Akce Přátelství (24.7. - 30.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

asi to bude jen tím čistějším vzduchem z jihočeských lesů a rybníků oproti Štestajovicům u Prahy[​IMG] ;)
    Ale 4 padátka se musí odečíst, ty jsou z další sklizně z rozpěstování z hlavní louky.

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Na začátek 140 ks vypadávátek... to celkem jde.
    Rozpěstováno 90 ks (2. kol)... a jdu na jógu, schladit hlavu :p

3. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

twinulka, skalara- to jste mě pobavily, chacháááááá
    Jinak rozpěstovávám, a uvidíme jak to půjde.

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak a jedem na všech plochách pidipole;)
    žlutá růže: Mám 211. Ideální stav 214. Plním na 98,6% Hotovo 1,9%
    lektvar: Mám 169. Ideální stav 18. Plním na 938,9% Hotovo 17,9%
    torta lasky: Mám 0. Ideální stav 3. Plním na 0% Hotovo 0%

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak se už mele (peče) :D 59 dortíků, růží 2580 ks, na noc jsem zasela cibulku a utíkám pryč :). Ráno si dám pozor, aby se mi mazlíci zase nerozutekli :p a přeji všem pěknou hru.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Napadalo dost, rozpestovani bylo 2* s SH na velkych polich, takze prvne i vrtulky... ted uz je dostatek poctu, mel bych to dat za vikend... to je podezrely, nekde bude chyba :)
    Prvni udelam hned dorty, diky Baha to pujde snadno...

Vypadavat ma 158 lektvaru/den, v tuto chvili ma byt 24 ([0.ukol]+24 ) nebo chybet 921, mam 160 (chybi 785 ), mam 16% hotovo.
    Stav zlutasku : idealne 285 kusu (1875/den, [0.ukol]+285 kusu ), mam 117 z 11250 (1% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 140 hodin.

7. honzi

honzi Komisař fóra

Žlutá růže: Mám 67 (mám zaseto + použito do dortů). Ideální stav 315. Plním na 21,3% Hotovo 0,6%
    Lektvar přátelství: Mám 0 (použito do dortů). Ideální stav 26. Plním na 0% Hotovo 0%
    Dort přátelství: Mám 29 (melu). Ideální stav 5. Plním na 580% Hotovo 16,1%

Pomalu nasazuju pidipole, MJS aktivována na celou dobu akce...

pajaable, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  8. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak i já se do akce zapojím. Po první sklizni 157 vypadávátek, což je u mne asi nejvíce co se mi povedlo. Jinak rozpěstováno, sklizeno a pěstím vesele dál. Dokonce už melu i 35 dortíků.

9. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Všechny Vás zdravím, tak jsem po 1 otočce všech polí a takhle to u mne vypadá:
    žlutá růže: Mám 2326. Ideální stav 360. Plním na 646.1% Hotovo 20.7%
    lekvar přátelství: Mám 211. Ideální stav 30. Plním na 703.3% Hotovo 22.3%
    dort přátelství: Mám 5. Ideální stav 6. Plním na 83.3% Hotovo 2.8%
    Spotřebováno na rozpěstování 100 SH a vrtulek. První sklizeň po 14 hodině dala přesně 150 lektvarů, já jsem velmi prozatím spokojen. Večer ještě jednou sklidím a potom dám růže, uvidím kolik toho vypadne. Jen doplním pidipole (hlavní farma+divoká louka) zaseta včera večer špalda, z jednoho 41 lektvarů a ze druhého 45 lektvarů. Ať se všem daří minimálně jako mně, ne-li lépe:)

Pro hel.cak - děkuji za info, to jsem nevěděl

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem rád ,že tady vládne přátelská atmosféra a neřeší se zde nahatí čuníci! Jinak na splavě bylo nádherně a i na ten škopek došlo!
    Další se chladí v lednici! Plavky jsem si tedy oblékl správně, ale po hupsnutí do vody bych v nich marně něco hledal!:eek::)
    K akci: zatím sem mírně mimo, výsledky dodám později!

11. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tak já měl svůj rekord - 150 kousků té otřesně barevné tekutiny - odjakživa si dávám bacha na modré nápoje všech druhů. Teď jedu třetí kolo, na noc dám něco dlouhodobého a začnu mlíti dortíky. Když si vzpomenu jakou to dá makačku udělat dort v reálu! Jednou jsem to zkoušel - hrůza. Ten kdo píše recepty, by se měl trochu zamyslet nad interpretací . Kutílek1929

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

kaolíne já nejsem línej já byl na točeným xDale prvně jsem předpěstoval :)čekám na první otočku pidipolí;)ted zkouknu spartu

13. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Ahoj všem :D...... tak a teď se můžu jít picnout nám vypadl proud a už jsem ve skluzu néééééééééééééééééééé jen jááááááááááááá ale i další:p i když né na dlouho ale to je to o čem pořád píši dokola :mad:...dala jsem SH +V+ H a bylo mi to vlastně k ničemu ale jak tak koukám příroda je mocná čarodějka a udělá si to stejně po svém ať jsme farmáři jací chcemexDxDxD tak snad už to bude dobrý fajn hru a hodně lekvaru všem :cry::cry::cry::cry:

14. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Tak to já zatím ve skluzu nejsem. Ale budu. Vyrážíme totiž s Kerazem na vínko. A určitě se do nadcházející sklizně vrátit nestihneme. Ale ani mi to nevadí 8)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ty to ještě nemáš hotový .....???? o_O:eek: Tak to jsi mě silně zklamal, už ti neocením ani jeden příspěvek.

Já budu už v noci, nebo spíš až nad ránem.

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm sparta nudná
    žlutá růže: Mám 2016. Ideální stav 473. Plním na 426,2% Hotovo 17,9%
    lektvar: Mám 208. Ideální stav 40. Plním na 520% Hotovo 22%
    torta lasky: Mám 0. Ideální stav 8. Plním na 0% Hotovo 0%
    ted pojedu jak fretka xDxDxDxD

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže prozatím první statistika:
    Lektvar: 204
    Žlutá růže: 2266

Ale nic umleto zatím není...

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

bbowling Zrovna od tebe bych čekal ,že to pochopíš!Nebo jsi měl banánů málo??;)
    Jinak odpoledne pivo bylo samozřejmě točený!!;)

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak to má být pivo točené a huzené studenéxDjináč k akci rozhodl jsem se napěstovat a pak čekat na vypadátka páč v práci nás čeká odstávka tak pc a farmu uvidím v letu

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolíne, ty kluku ušatá..já už si myslela, že si začal hrát něco jako Vodní svět, když na poli tě nebylo vidět xD Ale škytat si musel, jak jsme tě tu s dámským osazenstvem probíraly :p
    Já už mám skoro hotovo, ještě pár rumů a budu si myslet, že žluté růže jsou potřeba jen v Texasu xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.