Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

A máme tu podzim - v práci jsme dnes stavěly akce "Zpátky do školy" a na farmě budeme pouštět draky :). Hezkou hru všem.

2. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Večerní statistika, přes den jsem to trochu flákala a válela jsem se u bazénu :D, dorty melu na baha všech 180ks

růže: Mám 3035. Ideální stav 551. Plním na 550,8% Hotovo 27%
    okena: Mám 458. Ideální stav 46. Plním na 995,7% Hotovo 48,5%
    dort: Mám 0. Ideální stav 9. Plním na 0% Hotovo 0%

Naposledy upraveno: 24/7/15
  3. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak moje úsilí:

růže: Mám 7271. Ideální stav 551. Plním na 1319,6% Hotovo 64,6%
    lektvar: Mám 278. Ideální stav 46. Plním na 604,3% Hotovo 29,4%
    dort: Mám 0. Ideální stav 9. Plním na 0% Hotovo 0%

Z toho se mi mele 90 dortíků, takže mínus 900 růží a 180 šmloulavody

Božínku snad to dám.....:pxD

4. honzi

honzi Komisař fóra

Žlutá růže: Mám 655 (+ co se mele v dortech (330) a to, co je zasetý (Mýtinka a BAHA pidipolí). Ideální stav 574. Plním na 114,1% Hotovo 5,8%
    Lektvar přátelství: Mám 1 (66 v dortících). Ideální stav 48. Plním na 2,1% Hotovo 0,1%
    Dort přátelství: Mám 33 (stále se ještě melou). Ideální stav 9. Plním na 366,7% Hotovo 18,3%

Bohužel, sice mám krásně rozjeto, ale zítra budu celý den pryč... takže to nevypadá na mou první splněnou akci :(

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a dám se na modlení u nás bouřka jak trám a já se rozhodl to honit tak snad nevipadne infernet jináč se dám na fernet(hm v lednici je jen rum a hruškovice)

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Lucye632...hm ty se máš....vínečko...já mám zase šampíčko;)....pozdravuj na vínku

jinak já mám rozpěstováno, jedu již druhé kolo na všech plochách, jen lektvar tedy moc nepadá...zatím asi 126 kouskům. O půlnoci sklidím, dám něco delšího na noc...růže či oříšky ... a zítra budem pokračovat. Někdy si říkám, že nejsem normální...jsem na dovolené mimo republiku a farmařím:p, ale pokud to jde, tak se tím aspoň trošku odreaguji:D. Tak všem držím palce a ať to padá....lektvar a ať to i teče....xD..na zdravíčko

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Začala jsem až o půl 4, vůbec dnes nestíhám a tak mám méně
    než bych chtěla, ale i tak v poho ...

žlutá růže: Mám 837. Ideální stav 585. Plním na 143,1% Hotovo 7,4%
    lektvar přátelství: Mám 193. Ideální stav 49. Plním na 393,9% Hotovo 20,4%
    dort: Mám 10. Ideální stav 9. Plním na 111,1% Hotovo 5,6%

+ osázeny 4 plochy žlutou růží. Další sklizeň po půlnoci.
    Ať se daří!

8. maribeja

maribeja Stará škola

petaM2001 tohle ocenil(a).
  9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Dva úkoly splněny , na všech plochách růže, na Baha jsem nechala stromy a zázvor..Melu dorty, ráno jich bude i s dodanými 50...jde to fajne :)

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Omylem jsem si teď při telefonování znova zasela žluté růže ač jsem měla v plánu dát už na noc růže rudé[​IMG]. Takže mně nic jiného nezbyde než si povinně prodloužit sledování televize přes jednu hodinu ranní neb už jedu pouze s vodou. SHáčko kleslo pod mou železnou zásobu, takže už s ním políčka 1*1 nepohnojím a hnůj šetřím, na čtyřhodinovku je ho škoda a pár minut už mě nevytrhne.

Ve stodole už je 30 dortů, další se melou jak ve mlýně na Bahamce tak i na farmě a ráno budou všechny potřebný semletý.

