... tož těch dni na akci moc nezbývá.... no uvidíme... zásoby ve stodole mám, tož snad budou padat lektvary... :)

5. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Žlutých růží se zdá že mám dost, králíků taky, ostružin jakbysmet,mirabelky též zvládnu a ořechy jsem dokoupila:). Jediné co mě zatím děsí, je počet vypadávátek-zatím mi připadá, že jich mám strašně málo:(. No, snad je to jen pocit a všeho bude nakonec dost:D.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré ráno. Po sklizni prosím jedu takto :

žlutá růže: Mám 3510. Ideální stav 1372. Plním na 255,8% Hotovo 31,2%
    lektvar přátelství: Mám 196. Ideální stav 115. Plním na 170,4% Hotovo 20,7%
    dort: Mám 72. Ideální stav 22. Plním na 327,3% Hotovo 40%
    Osázená všechna pole růžemi.

A tak je jasné, že si dnes mohu dovolit se flákat, mám něco jiného na programu dne,
    ale zítra už zase budu šrotit. Tak, ať se daří ...

7. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Dobré ráno vám všem,
    po spočtení všech dodávaných růží mi vyšlo, že mi chybí dopěstovat 1926 růží, což za necelé tři hodiny splním a pak budu pěstovat něco, z čeho budou padat lektvary, abych to všechno v klidu stihla.
    Všem přeji pohodu při akci a žádné nervy.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mírně překvapily na noc lískáče, celkem znich vypadlo 88 lektvarů!Jel jsem na polích 2x1. Bahamka dala dalších 16 ks(zázvor). Tentokrát jsem zkusil navýšit BZ velikonoční marmoškou,mrkvovým chlebem a jarním věncem,na baha sem přidal ananasové pečivo.
    Lektvarů zatím celkem i s mlýnem 607 ks .

9. misakuh

misakuh Pisálek fóra

Mně připadá, že toho padá málo, tak snad na těch vypadávátkách neskončím...

evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno všem přeji :) zásoby hnoje na trhu (2000 ks) přes noc zmizely o_O a tak už jen pomaličku s vodou, času je dost. Mám namleto 120 dortíků a růžiček 4167 ks (zaseto), no a zítra asi rozhodím ještě pár ušáků, se dobře prodávají [​IMG] ..
    ať vám to hodně padá ;)

Si musím tady ulevit .. sem trošku naštvaná, protože jsem ráno měla vzkaz, abych šla v neděli do práce :eek:, že kolegyně nesnáší ty vedra o_O .. a protože já je miluji :cry: tak asi půjdu :oops:.

11. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

• Nepíš prosím viac príspevkov pod sebou, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volnu upraviť, ďakujem
    ja to nechapu ze 3 luk a baharamy jen48 lektvaru to sem mnela ruže a řepku, plno chlivku a stromu .je to nespravedlive nekomu padaji 120 až 180 lektvaru a sadi to same a někdo ma tak malo že si asi bude muset dokoupit koše .myslím že je to tak schvalne udelane .nekomu se dari neustale a jede bez kosu a mne to pada tak ze bež a opet si kup koš.sem fakt nastvana.

tak to nechapu mam 20 superhnojiv dam to na pole a objevi se mi jich jen 18 kde zmizly ty dve nechapu.asi šly k jinému sousedovi.jinak sousedi nejak nefunguji hrajou .někteří občas ale dárečky neposilaji .

Naposledy upraveno moderátorem: 25/7/15
    kyblik1958 tohle ocenil(a).
  12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všichni, pro mně akce začíná teprve nyní, bo jsme se museli s kolegy z práce jít napít do hospody, abychom spláchli stres z našeho šéfa, jinak akce je pěkná, tak doufám, že se zadaří jí splnit do puntíku. Hezký den a farmaření zdar.

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Kopretinko nerozčiluj se.Je spousta času.Napadá ti toho dost.Koše nech když bude nejhůř na poslední den.Hlavní je mít splněnou legendu na stromě.

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kopretina1976,
    počet vypadávátek závisí na mnoha faktorech, některé ovlivníš, třeba tím, že máš splněné poháry a pokud možno vložené v legendě na stromě, použitím správných kombinací všeho na ploše ale také v tom hraje svou roli náhoda.

maribeja tohle ocenil(a).
  15. hokus002

hokus002 Pisálek fóra

Dobré dopoledne.
    Namleto 100 dortíků, ale z akčních růží moc lektvarů nevyskakuje. Až bude napěstováno tak dám dlouhodobky a to by bylo aby nevyskákaly.
    Hezkou hru všem.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak růžiček 3500 a zaseto.
    Dortíků u pečeno 100 a dalších 50 mi už kyne.
    Uzlovy meducíny 3 ks :music:To nemůžu snad stihnout o_O Ale až dopěstím, pojedu dlouhodobky, tak snad něco napadá :)

17. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré sobotní ráno všem, u mne to prozatím vypadá takto:

žlutá růže: Mám 6874. Ideální stav 1530. Plním na 449.3% Hotovo 61.1%
    lektvar přátelství: Mám 359. Ideální stav 129. Plním na 278.3% Hotovo 38%
    dort přátelství: Mám 160. Ideální stav 24. Plním na 666.7% Hotovo 88.9%
    Myslím, že ještě jednou po obědě otočím žluté růže a bude hotovo akční kvítí, potom už jen ' lektvary '. Tak ať Vám to padá k Vaší spokojenosti :)

18. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Dobré ráno všem farmářům:D.
    Snažím se plnit zásoby. Jde to pomalu, ale chci splnit všechny ůkoly, protože odměny jsou zajímavé:p.
    Jak pročítám fórum je zde mnoho zdatných farmářů - klobouk dolů:).
    Všem přeji mnoho úspěchů;).

marcelina0007, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Krasne pres noc napadalo dost vody i lektvaru, takze dobry, kvuli dortum ted cekam na vypadavatka, ale ty to dozenou snadno a zase se dostanu do klasickyho stavu cekani na kytku :)
    teoreticky 5 otocek + kousek, tak skusim zase dodavat na nulovy pocet a nesplest se :)

Vypadavat ma 158 lektvaru/den, v tuto chvili ma byt 131 ([0.ukol]+131 ) nebo chybet 814, mam 417 (chybi 528 ), mam 44% hotovo.
    Stav zlutasku : idealne 1556 kusu (1875/den, [0.ukol]+1556 kusu ), mam 3123 z 11250 (27% ).
    Zatim uplynulo 13% casu, zbyva 124 hodin.
    Nezapomenout na Dorty z Baha mlyna, chce jich 180 po 15 minutach! (celkem 45 hodin), mam 180 hotovo.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

žlutá růže: Mám 9252. Ideální stav 1553. Plním na 595,8% Hotovo 82,2%
    lektvar: Mám 328. Ideální stav 130. Plním na 252,3% Hotovo 34,7%
    torta lasky: Mám 0. Ideální stav 25. Plním na 0% Hotovo 0%
    doufám že v poledne bude po akčním zapnu mlejna a vrátím farmu do normálu:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.