Do úkolů průběžně nedodávám.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Čekám až se mně umelou ve mlejně dortíky , napadá ještě krapet lektvarů a bude hotovo! Ale to nebude dříve než za 29 hodin, protože turbomlýn nepouživám..........
    Lektvar 503 ks

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zadny SH nebo hnuj, kdyz uz je rozpestovano, pokud nebude delat problemy system, tak to bude pohodovka... jeste jedna sklizen dneska bude, na noc skoda plytvat casem, zato rano namelu zbytek dortu a bude nulty ukol hotovej...

Vypadavat ma 158 lektvaru/den, v tuto chvili ma byt 56 ([0.ukol]+56 ) nebo chybet 889, mam 222 (chybi 723 ), mam 23% hotovo.
    Stav zlutasku : idealne 665 kusu (1875/den, [0.ukol]+665 kusu ), mam 1620 z 11250 (14% ).
    Zatim uplynulo 5% casu, zbyva 135 hodin.
    Nezapomenout na Dorty z Baha mlyna, chce jich 180 po 15 minutach! (celkem 45 hodin), mam 100 hotovo.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už mám řadu na magickém stonku ,zatím prázdnou ;)

14. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,já jsem teprve dala rozpěstovat,ptž malujeme,tak jsem se k noťasu dostala až teď,ještě si něco přečtu,sklidím cca za hoďku a půjdu do hajan,zítra je taky den,mám dovolenou,tak snad akci stihnu celou,uvidíme.Dobrou noc:)

15. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Ahoj všem,před chvílí jsem přišla z práce tak jen rozpěstuju a jdu do hajan.Zítra to 3x otočím a mělo by být zhruba hotovo.Potom jen dopěstuju co bude chybět.Cena mirabelky je hrozivá,ještě že jsem koupila zavčasu.Všem dobrou H.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda, vy zas jedete :D. A koukám, že se zalévá hojně xD. Ale to je v pořádku, co jiného taky v takovým suchu, že jo ;)
    Peču prvních 100 dortíků a zbylo 25 lektvarů. Žádná hitparáda, teda o_O Ale času dost :p

Růží 2,5 tis a zaseto na poho.
    Padátka tak 8- 10 z jedné plochy pidipolí akčních. Na mladší farmě jednou tolik o_O:eek:

Naposledy upraveno: 25/7/15
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

žlutá růže: Mám 1991. Ideální stav 844. Plním na 235,9% Hotovo 17,7%
    lektvar přátelství: Mám 196. Ideální stav 71. Plním na 276,1% Hotovo 20,7%
    dort: Mám 72. Ideální stav 14. Plním na 514,3% Hotovo 40%

doháním promeškané xD, dobrou.

18. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Ahojda, vypadá to že bych to dnes mohl dokončit a bude klid :) ještě za půl hoďky sklidím, dorty budou v poledne vyrobené.

růže: Mám 7267. Ideální stav 945. Plním na 769% Hotovo 64.6%
    lektvar: Mám 457. Ideální stav 79. Plním na 578.5% Hotovo 48.4%
    dort: Mám 80. Ideální stav 15. Plním na 533.3% Hotovo 44.4%

Lyzarka, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  19. psiktom

psiktom Zelenáč fóra

Ahoj lidičky k čemu je dobrá Párty zvířata - nálepka?

20. Margziam

Margziam Stará škola

Nj, ale počasí u nás tomu neodpovídá.. :(

Tak jsem po trochu doplnění konta zkusila pěstovat ty růžičky, ale padátek strašně málo.. Dnes po sklizení všech ploch jen 40 padátek..
    A sousedi/přátelé poslali jen 6 (1 poslal MJS) za včerejšek.. díky moc za vše..
    Ale s takovou vidím, že to opravdu nedám..
    Takže zkusím červené růžičky na padátka, jestli to pomůže - po další sklizni těch žlutých, uvidím, kolik z nich vypadne, dala jsem je už i na Baha místo lenochodů. Jestli to bude stejná bída, tak půjdou lenochodi zpátky na plochu.. aspoň z nich bude užitek..
    Protože nač pěstovat takový kvanta růží, když do úkolů chtějí navíc taková kvanta padátek a dortů z nich???-.-

mirae tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.